olan olmuş ama bu 3lüde herkes hatalı hatta 4lü baban da.
annen bir yandan haklı merak edip nasılsın yoruyor mu seni diye gönlünü almanı beklemiş olabilir. ama savundugum birsey var her ne kadar eşin de olsa yanındaki onun yanında bagırması hos olmamış. bir söz var el yani ne kadar eşin de olsa, yarın öbür gün (suan yasadıgın gibi) eşinin senin basına bunları kakabilecegini bilmesi gerekirdi.
babanın hatası ise ; evimde tartısma istemiyorum sizi bir daha istemiyorum demek.bi tartısma ile bu sözler söylenir mi :44: herkes güllük gülistanlık degil sonucta her zaman.
senin hatan ise ; eşine sınırını belli edememen. her ne olursa olsun onlar senin ailen .hosuna gitmeyen davranıslar olmus olabilir ama agır konusmasına müsade etme arkadasım. ilerde ailen yanında olur o kişi olmaz. bu işler belli olmaz. sizi ailenize gönderip göndermeme hakkı da eşinizde değil.onlar senin annen baban.
bir de sen de o kadar süre anneni aramadan nasıl durdun.. kırgın da olsan öfken gecince sıcagı sıcagına konus. uzattıkca buz dagları katmer katmer olur.
-----
bir yemek düzenlersin. herkes uslubünca konusur, tatlıya baglanır. bunu en kısa zamanda yapın. özür dilemek insanı kücültmez.![]()
ne güzelde yazmışsın çok teşekkür ederim.nasıl durduğum konusuna gelince elim kaç kere gitti geldi telefona ah bi bilsen ama biyerlerdende kendime pay çıkarttım ama hata etmişim işte..dediğin gibi biryemek düzenlemem lazım en kısa zamanda tabii önce eşimi ikna etmem gerek nasıl olcak bilmiyorum