Esim yilbasi aksami kvyi bize getirmek istiyor

Sizin yılbaşı anlayışınız nasıl bilmiyorum ama benim için mahsuru olmazdı gelmesinin
Yalnız olsanız ne yiyip ne konuşacaksınız kayınvalideniz sizinle olsa ne olacak
Bizim evde de görümcemin Kızı var mesela akşama kısır yiyelim pasta cips falan alalım oturup tv izleyelim diyoruz görümcemin kızı olmasa yine aynısını yapacağız

Eğer kayinvaliden sizinle gelirse kayinpederin yalnız kalacak gelir mi ki neden eşiyle vakit gecirmiyor aklıma kayinvalidemin evlilik yıldönümünüzu beraber kutlayalim dediği geldi :sinirli::KK70:

Önceki konularınızdan hareketle gelmesini istememeniz gayet doğal. Ne var bunda diyen arkadaşlar önceki konularınıza baksınlar.

Fikrimi söylemem gerekirse ; başbaşa bir planımız yoksa kabul ederdim gelmesini, sadece eşim mutlu olsun diye. Mesafeli bir şekilde geçirirdim bütün akşamı. Tamamen baş başa olmayı planladığımız bir akşam ise gelmemesini tercih ederdim, eşimden de buna saygı duymasını rica ederdim

Oyle yeni yil kutlamasini abartan insanlardan degiliz. Yani bi yemek yeriz disarda biraz gezeriz o kadar. Simdi benim aileme gidecegiz ziyarete. Esimle babasi annesi yuzunden kus olduklari icin esimin ailesine gidemiyoruz. Esim annemi bize getirsek aksam dedi. Yemege gidecegiz ama dedim. O da gelse yemege dedi. Basbasa olsak dedim. Bisey demedi. Tamam demek bu. Anneme uzuluyorum tek basina dedi. Dedim baban var tek basina degil. Ama o psikopat kotu birisi dedi. Annesi hep yalnizim aman napiyim bu hayati cekecem cocuklarim icin modlarinda. Isin asli annesi cok disli ve cocuklarini ozellikle esimi kullanan biriisi. Konu kapandi ama sizce ne yapilabilir nasil ortak nokta bulunabilir. Esimi kirmak da istemiyorum.
Şu cocuklarını babalarına düşman eden kendini cefakar babalarını da kötü insan olarak tanıtan annelere uyuz oluyorum.Annenle arası nasılsa nasıl ama o senin baban be adam. Yılbasında sen gül eglen o tek basına kalsın nasıl içlerine siniyor anlamıyorum

"Yeni yıla nasıl girersen tüm yıl öyle gecermis " sözünü duymuştur eşin güzel kardeşim.Senin açtığın her konuyu okumus birisi olarak yazıyorum...o kayınvalide senin evine yerleşecek
Yorumuna katılıyorum.
Bende konularını okudum. Bence de yerleşecek.
Hatta eşi belirli bir süre sonra annesi ile eşinin arasındaki durumdan dolayı annesini savunacak gibi geliyor. Eğer bu sürtüşmeler devam eder ise evlilikleri zarar görecek.

Yaşlı başlı insanların ne işi var yılbaşıyla , cristmasla otursunlar evde aşağı, sanki milli veya dini bayram. Hayır biz yılbaşı kutlamaya gidiyoruz dediğimizde binbir tane laf ederler yok günah yok bizim bayramımız değil. Kendileri gidince gunah olmuyor ama. Bence basbasa gidin eğlenin kv den de evde otursun tv izlesin çekirdek çitleyip kola içsin.

Yılbaşlarına evlilik yıldönümü muamelesi yapmak bana saçma geliyor. Herkesten izole, başbaşa yemekle kutlamaktansa benim bildiğim, cümbür cemaat kutlanır bu. Biz de küçükken konu komşu, akraba birleşip kutlardık. Esas tadı öyle çıkıyor.

Ben yerinizde olsam kayınvalidemi de alırdım yanıma.
Ne olacak ki? Alt tarafı bir yemek. Ona bir değişiklik olur hem.
Bende böyle özel günlerde ailemle olmak isterim. Yani bana göre ters bir durum değil.
Su an kvyi gormeye geldik. Esimle sarmas dolas oturuyorlar. Aksama da davet etti esim. Insallah gelmez.

Eğer ailecek hep birlikte olacağız deseniz tamam çağırın. Ama başbaşa olacaksınız hiç gereği yok. Sıkıldım artık bu erkek annelerinin acıtasyonlarından. Niyeyse hep onlar mazlum!!!

Ya valla politik davranmıyorum şuan yazarken ne olmuş gelse kadın bana da kızabilirsiniz de ay bi kere de olsun ne olacak bi yemek yani. Bizde eşime öneren ben oldum anneler gelsin ya da biz gidelim diye o istemedi demek ki ben normal değilim. Bu arada çok süper de anlaşmayız kayinvalideyle.

Sizin ailenize gidiliyorsa orayada gidin niye kus olunca gidilemiyor gidemiyorsanizda evde oturun bikerede başbaşa yemek yemeyin nolcak sizin ailenizide çağırın oturun

Bizi de kv aile yemeğine çağırdı,normalde biz böyle yemeklere katılır on buçuk gibi ayrılır kendi planımızı yapardık,bu yıl gebelikten dolayı özel bi planımız olmadığı için “ katılalım istersen gece yarısı olmadan eve geçeriz” dedi eşim,siz de bu tarz bi plan yapabilirsiniz ama başbaşa değil zaten aile eşrafından birileriyle birlikteyseniz kv de gelsin bence arada kaynar zaten.
Degil iste. Kv bize yapisiyor. Hatta su an ana ogul sarildilar karsimda oturuyorlar. Baska kimse yok. Basbasa planimiza bi o dahil oluyor. Hatta gorumcemler teyzesiyle bulusacaklar. Kv oraya gitmiyor kocasini bahane edip ama bize gelecek herhalde.

Konu sahibi kusura bakma

Yassy dün seni rüyamda gördüm

Mutlu yıllar diyeyim

Rüyayı hatırlamıyorum da ama sen annen baban vs vardı

Konu sahibi eğer Kv evde yalnız ise yemekten dönüşte uğrayabilirsiniz

Tek kişilik bir pasta bile onu çokkk Mutlu eder
Su an cicek alip geldik ugradik ama yetmiyor iste. Illa aksam da gelecek.

Konu sahibi bırak ikisini başbaşa. Beraber yemeğe gitsinler, sen de ailenle kal.
Tepkini koymazsan bu kadın size yerleşecek.
Bu kadar insan yazıyor, siz de anlayın artık.

Su an cicek alip geldik ugradik ama yetmiyor iste. Illa aksam da gelecek.
Madem öyle politik davranın. Hemen plân değiştirin akşama evde hazırlık yapın ve kendi ailenizi de çağırın. Belliki tek olamayacaksınız. En azından ailenizle kutlayın onlarda ana oğul sarmaş dolaş devam etsinler.

Ya yılbaşında ne yapıyorsunuz Allah aşkına?
Hepimiz bin çeşit meze yapıp, güzel sofra kurup, iç pilav ve tavuk hindi vs yiyip, üstüne kuruyemiş yiyerek, belki içki içerek bir akşam geçirmiyor muyuz?
Bunda kv olsa ne olmasa ne?
Bence ayıp etmişsiniz. Tamam davet etmeyin ama davet edelim deyince de ses etmeyin derim.

Oyle yeni yil kutlamasini abartan insanlardan degiliz. Yani bi yemek yeriz disarda biraz gezeriz o kadar. Simdi benim aileme gidecegiz ziyarete. Esimle babasi annesi yuzunden kus olduklari icin esimin ailesine gidemiyoruz. Esim annemi bize getirsek aksam dedi. Yemege gidecegiz ama dedim. O da gelse yemege dedi. Basbasa olsak dedim. Bisey demedi. Tamam demek bu. Anneme uzuluyorum tek basina dedi. Dedim baban var tek basina degil. Ama o psikopat kotu birisi dedi. Annesi hep yalnizim aman napiyim bu hayati cekecem cocuklarim icin modlarinda. Isin asli annesi cok disli ve cocuklarini ozellikle esimi kullanan biriisi. Konu kapandi ama sizce ne yapilabilir nasil ortak nokta bulunabilir. Esimi kirmak da istemiyorum.
Ne varki anneside gelse eşin üzülmüştür eşini üzdüğüne değmez

X