Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşaretlediğim şekilde sorulması aklımın ucundan geçmezdi.
Bu ne kaba bir tarz. Kim sorar ki böyle zaten. Ben burda hiçkimsenin bu şekilde soracağını da düşünmüyorum.
Sizin nerden aklınıza geldi sahi..
Sizin dediğiniz gibi sorulduğunda ne olacak bu da merak ettiğim diğer konu..
ben öfkeli bi cümle kurup kimseye ters birşe yazmadım ki:S
aynı şekilde bende umarım eşi almamıştır diyorum demek ki bu kadar çok çekip eşini konuşsun hayatta herşey olabilir yanlışlıklar olmuş olabilir diyorum...
ben ne size nedene başa birine kızgın olarak öfkeli olarak tek yorum yapmadım sadece takip etmenin yanlış olacağını söyledim..
eğer eşi bir yanşlış yaptı ise konu sahibi takip ederk daha fena bir yanlış yapabilir dedim..
kimseye öfke yok lütfen sizdede olmasın herkes gibi bende fikrimi söylüyorum siz takip edilsin diyorsunuz bende bunun yanlış olacağını düşünüyorum olay bundan ibaret kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın lütfen çünkü amacım bu değildi en son isteyeceğim şeyde birinin kalbini kırmak..
8 yıldır tanıdığıniz adamdan bu şekilde bir şüpheye dustuyseniz
bence direkt sormalısiniz...
Oyle denemek falan garip yani bence
Belki aldi gercekten size soylemeyi unuttu.
Belki de ihtiyaci vardi aldi.
Tabi size söylemeden almasi bambaska ama bence sorun
belki de hic tahmin etmeyeceginiz bir cevap verecek...
E halıyle mübalaga var cümlemde tabıkı böyle bır soru sormaz kımse . Burda kı mubalaganın amacı da zaten 2 tıp soru seklı oldugunu cook acıkca göstermekti.. Amacıma ulaşmısım da zaten ..
![]()
boyle seylerı :) cok garıp gelıcek ama üçç harflılerın yaptıgınada ınanılır.batılmıdır bılmem..
haklısın da daha önce de oluyormuş ve maaş hesabından da zaman zaman eksilmeler oluyormuş. yani ilk değil.
Amacınıza mı ulaştınız?
Birilerine faydanız olmuştur belki ama ben hiçbir zaman böyle bir cümleyi seçenekler arasında görmediğimden anlayamadım sanırım.
Banka dökümanlarını döktür hesabında kalacak paradan daha az kaldığını söylemişsin güzelce banka hesaplarını döktür üzerinde düşün hangi saatte hangi çekimi yaptın vs die bi çalışma yap akşamdan eşini al karşına oturun güzelce ona söyle deki ben banka hesabımdan şu şu saatlerde çekim yaptım şukadar tutarlık şu alışverişleri ve ödemeleri yaptım hesapta para olması lazım şu miktar kadar ama o para şu saatte çekilmiş ve ben çekmedim de kiradaki durumuda anlat .Bakalım ne cevap vericek sanaa ben açıkcası eşinden şüpheleniyorum nekadar eşi de olsa insanın neler neler ne hayal kırıklıkları okuyoruz umarım öyle değildir canım ama bu zamanda babana bile güvenme sözü boşuna söylenmiş bir söz değil...
O zaman niye o kadar zaman beklemis?
Ve o zaman konu sahibi esinin aldığından emin gibi bir
sonuc çıkıyor ortaya. ..
evet bu da ikinci bir sorun. hep bir ertelenmişlik var. sanki yüzleşmek istemez gibi.
Ben çatlardım şimdiye kadar, mutlaka sorardım açıkçası
Bende senin yorumlarımdakı acıkları arayarak ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum. :44:
Neyse ki ne konustugumu ıyı bılen bırıyım ...
Sana cumlem de mübalağa oldugunu ve sebebini söyledım yani daha neyi uzatıyorsun ki?![]()
ben zaten bir milyon defa konuşmuştum şimdiye kadar![]()