Esim yilbasi aksami kvyi bize getirmek istiyor

Onu da yapmiyorlar. Buna ragmen kv gelmesin,kv bize yapisiyor diyorlar. Sanki gece klubunde eglenceye gideceklerdi de kv geliyor diye gidemiyorlar.
Zaten yilbasi kutlamayan insanlarin neden boyle davrandigini cozemiyorum

Konularınızın hepsini bilen biri olarak o kv sizi ve eşinizi ahtapot gibi saracak diyorum...

sizin de adınız Ayşe(ayşeler mülayim olur) ise eğer herşeyi yutacaksınız...

Benim icin cok normal bi durum , gerci evlendiğimden beri yilbasi aksamlari annemdeyim ama esim rica etse kirmazdim galiba , yemegi beraber yerdim (tek oldugu icin ama)
Ne olacak bir gece zaten.

Kalabalik olsa inanki lafim yok ona. Keske oyle olsa. Hatta esimin anne taraf akrabalari toplanacak. Kv oraya gitmiyor. Bize gelirse ucumuz olcaz sadece. Esimle sarmas dolas oturuyorlar. Ne muhabbet ne bisey. Sikintidan patliyorum. Kendini mazlum gosterip bize yamanmaya calisiyor. Telefonda esime agladi babasini sikayet etti ki inan babasi hicbirsey yapmiyor su an annesine. Esim cicek alip kosa kosa annesine gitti. Gittik yine agladi. Aksama davet etti. Agladi derken sikayet etti filan degil bildigin agliyor. Sebep yok.

Biz bu aksam 8 aile biraraya gelecegiz.
Hic oyle basbasa yemekmis, ozel planmis yapmayiz, evlilik yildonumu degil ki..
Yilbasi kalabaliklastikca eglenceli olan bigun.
Ben kv nin gelmesini asla sorun etmezdim.

Reactions: csi
geçen yıl başında eşinizle yanlızmıydınız ? eğer öyleyse bu yılbaşında annesininde yanında olmasını istemesi abes değil. yani yıl başı daha çok aile bireylerinin bir araya gelmesi demek bana göre toplanmak gerek. her şeyde eşimle özel olayım olayı abartı geliyor

Yılbaşında ne yaparsınız bilemem tabi ama sizin daha derin sorunlarınız var malesef

Bir gece de kadın kendini özel hissetsin, oğlumla gelinim beni yemeğe çıkaracak diye mutlu olsun, bence kimsenin incileri dökülmez.

Sonrasında zaten bütün gece hatta bütün sene sizin.

Sizi korkutan kısım o yila nasil girilirse oyle gecer kismi ise hic korkmayin. Hurafe o :)) denenmistir
Geliversin bir sey olmaz.

biz kayınvalideyle karşılıklı oturuyoruz eşim sürekli orda zaten. ben de istediğim zaman gidiyorum. sağolsun bebeğe bakarken yardımcı oluyor. annemler çağırdı dedim kocam sizi sevmiyor hele yılbaşında annesini bırakıp size gelmesi kebairden sayılır asla bunu teklif dahi etmeyin dedim.
ha ben istersem giderim istemezsem gitmem. bu aralar oğlunu da pek sevmiyorum zaten.

Degil iste. Kv bize yapisiyor. Hatta su an ana ogul sarildilar karsimda oturuyorlar. Baska kimse yok. Basbasa planimiza bi o dahil oluyor. Hatta gorumcemler teyzesiyle bulusacaklar. Kv oraya gitmiyor kocasini bahane edip ama bize gelecek herhalde.

Sizin olay epey problemli o zaman,eşin de bi garip nasıl kabul ediyor bu durumu. Saçma sapan bi akşam geçirtecekler belli ki size.

Bence de alin yaniniza ne olucak. Boyle kucuk seyler icin kirmayin birbirinizi. Hergun bas basasiniz zateb oyle dusunun. Kalp kirmaya degicek birsey degil.

Annenlere eşim sizi sevmiyo demen biraz ağır olmamış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…