bıktım artık emrivakilerden

anladığım kadarıyla üstünüzde hakimiyet kurmak isteyen bi kaynanaya sahipsin :((
üzüldüm senin adına ... ama sen sessiz kalırsan ilerde cevap vermeye kalktığında tabiri caizse ''gelin bana çemkirdi'' diye anılırsın...

cevap vermekten korkma çekinme ayıp olurmu die düşünme , uygun bi dille söylediğinde emin ol bu senin işine gelcek... o sana bişi söylerken tepkini tahmin edebilsin anlatabiliyo muyum yani onun her istediğine evet demeyeceğini bilsin... tabiki bunları saygı çerçevesinde yap ne olursa olsun oda bi anne hemde hayat arkadaşının annesi bunu unutmadan koy tavrını...
aynen öyle hem hakimiyet kurmaya çalışan hem de her bişeyi bizimle yapmak isteyen bir kaynana.bi de işini halledebilmek adına bazı olayları öyle karambollere getiriyorki anlatamam güne güzel başlıyorum kendimce bişeyler yapıyorum ama gelip canımı sıkıyor
.anlattığın gibi bi tutum sergilersem belki faydası olur ama öyle bi kadın ki hayırdan anlamıyor ikna etmek çok güç anlatılmaz yaşanır.

kızlar olaylar öyle bi hal içinde oldu ki ses çıkaramadım (birazda sinirden)1-2 aydır hep bahane buluyodum srf kurtulmak için bu sefer de böyle yaptı ben eşimle kavga etmeden bu sorunu çözmek istiyorum

tatlım insan sinirinden sesini çıkarır asıl sölicektin bunda bişe yokki sen sölemezsen kadın nerden bilcek senin mevlüdün var ha sana sorabilirmiydi evet ama sormuyosada'' paln program yapmışsınız ama benim önceden verilnişbi sözüm vardı kusura bakmayın siz başka biriyle gidin yada başka müsait oldugum bi zma gidelim dicektiniz.'' ayrca burd eşininde suçu yok '' anne x'i ara ona sor diyebilirmiydi evet ama bidaha annen seni aradında bana sor hayatım sonuçta ben gidicem diyebilirsin ne varki bunda ......

malesef cnm bnm iyi olmak istiyoruz biz ama hem iyi olup hemde istediğimiz olmuyoo arada çemkirmek lazım ki o duvar hafiften örülsün..enişten ölmüş boru mu bu tabiikii teyzene gidiceksin bunu söyle ve git sakın onun istediği yere gitme..

ben senin yerinde olsam o gün aklımdan çıkmış cuma günü mevlüt var istersen beraber gidelim de.kuzenelre başka gn gideriz de.eğer bu tür toplantıları seviyorsa Kur'an toplantısına davetsiz de gidilebileceğini biliyordur ve itiraz etmez.

Bütün ihtimalleri düşünerek farklı bahaneler üret yeri geldiğinde kullanırsın.son anda ekmek için hastaLık en iyi bahanedir.hatta eşini de göndermezsin.

Bütün ihtimalleri düşünerek farklı bahaneler üret yeri geldiğinde kullanırsın.son anda ekmek için hastaLık en iyi bahanedir.hatta eşini de göndermezsin.
bu da aklıma geldi ama sırf gıcıklığına.ben öğlenden mevlüde gitsem akşam yetişmek için koştura koştura erkenden çıkıp tekrar eve dönmem lazım ki semtler uzak kadın benim bi hayatım yokmuş gibi davranıor dünya kendi etrafında dönüyor çünkü sırf bu tavrı yüzünden hastalandım diyebilirim

kızlar eşime akşam oturmaya gitmekten hoşlanmadığımı gitmek istemediğimi söyledim ki gerçektende akşam hiç sevmem kendi akrablarım bile olsa gitmek istemem o da istemezsen gitmeyiz ama babam gitmiyor dedi yani olayy şu babası gitmiyor yanına eşlik edecek birileri ee bi de araba lazım ayarlamış yani herşeyi bende kuklayım zaten gelirim her yere hatunun parmağının ucundaa oynuyoruz bakalım

Herseye eyvallah desen boyle durumlarla karsi karsiya kalirsin iste.
Acik ve net ol, "isim var gelemicem" de o kadar yani.
Elini uzattin, kolunu kaptirmamaya dikkat et.

tatlım insan sinirinden sesini çıkarır asıl sölicektin bunda bişe yokki sen sölemezsen kadın nerden bilcek senin mevlüdün var ha sana sorabilirmiydi evet ama sormuyosada'' paln program yapmışsınız ama benim önceden verilnişbi sözüm vardı kusura bakmayın siz başka biriyle gidin yada başka müsait oldugum bi zma gidelim dicektiniz.'' ayrca burd eşininde suçu yok '' anne x'i ara ona sor diyebilirmiydi evet ama bidaha annen seni aradında bana sor hayatım sonuçta ben gidicem diyebilirsin ne varki bunda ......
evet aslında genel olarak takıldığım konu bu eşiminde bana sorup kabul etmesi bunu sağlamam şart bu olay biter yarın yeni bişey çıkar

Herseye eyvallah desen boyle durumlarla karsi karsiya kalirsin iste.
Acik ve net ol, "isim var gelemicem" de o kadar yani.
Elini uzattin, kolunu kaptirmamaya dikkat et.
çok haklısın ama kadın herkese bi ayar veriyor aklın şaşar biraz da saman altından su yürütür anlamazsın bile neyin nasıl olduğunu

çok haklısın ama kadın herkese bi ayar veriyor aklın şaşar biraz da saman altından su yürütür anlamazsın bile neyin nasıl olduğunu

"Hayir, gelemicem, olmaz, meskulum" vs... Bir kelime yeter arkadasim tabi herzaman saygi cercevesinde :34:
Boyle seyler icin uzulmeye degmez inan bana.

"Hayir, gelemicem, olmaz, meskulum" vs... Bir kelime yeter arkadasim tabi herzaman saygi cercevesinde :34:
Boyle seyler icin uzulmeye degmez inan bana.
haklısın bi daha ben ondan daha erken davranıcam gerçi o yapar yapacağını ama atik olucam başka yolu kalmadı eşime de söyledim bi daha bana söylemeden plan yapmayın dedim

Back