- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
-
- Konu Sahibi Kalenderender
Şu cocuklarını babalarına düşman eden kendini cefakar babalarını da kötü insan olarak tanıtan annelere uyuz oluyorum.Annenle arası nasılsa nasıl ama o senin baban be adam. Yılbasında sen gül eglen o tek basına kalsın nasıl içlerine siniyor anlamıyorumOyle yeni yil kutlamasini abartan insanlardan degiliz. Yani bi yemek yeriz disarda biraz gezeriz o kadar. Simdi benim aileme gidecegiz ziyarete. Esimle babasi annesi yuzunden kus olduklari icin esimin ailesine gidemiyoruz. Esim annemi bize getirsek aksam dedi. Yemege gidecegiz ama dedim. O da gelse yemege dedi. Basbasa olsak dedim. Bisey demedi. Tamam demek bu. Anneme uzuluyorum tek basina dedi. Dedim baban var tek basina degil. Ama o psikopat kotu birisi dedi. Annesi hep yalnizim aman napiyim bu hayati cekecem cocuklarim icin modlarinda. Isin asli annesi cok disli ve cocuklarini ozellikle esimi kullanan biriisi. Konu kapandi ama sizce ne yapilabilir nasil ortak nokta bulunabilir. Esimi kirmak da istemiyorum.
Yorumuna katılıyorum."Yeni yıla nasıl girersen tüm yıl öyle gecermis " sözünü duymuştur eşin güzel kardeşim.Senin açtığın her konuyu okumus birisi olarak yazıyorum...o kayınvalide senin evine yerleşecek
Su an kvyi gormeye geldik. Esimle sarmas dolas oturuyorlar. Aksama da davet etti esim. Insallah gelmez.Ben yerinizde olsam kayınvalidemi de alırdım yanıma.
Ne olacak ki? Alt tarafı bir yemek. Ona bir değişiklik olur hem.
Bende böyle özel günlerde ailemle olmak isterim. Yani bana göre ters bir durum değil.
Ahaha bu abartı bak sarmaş dolaş oturmak nedir yaSu an kvyi gormeye geldik. Esimle sarmas dolas oturuyorlar. Aksama da davet etti esim. Insallah gelmez.
Degil iste. Kv bize yapisiyor. Hatta su an ana ogul sarildilar karsimda oturuyorlar. Baska kimse yok. Basbasa planimiza bi o dahil oluyor. Hatta gorumcemler teyzesiyle bulusacaklar. Kv oraya gitmiyor kocasini bahane edip ama bize gelecek herhalde.Bizi de kv aile yemeğine çağırdı,normalde biz böyle yemeklere katılır on buçuk gibi ayrılır kendi planımızı yapardık,bu yıl gebelikten dolayı özel bi planımız olmadığı için “ katılalım istersen gece yarısı olmadan eve geçeriz” dedi eşim,siz de bu tarz bi plan yapabilirsiniz ama başbaşa değil zaten aile eşrafından birileriyle birlikteyseniz kv de gelsin bence arada kaynar zaten.
Su an cicek alip geldik ugradik ama yetmiyor iste. Illa aksam da gelecek.Konu sahibi kusura bakma
Yassy dün seni rüyamda gördüm
Mutlu yıllar diyeyim
Rüyayı hatırlamıyorum da ama sen annen baban vs vardı
Konu sahibi eğer Kv evde yalnız ise yemekten dönüşte uğrayabilirsiniz
Tek kişilik bir pasta bile onu çokkk Mutlu eder
Madem öyle politik davranın. Hemen plân değiştirin akşama evde hazırlık yapın ve kendi ailenizi de çağırın. Belliki tek olamayacaksınız. En azından ailenizle kutlayın onlarda ana oğul sarmaş dolaş devam etsinler.Su an cicek alip geldik ugradik ama yetmiyor iste. Illa aksam da gelecek.
Ne varki anneside gelse eşin üzülmüştür eşini üzdüğüne değmezOyle yeni yil kutlamasini abartan insanlardan degiliz. Yani bi yemek yeriz disarda biraz gezeriz o kadar. Simdi benim aileme gidecegiz ziyarete. Esimle babasi annesi yuzunden kus olduklari icin esimin ailesine gidemiyoruz. Esim annemi bize getirsek aksam dedi. Yemege gidecegiz ama dedim. O da gelse yemege dedi. Basbasa olsak dedim. Bisey demedi. Tamam demek bu. Anneme uzuluyorum tek basina dedi. Dedim baban var tek basina degil. Ama o psikopat kotu birisi dedi. Annesi hep yalnizim aman napiyim bu hayati cekecem cocuklarim icin modlarinda. Isin asli annesi cok disli ve cocuklarini ozellikle esimi kullanan biriisi. Konu kapandi ama sizce ne yapilabilir nasil ortak nokta bulunabilir. Esimi kirmak da istemiyorum.