Eşim ve ailem :(

olan olmuş ama bu 3lüde herkes hatalı hatta 4lü baban da.

annen bir yandan haklı merak edip nasılsın yoruyor mu seni diye gönlünü almanı beklemiş olabilir. ama savundugum birsey var her ne kadar eşin de olsa yanındaki onun yanında bagırması hos olmamış. bir söz var el yani ne kadar eşin de olsa, yarın öbür gün (suan yasadıgın gibi) eşinin senin basına bunları kakabilecegini bilmesi gerekirdi.

babanın hatası ise ; evimde tartısma istemiyorum sizi bir daha istemiyorum demek.bi tartısma ile bu sözler söylenir mi :44: herkes güllük gülistanlık degil sonucta her zaman.

senin hatan ise ; eşine sınırını belli edememen. her ne olursa olsun onlar senin ailen .hosuna gitmeyen davranıslar olmus olabilir ama agır konusmasına müsade etme arkadasım. ilerde ailen yanında olur o kişi olmaz. bu işler belli olmaz. sizi ailenize gönderip göndermeme hakkı da eşinizde değil.:19: onlar senin annen baban.

bir de sen de o kadar süre anneni aramadan nasıl durdun.. kırgın da olsan öfken gecince sıcagı sıcagına konus. uzattıkca buz dagları katmer katmer olur.
-----
bir yemek düzenlersin. herkes uslubünca konusur, tatlıya baglanır. bunu en kısa zamanda yapın. özür dilemek insanı kücültmez.:31:

ne güzelde yazmışsın çok teşekkür ederim.nasıl durduğum konusuna gelince elim kaç kere gitti geldi telefona ah bi bilsen ama biyerlerdende kendime pay çıkarttım ama hata etmişim işte..dediğin gibi biryemek düzenlemem lazım en kısa zamanda tabii önce eşimi ikna etmem gerek nasıl olcak bilmiyorum

kesinlikle en büyük hata sende, bir insan annesini bu kadar zaman nasıl aramaz, mevlüde eşi istemiyor diye gitmez, eşini tepene çıkarmışsın.

ne demek çocuğu göremezler, onlar senin anne baban, çok rahat gördüm seni kusura bakma, ailene yaptığın bu hakarete çok sinirlendim.

erkekleri bu kadar tepenize çıkarmayın lütfen!

off offf sizler böyle yazınca kendimi nasılda kötü hissediyorum bi bileseniz :(:43:çok haklısınız

öçok haklısnızn ben zaten hatamı kabul ediyorum keşke arasaydım diyorum ama keşkelerle olmuyor şimdi ne yapabılırm öenmli olan bu eşim herşeyde öyle bana karşı bile olaylara benım açımdan baksaydı zaten sorun kalmazdı..dün eğer gidersen birdaha dönme gibi tabirde bulundu..üstüne de oğlum hastaydı iyice çıkmaza girmiştim..biz zaten eşimle bir kopukluk yaşıyoryuz şuan artık bu dengesiz hareketlerinden sıkıldım..inanın çocuğum olmasaydı çoktan bitmişti.çünkü benım değerimi bilmiyor.ben ona yardımcı olayım birşeyler yapalım elbirliği ile diye çalışıyorum çocuğum kreşe gidiyor..bunca fedakarlığımı görmüyor.tabii ki yapıcam sonuçta ortada yavrum var onun geleceği için rahat etmesi için..ama zorundada değilim çalışmaya.benım esas sorunum eşim onlar benım ailem et tırnaktan ayrılırlmı bugun uzuun uzuuun konuştum zaten özürü diledim annmden..oda biliyor aramızdakı sorunlar anladı benı..ama aynı şeyi eşimdende beklıyorlar şimdi napsam da özür diletsem.

eşinize zorla özür diletemezsiniz, o zaman işler iyice inada biner. biraz zaman verin ona. siz kendi aranızı iyi tutun annenizle, o nasıl olsa duruma uymak zorunda. bi de erkekler fedakarlık görmez, bunu da bilin. bne hiç karısını el üstünde tutan bi adam görmedim. varsada kesin bi bit yeniği çıkıyo altından. o yüzden siz kuracaksınız kendi ailenizle olan ilişkinizi. siz hem kendinizi eşinize göre konumlandırıyorsunuz, hem de dengesiz diyorsunuz. o zaman dengeli siz olun, o size uysun.

eşinize zorla özür diletemezsiniz, o zaman işler iyice inada biner. biraz zaman verin ona. siz kendi aranızı iyi tutun annenizle, o nasıl olsa duruma uymak zorunda. bi de erkekler fedakarlık görmez, bunu da bilin. bne hiç karısını el üstünde tutan bi adam görmedim. varsada kesin bi bit yeniği çıkıyo altından. o yüzden siz kuracaksınız kendi ailenizle olan ilişkinizi. siz hem kendinizi eşinize göre konumlandırıyorsunuz, hem de dengesiz diyorsunuz. o zaman dengeli siz olun, o size uysun.

benım tek derdim kavga etmemek..çünkü onu bile beceremıyor üzülen ben oluyorum..peki sizce nasıl davranayım bundan sonra..birde üstüne kayınvalidem geldi dün o izmitte yaşıyor ben de kalıcak bir kaç gün ?

Ben hatanın büyüğünü sende ve eşinde gördüm.

Çocuğunu hazır bırakmışken, düğünden de çıkıp alışverişe gitmişsin, keşke düğünden çıktıktan sonra bi arasaydın anneni.

Artı eşinin annene verdiği cevaplarda pek hoş değil, bir çocuğa bakamadınız, yazıklar olsun vs.

Birde ne demek bu çocuğu göremezler, sende gidemezsin, bu kadar yüz vremeyin lütfen o sizin anneniz suçlu olmadığı halde aramış sizi mevlüde çağırmış ve siz gitmemişsiniz.

Bence önce sen annenle kendi arandaki sorunları hallet. Al çocuğunu bi akşam yada bir hafta sonu git, zamanla eşinide ikna etme yoluna bak.

Ben hatanın büyüğünü sende ve eşinde gördüm.

Çocuğunu hazır bırakmışken, düğünden de çıkıp alışverişe gitmişsin, keşke düğünden çıktıktan sonra bi arasaydın anneni.

Artı eşinin annene verdiği cevaplarda pek hoş değil, bir çocuğa bakamadınız, yazıklar olsun vs.

Birde ne demek bu çocuğu göremezler, sende gidemezsin, bu kadar yüz vremeyin lütfen o sizin anneniz suçlu olmadığı halde aramış sizi mevlüde çağırmış ve siz gitmemişsiniz.

Bence önce sen annenle kendi arandaki sorunları hallet. Al çocuğunu bi akşam yada bir hafta sonu git, zamanla eşinide ikna etme yoluna bak.

evet bu haftasonu kahvaltıya gidicem konuştuk annemle..inş.ikna etmeye çalışcam zamana bırakıyorum bende

evet hatamı kabul ediyorum keşke arasaydım diyorum keşkeee ama iştee..ben o gün dışarı çıkacağını bilmiyordum oda eşim oğlumu bırakırken deseydı kaç gibi gelirsiniz diye sorsaydı..olacağın önüne geçilmiyor ki..hep yanlış anlaşılma..eşim nerde ne konuşcağını bilmez pat diye söyler içindekini..benım annemden başka bırakabılceğim hiçkimsem yok bende çalışıyorum fırsat bu fırsat diyip çıktık gittik zaten belki aylar sonra ilk defa dışarı çıkmış olduk BAŞBAŞA..

Annenizin size sorması değil,sizin annenize'' anne düğünden sonrada alışverişe gidicez işimiz uzun sürebilir ''demeniz gerekirdi.
Anneniz bir anlık sinirle bağırmış olabilir ama eşinizin cevap vermesi daha büyük terbiyesizlik.
Eşinize fazla yüz verdiğinizi düşünüyorum,
Kendi yeterince terbiyesizlik etmiş daha birde sizin annenizi görmenize nasıl karışır??
Anneniz zaten ters bir insan olsa size mesaj atmazdı,kadıncağız hala size yaranmaya çalışıyor.
Sizde eşiniz izin vermed diye kadının mevlüdüne bile gitmiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama 'Pess'' diyorum ben size.

Erkekler istemedikleri eylemleri kesinlikle gerçekleştirmiyorlar. Haklı ya da haksız bile olsalar, çoğunluğu kafalarının dikine gidiyor.

O yüzden bence, siz annenizle hemen barışın, o biraz fevri davranmış olabilir ama ne demek eşinizin çocuğu göstermemesi, böyle bir hakka kesinlikle sahip değil.

Annenizin size sorması değil,sizin annenize'' anne düğünden sonrada alışverişe gidicez işimiz uzun sürebilir ''demeniz gerekirdi.
Anneniz bir anlık sinirle bağırmış olabilir ama eşinizin cevap vermesi daha büyük terbiyesizlik.
Eşinize fazla yüz verdiğinizi düşünüyorum,
Kendi yeterince terbiyesizlik etmiş daha birde sizin annenizi görmenize nasıl karışır??
Anneniz zaten ters bir insan olsa size mesaj atmazdı,kadıncağız hala size yaranmaya çalışıyor.
Sizde eşiniz izin vermed diye kadının mevlüdüne bile gitmiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama 'Pess'' diyorum ben size.

düğünden sonra alışverişe gitme gibi bir fikrimiz yoktu,bianda oldu ayrıca toplamda 3-4 saat oğlum orda kaldı tüm gününü yememiştimki:(ilk defa böyle birşey olmuştu diyorumya ilk defa aylar sonra çocuksuz biryere çıkmıştım..neyseki annemle aramı düzelttim.benım burdaki sorunum eşimi nasıl düzeltebilirm.sen bana böyle yasak koyamzsın dedim zaten hem zaten oğlum hastaydı ateşlenmişti onuda öyle bırakıp gidemedim.şimdi ben naıpcam nasıl davrancam n:43:e diycem bunun için bana yardımcı olun..

benım tek derdim kavga etmemek..çünkü onu bile beceremıyor üzülen ben oluyorum..peki sizce nasıl davranayım bundan sonra..birde üstüne kayınvalidem geldi dün o izmitte yaşıyor ben de kalıcak bir kaç gün ?
üstüne gitmeyin, siz ailenizle görüşmeye devam edin. ama eşinizde tamammülsüzlük var, onun terapi filan alması lazım. şimdi üstüne gitmeyin, fırsatını kollayın. ailenizle ilgili güzel şeyleri anlatın arada, onların iyi insanlar olduğunu çaktırmadan farketmesini sağlayın. zamanla işler düzelir.

üstüne gitmeyin, siz ailenizle görüşmeye devam edin. Ama eşinizde tamammülsüzlük var, onun terapi filan alması lazım. şimdi üstüne gitmeyin, fırsatını kollayın. Ailenizle ilgili güzel şeyleri anlatın arada, onların iyi insanlar olduğunu çaktırmadan farketmesini sağlayın. Zamanla işler düzelir.

inşaallah düzeliriz..

öçok haklısnızn ben zaten hatamı kabul ediyorum keşke arasaydım diyorum ama keşkelerle olmuyor şimdi ne yapabılırm öenmli olan bu eşim herşeyde öyle bana karşı bile olaylara benım açımdan baksaydı zaten sorun kalmazdı..dün eğer gidersen birdaha dönme gibi tabirde bulundu..üstüne de oğlum hastaydı iyice çıkmaza girmiştim..biz zaten eşimle bir kopukluk yaşıyoryuz şuan artık bu dengesiz hareketlerinden sıkıldım..inanın çocuğum olmasaydı çoktan bitmişti.çünkü benım değerimi bilmiyor.ben ona yardımcı olayım birşeyler yapalım elbirliği ile diye çalışıyorum çocuğum kreşe gidiyor..bunca fedakarlığımı görmüyor.tabii ki yapıcam sonuçta ortada yavrum var onun geleceği için rahat etmesi için..ama zorundada değilim çalışmaya.benım esas sorunum eşim onlar benım ailem et tırnaktan ayrılırlmı bugun uzuun uzuuun konuştum zaten özürü diledim annmden..oda biliyor aramızdakı sorunlar anladı benı..ama aynı şeyi eşimdende beklıyorlar şimdi napsam da özür diletsem.

eşinizle olan sorunları annenizde biliyorsa biraz alttan almalı.hem önce anneniz bağırmış eşiniz onun üzerine o kelimeleri kullanmış.siz özürünüzü dilemişsiniz.konuyu artık kapatsanız bence daha ii olur.hem eşinizde üzerinde baskı hissetmezse rahatlar.sonuçta ona sürekli hatalısın özür dile falan derseniz oda gerilebilir.ben olsam böyle yapardım.eşime gider ailemin böyle davranmasını haklı çıkartırdım.ailemede eşimi haklı gösterirdim ama sizde koca adama bağırdınız ben sizi aramadım.anne ben sana güvendim kırkyılın başı bi gezdik eşimle.o arayalım dedi ben istemedim falan die eşimi savunurdum.orta yolu bulurdum.

benim merak ettiğim annenin yerinde kvaliden ve eşinin yerindede sen olsaydın,sen kvalideye eşinin yanında yazıklar olsun vs.dermiydin yoksa sesiz kalmayımı tercih ederdin.ve eşin sen istemiyosun diye annesine gitmeyi bırakırmıydı,çocuğu göstermemezlik yaparmıydı bunu bi düşün istersen :26:anneni babanı kimseye ezdirme bence:31:

ben annenizi ve eger eşinizde annenize bagırdıysa onu da haksız buldum.. kayıvalide kayınbabaların ya da damat ve gelinlerin birbirlerine bağıracak kadar saygı duvarını yıkıp bu kadar yüzgöz olmaları bana hep çok yanlış gelmiştir..annenizin tavrı cok yanlış olmuş..hepiniz yetişkinsiniz bir hata dahi olsa birbirinize bağırarak konusmanız cok saygısızca..kısmen eşiniz haklı..aynı tepkiyi kayınvalideniz size yapsa sizde sindiremezdiniz..ama eger eşinizde annenize bagırıp yanlış şeyler söylediyse o zaman o da haksız..

bence oturun konusun herkes birbirinden özür dilesin..hem annenizde yeteri kadar pişman olmuş bence..bu olay için ömür boyu konusmayacakmısınız yani..cok yanlış bence eşinizi ikna edin ve barısın

Canım Eşinin Seni ve Çocuğunu Ailene karşı kısıtlaması Yalnış ama Pek Üstüne Gitme Bırak biraz Konu Soğusun Sıcak Sıcağına iş inada binerse bütün ipler kopar. İletişim kopukluğu olmuş. Ben Bütün Suçu Annen de Gördüm kimsede Kusura bakmasın Öyle Bağırıp Çağırıcağına Arayıp Kızım nerdesiniz Benim Şu şu işim Var işini halletiysen gel Demeli Öyle Bağırıp Çağırmakla olmaz Sen Koskoca Annanesin Hatalısın... Sen Akıl edememişsin annendemi akıl edemedi bir telefon açıp derdini söylesin Eşinin Üzerinede Gitme mutlu bi zamanında Konuşa konuşa Tartışma durumuna getirmeden İkna edebilirsin Diye düşünüyorum...

eşinizle anneniz çokmu samimiydiler böyle şakalar falan yani anneniz bu kadar rahat davranabilmiş..keşke damadına hiç belli etmeden seni mutfağa çağırıp sana kızsaymış kızacağı varsa..birde sanki eşiniz bahane arıyormuş gibi geldi bana...ama ne olursa olsun o sizin anneniz üstelik kaç yaşında o şekilde karşılık vermemeliydi oda ayıp etmiş..madem olan olmuş bence biraz zamana bırakın eşinizin iyi bir anında al karşına konuş anlıyacağı şekilde

Back