• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yapmış mıdır? Yapmamış olsun..

konu sahibi eşinin yaptığını hissetmemiş ki bazı çıkarımlar yapmış sadece hissetseydi başkaları arasında kalırdı ve eşimin yaptığını hissediyorum derdi ama konu sahibi araştırmalarını yapmış deliller eşimi gösteriyor diyor ne diyelim Allah yardımcısı olsun ..

delillerin eşini göstermesi daha içler acısı değil mi sadece his olsa soyut bişey yani, sadece his ispatlanamaz, ama delil demek soyut veri demek daha kesindir hisse göre

Kliptomani hastası olabilir mi :44:

Son düzenleme:
eşi almışsa ne olacak ki belki söylemeyi unutmuştur ya da parası yoktu eşine sürpriz yapmak için bu doğru olmayan yolu seçti bilemeyiz sonuçta artı belkide eşi almamıştır farklı bir durum vardır işin içinde..

ve bence eşiyle direk konuşmalı çünkü bu şeyi eşi yapmadıysa eşinden şüphelenip onu takip altına aldığı için çok büyük vicdan azabı duyar konu sahibi arkadaş...

Şu anda da yaşadığı başka bişey değil ki.
Yine vicdanı rahat değil.
Ayrıca sürpriz bile olsa yapılan şey çok çirkin.
Bu şekilde bir sürpriz yapılsın istemezdim ben açıkçası.
Üstelik bahsedilen kira parası.
Eşiyle açık açık konuştuğunda ya farklı bir durum varsa eşi almamışsa ne kadar incinebileceğini de hesap etmek gerekiyor.
Param eksilmiş dese bile eşi küçücük imayı anlamayacak kadar aptal değildir herhalde.
Güvenini kaybetme ihtimalini düşünmek gerekiyor.

nemi olacak sizmi cok astiniz bizmi cok geri kaldik:47:eger bunu eside yapmis olsa bunun adi yine hirsizlik:ssz:
konu sahibi biraz dikkatli olmani ve takipte olmani tavsiye ederim yoksa herkim yapiyorsa bunu sonu gelmez
HIRSIZLARI FIRSATLAR YARATIR!!

pardon ama farkettiyseniz eşi almışsa ne olmuş ki diyip ki den sonra şu sebeplerden olabilir diye açıklamasınıda yapmışım ve ben zaten o yolun doğru bir yol olmadığını alıntıladığınız yorumumda belirtmişim ben kimseye koynunda hırsız besle bu çok harika birşeyy:46::46::46: demiyorum ki ben sadece çek konuş takip etme yanlış biliyor tahmin ediyor olabilirsin bu eşine büyük haksızlık olur günahını alıyorsan en çok sn üzülürsün diyorum..
sizin bu tepki neye ben onu anlayamıyorum sizin kadar bende düşüncelerimi paylaşmakta özgürüm ??

Sana kesınlıkle katılıyorum.

Esın bu arkadasım ya senden habersız para alsa bıle bu ona hırsız demeni gerektirir mi. Yanı
Olabılr almıstr haber verememıstr yada vermek ıstememıstır kii sen kendın soyluyorsun ne kadar gururlu oldugunu belkı maddı sıkıntıya gırdı ve bunu sana soyleyemedı ? ima falan etme bence direk sor cok içine kusku dusuyorsa . Ama ona hırsız demeye calıstıgını duysa ne kadar uzulurdu bı düşün :6:

Direk sorduğunda hırsız dendiğini düşünmeyecek mi eşi??
Maddi sıkıntıya düşen gururlu kişi habersiz almaz.
Başka bir çare bulur ama yine almaz.

bende şunu anlayamadım farzedelim ki eşi alıyor paraları oturup konuşulduğunda sorulduğunda tüm samimiyetiyle evet ben alıyorum cevabını verecek kadar dürüst olan adam neden bu yola başvursun?

sorununu konuşma çözme yolunda olsa zaten en başından bu tercihini değerlendirirdi...

eğer yapan eşiyse konu sahibinin eşini takibe alması eşinin yaptığının yanında hiç kalır...

Şu anda da yaşadığı başka bişey değil ki.
Yine vicdanı rahat değil.
Ayrıca sürpriz bile olsa yapılan şey çok çirkin.
Bu şekilde bir sürpriz yapılsın istemezdim ben açıkçası.
Üstelik bahsedilen kira parası.
Eşiyle açık açık konuştuğunda ya farklı bir durum varsa eşi almamışsa ne kadar incinebileceğini de hesap etmek gerekiyor.
Param eksilmiş dese bile eşi küçücük imayı anlamayacak kadar aptal değildir herhalde.
Güvenini kaybetme ihtimalini düşünmek gerekiyor.

bende zaten yapılanın yanlış olduğunu belirtmişim ama ben konu sahibinin eşinin yerinde olsaydım eşim bende bu denli şüpheleniyor olsaydı gelip pat pat yüzüme söylesin sorsun isterdim ve beni suçladığınıda düşünmezdim açıkcası madem para evde kayboldu bunu bana soracak tabi ne yapcak başka..

bide şöyle birşey var eşte demez mi ki madem bu kadar gündür para kayıp sen ne diye bana söylemiyorsun ben olsam valla derdim buda hoş birşey değil sonuçta belki konu sahibinin eşinin hiç birşeyden haberi yok adam günahsız eşide kirayı yatırdı zannediyor eee buda hoş değil bence..

Direk sorduğunda hırsız dendiğini düşünmeyecek mi eşi??
Maddi sıkıntıya düşen gururlu kişi habersiz almaz.
Başka bir çare bulur ama yine almaz.

.. Onun aldıgından bile emin degılız kii adamın neden boyle bı yola basvurdugunu hic bılemıyoruz. Kımse bunu tasvip etmıyor tabıkı ama ınsanın esını hırsızlıkla ıtham etmesı ıkı taraf ıcınde cok acı olur . Esınden baska kıme guvenır kı ınsan..
Dıger soruna gelınce de bu tamamen o ankı ses tonuna ve vucut dılıne baglı .. Ne derler 'Ne soyledıgın degıl nasıl soyledıgın onemlı.. '

valla inşallah eşi almamaıştırda yolda izde kaybolup düşüp bi fakirin önüne çıkmıştır

Konu sahibi tek bir mesaj yazmış bizimkiler de çözmeye calısıyo :)

bende zaten yapılanın yanlış olduğunu belirtmişim ama ben konu sahibinin eşinin yerinde olsaydım eşim bende bu denli şüpheleniyor olsaydı gelip pat pat yüzüme söylesin sorsun isterdim ve beni suçladığınıda düşünmezdim açıkcası madem para evde kayboldu bunu bana soracak tabi ne yapcak başka..

bide şöyle birşey var eşte demez mi ki madem bu kadar gündür para kayıp sen ne diye bana söylemiyorsun ben olsam valla derdim buda hoş birşey değil sonuçta belki konu sahibinin eşinin hiç birşeyden haberi yok adam günahsız eşide kirayı yatırdı zannediyor eee buda hoş değil bence..

Eğer alan eş değilse böyle bir soru karşısında yıkılabilir.
Ben yıkılırdım doğrusu.
Aklına böyle bir şüphe düşürebilmesi, ama eğer gerçekten suçsuzsa, çok ciddi travmaya sebep olabilirdi bende.
Dürüstçe sordu diye düşünebilir miydim.. Zannetmiyorum.

pardon ama farkettiyseniz eşi almışsa ne olmuş ki diyip ki den sonra şu sebeplerden olabilir diye açıklamasınıda yapmışım ve ben zaten o yolun doğru bir yol olmadığını alıntıladığınız yorumumda belirtmişim ben kimseye koynunda hırsız besle bu çok harika birşeyy:46::46::46: demiyorum ki ben sadece çek konuş takip etme yanlış biliyor tahmin ediyor olabilirsin bu eşine büyük haksızlık olur günahını alıyorsan en çok sn üzülürsün diyorum..
sizin bu tepki neye ben onu anlayamıyorum sizin kadar bende düşüncelerimi paylaşmakta özgürüm ??
buyrun paylasin ozgurkugunuzu engelleyen yok evlimisiniz bilemem ama eger sizin esiniz sizin cuzdaninizdan para calmis olsa bukadar polyanacilikmi yapacaksiniz ,esimdir alir,belki bana supriz yapcaktir vs bukadar rahat dusunmenize karsi yaptigim bir yorumdu:ssz:

.. Onun aldıgından bile emin degılız kii adamın neden boyle bı yola basvurdugunu hic bılemıyoruz. Kımse bunu tasvip etmıyor tabıkı ama ınsanın esını hırsızlıkla ıtham etmesı ıkı taraf ıcınde cok acı olur . Esınden baska kıme guvenır kı ınsan..
Dıger soruna gelınce de bu tamamen o ankı ses tonuna ve vucut dılıne baglı .. Ne derler 'Ne soyledıgın degıl nasıl soyledıgın onemlı.. '

Zaten ben de eşinin aldığını söylemedim.
Tek bir yorumum yok bununla ilgili.
Emin olmasını ve öyle hareket etmesini önerdim.
Emin olmadan sorulan sorunun cevabının doğruluğunu araştırmaya kalkmak daha zararlı diye düşünüyorum.
Vücut dili, ses tonu doğru söyleyip söylemediği konusunda fikir verecektir de.
Ya eşi almadıysa.

Eğer alan eş değilse böyle bir soru karşısında yıkılabilir.
Ben yıkılırdım doğrusu.
Aklına böyle bir şüphe düşürebilmesi, ama eğer gerçekten suçsuzsa, çok ciddi travmaya sebep olabilirdi bende.
Dürüstçe sordu diye düşünebilir miydim.. Zannetmiyorum.

Gecıp karsısına
' Paramı sen mı aldın nan Ne alıyon sormadan . Cuzdanımı mı karıstryon sen yoksa benım bılmem ne derse evet dogru bu sekılde anlasılması
ama..
Hayatım ben hala kırayı yatıramadım bılgın olsun sebebı de paradan bı mıktar eksıgımız var harcadıkmı yoksa sen mı eksık verdın yada bısıye mı lazım oldu ! derse emınım sorun olmaz...

bence de bi durum varsa çekip konuşulmalıdır bu durumda kendinle çelişiyosun bi diyosun ki belki süpriz yapacaktı parası yoktu, yoksa yapmasın benim cüzdanımdan para alıcak bana süpriz yapmak için :53:
borcu varsada dediğin gibi evlilik güvene dayanır çekip konuşursun eşini böyleyken böyle dersin

ben en basından beri konuşsun diyorum zaten benim söylemek istediğim şu;
eğer adam sürpriz için aldıysa ya da saydığım dier sebepler yüzünden aldı ise bile bu hiç hoş değil ne olursa olsun çeksin karşısına eşini takip altına almak yerine konuşsun çünkü takip ettiğinde yanıldığını anlarsa en çok kendisi üzülecek nasıl yakıştırdım ben bunu eşime diye..
ben sadece olaya bide adamın gözünden bakmaya çalışarak yazdım o yazıyı ve öyle bile olsa çekip karşısına konuşsun dedim..

sen eşinin seni gizli gizli takip ettiğini öğrensen nasıl bir tepki verirsin benim tepkim çok ağır olur ama eşim alıp karşısına benimle konuşsa tepkim çok sakin olur..

ve ben kendimle çelişecek hiç birşey yazmadım herzaman çeksin karşısına konuşsun dedim takip etsin demedim sebep ne olursa olsun konuşmalı dedim..

Böyle gizli kapaklı borç da ödenmez, sürpriz de yapılmaz.
Yalanın da pembesi beyazı olmaz. Tek çözüm adam akıllı konuşmak.

buyrun paylasin ozgurkugunuzu engelleyen yok evlimisiniz bilemem ama eger sizin esiniz sizin cuzdaninizdan para calmis olsa bukadar polyanacilikmi yapacaksiniz ,esimdir alir,belki bana supriz yapcaktir vs bukadar rahat dusunmenize karsi yaptigim bir yorumdu:ssz:

evet evliyim siz yaptığım tüm yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama yaptığım şey poliyannacılık değil sadece bunu eşinize yapmayın diyorum size yapılmasını istemediğinizi onada yapmayın eğer onun bir suçu yoksa en çok siz üzüleceksiniz onu gizli gizli takip edip denediğiniz için bunun yerine eşimniz ile konuşun derdinizi açık açık paylaşın..
benim çantamdan para kaybolursa o ya düşmüştür ya ben harcamışımdır ya da bir yere saklamışımdır hatırlamıyorumdur eşim aklımın kıyısıdan bile geçmez oldu ki geçti çeker karşıma konuşurum..
yanlış anlamayın beni kendimi diğer tarafın yerine koyuyorum sadece..

Gecıp karsısına
' Paramı sen mı aldın nan Ne alıyon sormadan . Cuzdanımı mı karıstryon sen yoksa benım bılmem ne derse evet dogru bu sekılde anlasılması
ama..
Hayatım ben hala kırayı yatıramadım bılgın olsun sebebı de paradan bı mıktar eksıgımız var harcadıkmı yoksa sen mı eksık verdın yada bısıye mı lazım oldu ! derse emınım sorun olmaz...

ben de eminim ki yapan adam ört bas edecekse kadın böyle kendine güvensiz konuşuyorsa adam da geçiştirmek için bir şey bulur. gerçi herkes eşinin tarzını tanır o da ayrı bir şey.
yani bakalım konu sahibi bunu yaparken gereken mesaj iletilebilecek mi?

Arkadaşları tanımıyoruz ne kadar maaş alıyor bilmiyoruz kleptomani hastalığı mı var bilmiyoruz ama bence kesin eşin almamıştır diyebiliyoruz. Niye alsın ki itiyacı mı var diyebiliyoruz. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Arkadaşlar eşi hasta olabilir, sorunları olabilir, burdaki bazı arkadaşlar gibi cüzdandan 200 lira almanın yanlış olmadığını düşünüyor olabilir, olabilir de olabilir.
Olmaya da bilir. Belki de o almamıştır ama işte ihtimaller üzerinde duruyoruz.

delillerin eşini göstermesi daha içler acısı değil mi sadece his olsa soyut bişey yani, sadece his ispatlanamaz, ama delil demek soyut veri demek daha kesindir hisse göre

kadınların hisselrinin kuvvetli olması konusundaki söylediğim birşeydi yorumu yapan kişi kadınların hislerine delillerden daha çok önem veren biri gibi konuşuyor çünkü..
bende hislerinin yanılta bileceğini söylüyorum..
artı konu sahibinin delillerinde bir yanlışlık olmadığı ne malum hatırlamadığı birşeyler veya parayı almayan başka birileri..
o parayı alan eşide çıkabilir ben eşi yapmamıştır aaaa olur mu öyle şey demiyorum eğer deseydim belki bu sebepten almıştır diye yazılarda yazmazdım ama eğer o parayı ve daha önceki paraları eşi almışsa gitsin eşi ile konuşsun arkasından takipler edip işler cevirmesin gitsin konuşsun diyorum olay sadece bu ...

Back
X