Esim yilbasi aksami kvyi bize getirmek istiyor

Kalabalik olsa inanki lafim yok ona. Keske oyle olsa. Hatta esimin anne taraf akrabalari toplanacak. Kv oraya gitmiyor. Bize gelirse ucumuz olcaz sadece. Esimle sarmas dolas oturuyorlar. Ne muhabbet ne bisey. Sikintidan patliyorum. Kendini mazlum gosterip bize yamanmaya calisiyor. Telefonda esime agladi babasini sikayet etti ki inan babasi hicbirsey yapmiyor su an annesine. Esim cicek alip kosa kosa annesine gitti. Gittik yine agladi. Aksama davet etti. Agladi derken sikayet etti filan degil bildigin agliyor. Sebep yok.
Off gercekten Allah yardim etsin size. Agzinizi acsaniz suc olur simdi. Birak oglum ben gidiyim huzurunuz kacmasin falan der aglar yalandan. Sonra cik isin icinden cikabilirsen... otursun kocasiyla yada akrabalariyla ne istiyorlar genc evli ciftlerden hic anlamiyorum. Oglusumda oglusum bi bunlarin oglu var sanki padisah dogurmuslar tövbe yaa

öyle cidden..oğlum yok ama olsa bende korkardim belkide olur oglum.
insan geline nasil davranacagini sasirir.
burda bazi gelinler kv beni arayip sormuyor sallamiyor diye konu aciyor.kimiside tam tersi konu aciyor
yilbasina bu kadar anlam yukleniyor birde o da ayri mevzu.
Aynen katılıyorum. Bir yengem vardı böyle. Ay işte annelik kutsalmıymış. Ay işte gelinmesin gidilmesin. Vs vs. Aynı buradaki gelinler gibi. Neyse iki oğlu oldu. Gelinleri aynı kendi gibi.

Bu sefer başladı. " Ben ne emeklerle büyüttüm de, cennet anaların ayağı altındadır da...

Sonuç mu? Bir oğlu boşandı. Diğeri de boşanma eşiğine geldi. Yengem kapının önüne konuldu.

İlahi adaletin tecelli ettiğini o kadar net gördüm ki...

X