Esim yilbasi aksami kvyi bize getirmek istiyor

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
35
Oyle yeni yil kutlamasini abartan insanlardan degiliz. Yani bi yemek yeriz disarda biraz gezeriz o kadar. Simdi benim aileme gidecegiz ziyarete. Esimle babasi annesi yuzunden kus olduklari icin esimin ailesine gidemiyoruz. Esim annemi bize getirsek aksam dedi. Yemege gidecegiz ama dedim. O da gelse yemege dedi. Basbasa olsak dedim. Bisey demedi. Tamam demek bu. Anneme uzuluyorum tek basina dedi. Dedim baban var tek basina degil. Ama o psikopat kotu birisi dedi. Annesi hep yalnizim aman napiyim bu hayati cekecem cocuklarim icin modlarinda. Isin asli annesi cok disli ve cocuklarini ozellikle esimi kullanan biriisi. Konu kapandi ama sizce ne yapilabilir nasil ortak nokta bulunabilir. Esimi kirmak da istemiyorum.

Kp evde olmayacaksa normal bence annesini davet etmek istemesi. Cok kati bakmamak lazim,ne yasandi oncesinde bilemem ama ben bile aksam yemegine alt komsumu davet ettim yalniz diye. Sonucta ozel bir gece, kimse evinde zil takip oynamiyordur ama yeni bir yila girerken de etrafimizda buruk olan kisileri sevindirebiliriz diye dusunuyorum

esiniz kirilmamayi ogrenecek,
zaten birlikte yasamaya ramak kalmis haldesiniz, surekli gorusuyor ve bir araya geliyorsunuz,
bazen basbasa olmak istemenizden daha dogal bir sey yok,
esiniz kirilmamayi ve annesini boyle durumlarda idare etmesini ogrenecek,
bu bir surec,
cok zorlamaya gerek yok iki taraf acisindan da.

Bence eşinizi kırmayın bi yemeğe çıkın erken dönüp evde baş başa olursunuz sonra

Kayınvalideden zerre haz etmeyen ben bile böyle bayramdı yeni yıl gibi herkesin toplanıp sohbet edip gülüp eğlendiği zamanlarda yalnız kalacağına gelsin derim. He burnunuzdan getirirse gelecekte ağzımın payını aldım istemem dersiniz, eşinizin kırılmaya hakkı olmaz.

Başbaşa sık yemek yiyebiliyormusunuz ?
Cevap hayırsa.
Ne işi var 40 yılda bir başbaşa vakit geçiriceksiniz.
Ben istezdim sanırım .
Eşimede söyledim birdahaki hafta annenle çıkalım ..
Ben bu akşam istemiyorum diye.

amcamda dün kv si yanlız diye bugün gidip onu ve baldızını evine götüreceğini söylemişti.. kendisi pek sever k.v sini.. yengem çok memnundu halinden annesi gelecek diye.. yılbaşı abartılacak bir gün değil.. bana göre öyle en azından.. hep birlikte geçirsenizde bişey olmaz siz bilirsiniz yinede ama kimseyi kırmaya değmez.

Burda bazı konulardan gördüğüm kadarıyla artıık gelinler kayınvalidelerle ugrasıyo böyle kücük seyleri büyütüp :)) Böyle durumlarda kendi annem aklıma gelir esimin yerinde olsam ben ne yapardım dıye tabiki kendi annemi yalnız bırakmaz yanımda olsun isterdim bencil olmamak gerek bunda bisey yok.

Bizi de kv aile yemeğine çağırdı,normalde biz böyle yemeklere katılır on buçuk gibi ayrılır kendi planımızı yapardık,bu yıl gebelikten dolayı özel bi planımız olmadığı için “ katılalım istersen gece yarısı olmadan eve geçeriz” dedi eşim,siz de bu tarz bi plan yapabilirsiniz ama başbaşa değil zaten aile eşrafından birileriyle birlikteyseniz kv de gelsin bence arada kaynar zaten.

kadının size bir kötülüğü yoksa niye gelmesin ki? romantik bir gün değil bir şey değil yani. bazen bazı kadınların kayınvalidelerini çok abarttıklarını düşünüyorum.

Konu sahibi kusura bakma

Yassy dün seni rüyamda gördüm

Mutlu yıllar diyeyim

Rüyayı hatırlamıyorum da ama sen annen baban vs vardı

Konu sahibi eğer Kv evde yalnız ise yemekten dönüşte uğrayabilirsiniz

Tek kişilik bir pasta bile onu çokkk Mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…