Esim yilbasi aksami kvyi bize getirmek istiyor

Konularınızın hepsini bilen biri olarak o kv sizi ve eşinizi ahtapot gibi saracak diyorum...

sizin de adınız Ayşe(ayşeler mülayim olur) ise eğer herşeyi yutacaksınız...
Kv oyle acindiriyor ki kendini inanamazsin. Gelmedi bizimle torununa bakiyordu. Simdi ben hazirlaniyordum disari cikacagiz esimle. Esim annesini aramis gene. Sohbet ediyorlar. Bu saatten sonra yemek yeme canim annem guzel annem dikkat et kendine diyor. Kv ne yapacaksiniz diye sordu. Disari cikcaz dedi esim. Aman tehlikeli oglum cikmayin disari dedi. Yarim saat cikar doneriz evde film izlicez kitap okuycaz zaten diyor. Soyler misin arkadasim ben ne yapiyim. Sinirlerim bozuldu iyice ya. Esim de annesi de sikinti. Tek tarafli da degil.

biz kayınvalideyle karşılıklı oturuyoruz eşim sürekli orda zaten. ben de istediğim zaman gidiyorum. sağolsun bebeğe bakarken yardımcı oluyor. annemler çağırdı dedim kocam sizi sevmiyor hele yılbaşında annesini bırakıp size gelmesi kebairden sayılır asla bunu teklif dahi etmeyin dedim.
ha ben istersem giderim istemezsem gitmem. bu aralar oğlunu da pek sevmiyorum zaten.
Ahhahhah sevmiyor mu dediniz:-)
Söz ola kese savaşı,söz ola kestire başı diye buna diyorlar herhalde,kanlı canlı bir örnek:KK70:
Bir çuval incir püre:KK70:
Peki yarın bunu ileri sürerek eşinize uzak davranırlarsa ya da sevmediklerini sezerseniz üzülmeyecekmisiniz?
Arayı iyi tutacak sizsiniz,eşiniz de kendi ailesiyle bunu sağlamalı.
Küçük mü evlendiniz:)

Ahhahhah sevmiyor mu dediniz:-)
Söz ola kese savaşı,söz ola kestire başı diye buna diyorlar herhalde,kanlı canlı bir örnek:KK70:
Bir çuval incir püre:KK70:
Peki yarın bunu ileri sürerek eşinize uzak davranırlarsa ya da sevmediklerini sezerseniz üzülmeyecekmisiniz?
Arayı iyi tutacak sizsiniz,eşiniz de kendi ailesiyle bunu sağlamalı.
Küçük mü evlendiniz:)
yok ailem biliyor gerçekleri. ama yine de nasıl davranacaklarını da biliyorlar. kandırılmamış oluyorlar en azından.

yok ailem biliyor gerçekleri. ama yine de nasıl davranacaklarını da biliyorlar. kandırılmamış oluyorlar en azından.
Neden sevmiyor eşiniz ailenizi,arnızdaki sorunları mı paylaştınız?
Eşimle ailem birbirine bayılmasa da nötr olmalı en azından, bu durum şahsen beni üzerdi.

Kv oyle acindiriyor ki kendini inanamazsin. Gelmedi bizimle torununa bakiyordu. Simdi ben hazirlaniyordum disari cikacagiz esimle. Esim annesini aramis gene. Sohbet ediyorlar. Bu saatten sonra yemek yeme canim annem guzel annem dikkat et kendine diyor. Kv ne yapacaksiniz diye sordu. Disari cikcaz dedi esim. Aman tehlikeli oglum cikmayin disari dedi. Yarim saat cikar doneriz evde film izlicez kitap okuycaz zaten diyor. Soyler misin arkadasim ben ne yapiyim. Sinirlerim bozuldu iyice ya. Esim de annesi de sikinti. Tek tarafli da degil.
Kendini acındıran kaynanalardan nefret ediyorum. Kendileri mutlu olamamışlar, başaramamışlar yaşamayı bizi de mutsuz ediyorlar.

Burda bazı konulardan gördüğüm kadarıyla artıık gelinler kayınvalidelerle ugrasıyo böyle kücük seyleri büyütüp :)) Böyle durumlarda kendi annem aklıma gelir esimin yerinde olsam ben ne yapardım dıye tabiki kendi annemi yalnız bırakmaz yanımda olsun isterdim bencil olmamak gerek bunda bisey yok.
Aynen her zaman empati yapmak lazım diye düşünüyorum ben aynı durumda olsam nasıl olurdu diye.bir akşam yemeği herkes memnun olur eğer siz olmazsanız gelecek ay da romantik bir yemek beraber yersiniz. Savaşların çoğaldığı çocukların açlıktan sefaletten öldüğü bir dünyada yaşıyoruz.sınavımız büyük.böyle bişey için kimsenin kalbi buruk olmasın

Savunma içgüdüsü diyorsun:sus:
maalesef çoğu zaman aşağılık kompleksine girio kendini savunmak için karşı tarafı kötülüyor. hava yağmurlu desem sen bana ördek mi demek istedin diyor halbuki ne alaka ben ona öküz demek istiyorum normalde:))

Kayınvalide olmaktan korktum..gelini arayıp sorsam durmadan arıyor aramasam soğuk kayinvalidem var..oğluma düşkün olsam suç.. olmasam suç.. toruna bakmak istesem suç. Bakmasam suç.. olacak.bu formdan bunu anladim

Kayınvalide olmaktan korktum..gelini arayıp sorsam durmadan arıyor aramasam soğuk kayinvalidem var..oğluma düşkün olsam suç.. olmasam suç.. toruna bakmak istesem suç. Bakmasam suç.. olacak.bu formdan bunu anladim
öyle cidden..oğlum yok ama olsa bende korkardim belkide olur oglum.
insan geline nasil davranacagini sasirir.
burda bazi gelinler kv beni arayip sormuyor sallamiyor diye konu aciyor.kimiside tam tersi konu aciyor
yilbasina bu kadar anlam yukleniyor birde o da ayri mevzu.

X