• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yapmış mıdır? Yapmamış olsun..

kadınların hisselrinin kuvvetli olması konusundaki söylediğim birşeydi yorumu yapan kişi kadınların hislerine delillerden daha çok önem veren biri gibi konuşuyor çünkü..
bende hislerinin yanılta bileceğini söylüyorum..
artı konu sahibinin delillerinde bir yanlışlık olmadığı ne malum hatırlamadığı birşeyler veya parayı almayan başka birileri..
o parayı alan eşide çıkabilir ben eşi yapmamıştır aaaa olur mu öyle şey demiyorum eğer deseydim belki bu sebepten almıştır diye yazılarda yazmazdım ama eğer o parayı ve daha önceki paraları eşi almışsa gitsin eşi ile konuşsun arkasından takipler edip işler cevirmesin gitsin konuşsun diyorum olay sadece bu ...

Ortada bir delil varsa tabiki de deliller daha önemlidir. Benim anlamadığım neden bu kadar tepkilisiniz. Burda herkes yardımcı olacak önerilerde bulunmaya çalışıyor. Umarım eşi de almamıştır diyor. Kimse direk bir şekilde kimseyi suçlamıyor. Böyle öfkeli cümlelere anlam veremiyorum.

ben de eminim ki yapan adam ört bas edecekse kadın böyle kendine güvensiz konuşuyorsa adam da geçiştirmek için bir şey bulur. gerçi herkes eşinin tarzını tanır o da ayrı bir şey.
yani bakalım konu sahibi bunu yaparken gereken mesaj iletilebilecek mi?

Guzel yazmıssın canım ama su var ki
Konu sahibi düşmediğinden harcamadıgından emin , sadece eşinin almıs olma ıhtımalı oldugunu dusunuyor.
Ort bas edecek adam zaten yalan soyler... Dıyelım kı eksık verdım vs dedi e zaten konu sahıbı parayı tam aldıgını bılıyor yalan soylese nolur ki gercek ortada yanı.. benım yazdıgım cumlede kendıne guvensızlık yok o nerden cıktı cozemedım..
Takibe alması cok yanlış olur.
Savundugum tez bu . Acık acık nazık bı sekılde sormalı...

Son düzenleme:
eşinizin yapmış olma olasılığı yüksek görünüyor bu durumda.
daha önce de benzer şeyler olmuş.
test amaçlı bence harcamalarınızı kendinize ait bir deftere yazın.
gelen -giden meblağ.

sonra deneme amaçlı cüzdanınızda belli miktar para bırakın. kontrol edin ara ara.
Şuan konuşursanız eşiniz inkar edecek ve sizin unutkanlığınızdan dem vuracak büyük ihtimal.

Daha sonra alan kendisi ise temkinli olur zaten ya da almaz.
bu yüzden konuşmadan test etmekte fayda var.

Eşinin cüzdanından alınan para ihtiyac ya da süpriz için olmaz :ssz:alınırsa da haberli olur.
kandırmaca bu ..

acaba eşiniz loto-totokumar vs oynuyor mu :44:

Arkadaşları tanımıyoruz ne kadar maaş alıyor bilmiyoruz kleptomani hastalığı mı var bilmiyoruz ama bence kesin eşin almamıştır diyebiliyoruz. Niye alsın ki itiyacı mı var diyebiliyoruz. Herkesi kendimiz gibi sanıyoruz. Arkadaşlar eşi hasta olabilir, sorunları olabilir, burdaki bazı arkadaşlar gibi cüzdandan 200 lira almanın yanlış olmadığını düşünüyor olabilir, olabilir de olabilir.
Olmaya da bilir. Belki de o almamıştır ama işte ihtimaller üzerinde duruyoruz.

bence eşi hasta olsaydı bu durumu göz önünde bulundururdu konu sahibi. kaldı ki küçük bir olasılık bence..
sorunları olabilir tabi ama eşi bilir bunu en iyi. ama aldığı da az bir şey değil ki fark etmeyeceğini sanıyorsa konu sahibinin daha önce denemesi olmuştur bence adamın.

Guzel yazmıssın canım ama su var ki
Konu sahibi düşmediğinden harcamadıgından emin , sadece eşinin almıs olma ıhtımalı oldugunu dusunuyor.
Ort bas edecek adam zaten yalan soyler... Dıyelım kı eksık verdım vs derdi e zaten konu sahıbı parayı tam aldıgını bılıyor yalan soylese nolur ki gercek ortada yanı.. benım yazdıgım cumlede kendıne guvensızlık yok o nerden cıktı cozemedım..
Takibe alması cok yanlış olur.
Savundugum tez bu . Acık acık nazık bı sekılde sormalı...

konu sahibinin eşini tanımıyoruz ama erkekler hakkında genel düşüncelerimiz var ki o da erkekler böyle denklemleri anlamazlar. tek bilinmeyen bile olsa zor gelir onlara. o yüzden açık açık konuşmak en mantıklısı. en nihayetinde ikisinde de amaç belli neden labirente girip yolumu uzatayım.

Ortada bir delil varsa tabiki de deliller daha önemlidir. Benim anlamadığım neden bu kadar tepkilisiniz. Burda herkes yardımcı olacak önerilerde bulunmaya çalışıyor. Umarım eşi de almamıştır diyor. Kimse direk bir şekilde kimseyi suçlamıyor. Böyle öfkeli cümlelere anlam veremiyorum.

ben öfkeli bi cümle kurup kimseye ters birşe yazmadım ki:S
aynı şekilde bende umarım eşi almamıştır diyorum demek ki bu kadar çok çekip eşini konuşsun hayatta herşey olabilir yanlışlıklar olmuş olabilir diyorum...
ben ne size nedene başa birine kızgın olarak öfkeli olarak tek yorum yapmadım sadece takip etmenin yanlış olacağını söyledim..
eğer eşi bir yanşlış yaptı ise konu sahibi takip ederk daha fena bir yanlış yapabilir dedim..
kimseye öfke yok lütfen sizdede olmasın herkes gibi bende fikrimi söylüyorum siz takip edilsin diyorsunuz bende bunun yanlış olacağını düşünüyorum olay bundan ibaret kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın lütfen çünkü amacım bu değildi en son isteyeceğim şeyde birinin kalbini kırmak..

eşinizin yapmış olma olasılığı yüksek görünüyor bu durumda.
daha önce de benzer şeyler olmuş.
test amaçlı bence harcamalarınızı kendinize ait bir deftere yazın.
gelen -giden meblağ.

sonra deneme amaçlı cüzdanınızda belli miktar para bırakın. kontrol edin ara ara.
Şuan konuşursanız eşiniz inkar edecek ve sizin unutkanlığınızdan dem vuracak büyük ihtimal.

Daha sonra alan kendisi ise temkinli olur zaten ya da almaz.
bu yüzden konuşmadan test etmekte fayda var.

Eşinin cüzdanından alınan para ihtiyac ya da süpriz için olmaz :ssz:alınırsa da haberli olur.
kandırmaca bu ..

acaba eşiniz loto-totokumar vs oynuyor mu :44:

ben de bunları söylüyorum. ancak paranın yok olmasının yanında önemli bir sorun daha var. nereye gidiyor???????
toto vs sanmıyorum ben. ancak kumar falan olabilir mi? konu sahibi bilir ya insan eşini tanımaz mı?
yani bana sorsanız eşim şuna para harcar şuna harcamaz derim. kaldı ki kötü alışkanlıklar fıtrat meselesidir. bazı insanların eline sigara dahi yakışmaz gibi. yani burada eşi eksik tanıma var sanki. daha önce de olduysa ertelenen bir sorun var.

bence eşi hasta olsaydı bu durumu göz önünde bulundururdu konu sahibi. kaldı ki küçük bir olasılık bence..
sorunları olabilir tabi ama eşi bilir bunu en iyi. ama aldığı da az bir şey değil ki fark etmeyeceğini sanıyorsa konu sahibinin daha önce denemesi olmuştur bence adamın.

Hastaysa ve hastalığını biliyorsa tabiki gözönünde bulundururdu. Ben hastadır da demiyorum ama elimizdeki bilgilerle ne kesin almıştır diyebiliriz ne de kesin eşin almamıştır diyebiliriz.

ben öfkeli bi cümle kurup kimseye ters birşe yazmadım ki:S
aynı şekilde bende umarım eşi almamıştır diyorum demek ki bu kadar çok çekip eşini konuşsun hayatta herşey olabilir yanlışlıklar olmuş olabilir diyorum...
ben ne size nedene başa birine kızgın olarak öfkeli olarak tek yorum yapmadım sadece takip etmenin yanlış olacağını söyledim..
eğer eşi bir yanşlış yaptı ise konu sahibi takip ederk daha fena bir yanlış yapabilir dedim..
kimseye öfke yok lütfen sizdede olmasın herkes gibi bende fikrimi söylüyorum siz takip edilsin diyorsunuz bende bunun yanlış olacağını düşünüyorum olay bundan ibaret kalbinizi kırdıysam kusuruma bakmayın lütfen çünkü amacım bu değildi en son isteyeceğim şeyde birinin kalbini kırmak..

işin ilginç yanı ben de sende tepkili bir tavır göremedim. acaba daha önceki mesajların mı tepkili:27:okuduklarımın hepsinin ana mantığı konuşmak üzerine.neden tepkili yorumları alıyorsun anlamadım.

Hastaysa ve hastalığını biliyorsa tabiki gözönünde bulundururdu. Ben hastadır da demiyorum ama elimizdeki bilgilerle ne kesin almıştır diyebiliriz ne de kesin eşin almamıştır diyebiliriz.

valla daha önce de oluyormuş. hadi bu kalboldu, hesap şaştı, düştü diyelim. her defasında da böyle mi oldu.
eşinin almama olasılığı %50 ise alama olasılığı %50 dir. bu da sorun olması açısından çok fazla bir yüzde.
kaldı ki aldıysa eğer neden ertelesin ki sorunları..

işin ilginç yanı ben de sende tepkili bir tavır göremedim. acaba daha önceki mesajların mı tepkili:27:okuduklarımın hepsinin ana mantığı konuşmak üzerine.neden tepkili yorumları alıyorsun anlamadım.

diğerlerinide oku istersen sen karar ver ben en başında ne yazdıysam sonundada onu yazdım neden böyle oldu anlamadım belki bi yerde yanlış birşey yazmışımdır onun içinde kimse kusuruma bakmasın lütfen ..

Arkadaşlar tekrar merhaba. Kusura bakmayın, iş yerinde olduğum için ancak cevap verebiliyorum. Tüm cevapları okudum ve herkese yorumları, fikirleri, öneriler ve eleştirileri için çok teşekkür ediyorum.

Eşimle konuşmayı ben de düşündüm; ancak bu kolaylıkla gerçekleştirebileceğim bir durum değil. Şöyle ki, ilk mesajımda bahsetmiştim, eşim para konusunda aslan kesilen bir yapıya sahip ve ben kalkıp, böyle böyle bir durum var, sen eksik vermiş olabilir misin vs. şeklinde ne kadar ılımlı yaklaşırsam yaklaşayım, yanlış anlayacak ve olay sen bana yalancı, hırsız mı diyorsun boyutuna gelecek. Ki bi nebze de hak veririm böyle demesine çünkü kendimi onun yerine koyduğumda ben de bu şekilde düşünürüm. Başka türlü nasıl konuşabilirim, onu incitmeden kırmadan nasıl durumu açıklayabilirim diye düşünüyorum ama maalesef herhangi bir çıkar yol bulamadım. Ve elbette bazı arkadaşların belirttiği gibi, varsa böyle bir şey, adamın kalkıp da evet ben aldım diyecek hali olduğunu da düşünmüyorum.

Eşimin loto vb. alışkanlıkları vardır; ancak küçük meblağlar oynar ve banka hesabından yapar ödemelerini. Yani bu konuda bana daha önce büyük kayıplarından vb. hiç bahsetmemiştir. Ara sıra da banka hesaplarına birlikte baktığımız olur, ki bunlarda da öyle yüklü ödeme, borç vs. hiç görmedim.

Kime, nereye, ne kadar borcu olduğunu bilirim; zira gelir anlatır şuna şöyle borcum var, buna böyle diye. Ancak söyleyemeyeceği bir borcu olabilir mi? Olabilir elbette, çekinmiştir anlatamamıştır. Ama her ne olursa olsun, ihtiyacı varsa zaten benim kendisine yardımcı olacağımı bilir.

Bunlara rağmen kalkıp da böyle bir şey yapmış olmasına gerçekten inanmak istemiyorum ama bahsettiğim gibi diğer tüm olasılıklar elenmiş durumda ve tüm veriler beni bu şüpheye yönlendiriyor.

Sanıyorum, ne kadar yanlış olduğunu düşünsem de, kendisini bir şekilde takip etmek en mantıklı çözüm. Yani bazı arkadaşların bahsettiği gibi cüzdanda bir miktar para bırakmak, ortada para bırakmak ve akıbetini takip etmek beni sorularımın cevaplarına taşıyacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta şüphelerim yersiz çıkarsa, bu da hayatta yaşayacağım en büyük utançlardan biri olacaktır ve ben gerçekten böyle olmasını umut ediyorum.

Tekrar tekrar hepinize zamanınız, önerileriniz ve yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım olumlu gelişmeleri aktarma şansım olur.

Gecıp karsısına
' Paramı sen mı aldın nan Ne alıyon sormadan . Cuzdanımı mı karıstryon sen yoksa benım bılmem ne derse evet dogru bu sekılde anlasılması
ama..
Hayatım ben hala kırayı yatıramadım bılgın olsun sebebı de paradan bı mıktar eksıgımız var harcadıkmı yoksa sen mı eksık verdın yada bısıye mı lazım oldu ! derse emınım sorun olmaz...

İşaretlediğim şekilde sorulması aklımın ucundan geçmezdi.
Bu ne kaba bir tarz. Kim sorar ki böyle zaten. Ben burda hiçkimsenin bu şekilde soracağını da düşünmüyorum.
Sizin nerden aklınıza geldi sahi..

Sizin dediğiniz gibi sorulduğunda ne olacak bu da merak ettiğim diğer konu..

Son düzenleme:
Eşimin loto vb. alışkanlıkları vardır; ancak küçük meblağlar oynar ve banka hesabından yapar ödemelerini. Yani bu konuda bana daha önce büyük kayıplarından vb. hiç bahsetmemiştir. Ara sıra da banka hesaplarına birlikte baktığımız olur, ki bunlarda da öyle yüklü ödeme, borç vs. hiç görmedim.

Sanıyorum, ne kadar yanlış olduğunu düşünsem de, kendisini bir şekilde takip etmek en mantıklı çözüm. Yani bazı arkadaşların bahsettiği gibi cüzdanda bir miktar para bırakmak, ortada para bırakmak ve akıbetini takip etmek beni sorularımın cevaplarına taşıyacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta şüphelerim yersiz çıkarsa, bu da hayatta yaşayacağım en büyük utançlardan biri olacaktır ve ben gerçekten böyle olmasını umut ediyorum.

Tekrar tekrar hepinize zamanınız, önerileriniz ve yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım olumlu gelişmeleri aktarma şansım olur.

Hımmm :97:

Umarım takip sonucunda hayal kırıklığı yaşamazsın

ben de bunları söylüyorum. ancak paranın yok olmasının yanında önemli bir sorun daha var. nereye gidiyor???????
toto vs sanmıyorum ben. ancak kumar falan olabilir mi? konu sahibi bilir ya insan eşini tanımaz mı?
yani bana sorsanız eşim şuna para harcar şuna harcamaz derim. kaldı ki kötü alışkanlıklar fıtrat meselesidir. bazı insanların eline sigara dahi yakışmaz gibi. yani burada eşi eksik tanıma var sanki. daha önce de olduysa ertelenen bir sorun var.
evet az çok herkes söyleyebilir. şu huyu var şunu yapar yapmaz diye. ama şaşar beşer insanoğlu bilemedim :ssz:

Bir de evlilik öncesi uzun beraberlik süreci var.Ne kadar uzun da olsa aynı evdeki gibi olmuyor. bazı farklılıklar gözlemlenebiliyor.
Kendisi yemediğine göre eşinden başka seçenek kalmıyor.:26:

Bir de konu sahibi arkadasım ne kadar yaparsın bilmem ama ben evlendiğimden beri ajanda tutuyorum masraflarla ilgili. elektrik su giyim mutfak vs vs.
bu şekilde eve giren giden belli oluyor. kalırsa birikim yapabilirsiniz.
tavsiye ederim takribi masraflarla önünüzü de görürsünüz.:31:

İşaretlediğim şekilde sorulması aklımın ucundan geçmezdi.
Bu ne kaba bir tarz. Kim sorar ki böyle zaten. Ben burda hiçkimsenin bu şekilde soracağını da düşünmüyorum.
Sizin nerden aklınıza geldi sahi..

Sizin dediğiniz gibi sorulduğunda ne olacak bu da merak ettiğim diğer konu..

E halıyle mübalaga var cümlemde tabıkı böyle bır soru sormaz kımse . Burda kı mubalaganın amacı da zaten 2 tıp soru seklı oldugunu cook acıkca göstermekti.. Amacıma ulaşmısım da zaten ..

:1:

diğerlerinide oku istersen sen karar ver ben en başında ne yazdıysam sonundada onu yazdım neden böyle oldu anlamadım belki bi yerde yanlış birşey yazmışımdır onun içinde kimse kusuruma bakmasın lütfen ..

boş ver senin niyetinle zikrin birse..
yazanlara değil asla sözüm ama bazen insanlar sadece muhalefet olmak için yazıyor.

Maas karti hesabindan da zaman zaman 50-100TL eksikler oldugunu soylemistiniz. Bankadan hesap dokumu alip baksaniz belki yardimi olur

Umarım eşinizde olan loto alışkanlığı bir tık öteye geçmemiştir :ssz:.

Banka dökümanlarını sizin göreceğinizi bildiği için bu şekilde "çaktırmadan alarak" elden oynama olasılığı da var şuan.:31:

evet az çok herkes söyleyebilir. şu huyu var şunu yapar yapmaz diye. ama şaşar beşer insanoğlu bilemedim :ssz:

Bir de evlilik öncesi uzun beraberlik süreci var.Ne kadar uzun da olsa aynı evdeki gibi olmuyor. bazı farklılıklar gözlemlenebiliyor.
Kendisi yemediğine göre eşinden başka seçenek kalmıyor.:26:

Bir de konu sahibi arkadasım ne kadar yaparsın bilmem ama ben evlendiğimden beri ajanda tutuyorum masraflarla ilgili. elektrik su giyim mutfak vs vs.
bu şekilde eve giren giden belli oluyor. kalırsa birikim yapabilirsiniz.
tavsiye ederim takribi masraflarla önünüzü de görürsünüz.:31:
bu ajanda tutma işi hakket işe yarıyor.hem de zamanla istatistik tutucak duruma geliyorsun zamanla rutine binen ve gereksiz harcamalar çıkıyor. ben de tavsiye ederim. benim de kara kaplı bir defterim var

Back
X