• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yapmış mıdır? Yapmamış olsun..

eşi almışsa ne olacak ki belki söylemeyi unutmuştur ya da parası yoktu eşine sürpriz yapmak için bu doğru olmayan yolu seçti bilemeyiz sonuçta artı belkide eşi almamıştır farklı bir durum vardır işin içinde..

ve bence eşiyle direk konuşmalı çünkü bu şeyi eşi yapmadıysa eşinden şüphelenip onu takip altına aldığı için çok büyük vicdan azabı duyar konu sahibi arkadaş...

Sana kesınlıkle katılıyorum.

Esın bu arkadasım ya senden habersız para alsa bıle bu ona hırsız demeni gerektirir mi. Yanı
Olabılr almıstr haber verememıstr yada vermek ıstememıstır kii sen kendın soyluyorsun ne kadar gururlu oldugunu belkı maddı sıkıntıya gırdı ve bunu sana soyleyemedı ? ima falan etme bence direk sor cok içine kusku dusuyorsa . Ama ona hırsız demeye calıstıgını duysa ne kadar uzulurdu bı düşün :6:

Ben olsam direk sorarım bunda utanıcak birşey yok dün çantamda bukadar para vardı senmi aldın diye o aldıysa sormak için niye ben utanayım o utansın :ssz: hatta pat diye sorarım tepkisine bakarım

"Eşin belki ihtiyaç oldu çantadan aldı sana söylemeyi unuttu" diyenlere şaşıyorum.Böyle birşey olabilir mi?Aynı evin içinde birbirimizin cüzdanından niye para alalım.Çok çirkin bir hareket.
Eşine paranın kaybolduğunu söylemen lazımdı.Ve birkaç deneme yapıp emin olduktan sonra kendisiyle yüzleşmen lazım.

bende eşini takip etmelisin diyenlere şaşırıyorum..
evlilik karşılıklı güvene dayalıdır şüphe duyulmamalıdır bir durum varsada çekip karşına konuşulmalıdır..
suçlar vari değil böyle böyle oldu bilgin var mı demek gerekir..
adam sabah parayı versin akşamda girsin gizlice çantaya parayı alsın çok mantıklı gelmedi bana..
artı eşim ben uyuyorken ya da duştayken acil bir ihtiyaç için cüzdanımı açıp para alsa bunda ters olan ne var ki..
eşim bu güne kadar çantamı karıştırmadı bende onun cüzdanını karıştırmadım ama bunlar olamayacak şeyler değil çantamı cüzdanımı derinlemesine incelerse sinirlenirim kızarım ama alması gereken birşey varsa ve bu benim çantamdaysa bende ortalarda yok ya da müsait değilsem bunu yapa bilir dert etmem..

böyle bir konuda eşimi takip etmeyi denemeyi kendime yediremem alıp karşıma konuşmak en doğrusu olur kendi fikrim bu sizi alıntıladım çünkü o cümleyi kuran benim..

Arkadaşlar 5-10 lira önemli değildir ama kiranın dörttebirinden bahsediyoruz. Benim cüzdanımdan 200 lira alacaksa eşim bana da haber vermesi gerekir. Ben belki bir taksit yatırıcam, ben zor durumda kalıcam o para orda olmadığı için. Benden para alamaz demiyorum. Ama habersiz alması çok saçma.

iyide bu durum münferit bi durum değilki bikaç aydır var bu durum diyo, süpriz falan anlamam ben bu para nereye gidiyo nereye harcanıyo, para sıkıntısına girdi sana söyleyemedi belki demiş bi arkadaş, e yapılan hoş mu, eş olmak demek her türlü sıkıntıyı paylaşmak değilmidir, gizli gizli para aşırarak mı halledecek para sorununu

Arkadaşlar 5-10 lira önemli değildir ama kiranın dörttebirinden bahsediyoruz. Benim cüzdanımdan 200 lira alacaksa eşim bana da haber vermesi gerekir. Ben belki bir taksit yatırıcam, ben zor durumda kalıcam o para orda olmadığı için. Benden para alamaz demiyorum. Ama habersiz alması çok saçma.

aynen öyle yaa, belki benim ihtiyacım var yolda izde kaldım belki hasta oldum hastaneye gitmem gerekti dünya hali bu, benimde nakit taşımama gibi bi huyum var eşim sinsi sinsi cüzdanıma para koyar bana tuhaf geliyo o yüzden erkeğin kadının cüzdanından para alması, parayı adam gibi istemeye gurur yapıyoda gizlice almaya utanmıyomu yani

bende olsam bu olaydan hiç bahsetmeden bi deneme yapardım. önce emin olurdum, sonra ona göre bir çözüm bulurdum.
gidip konuş diyeneler var, evet kulağa çok mantıklı geliyor da, Allah aşkına kim itiraf eder böyle bir suçlamayı? hem bu para az bir para değil ki bakkala markete gitmek için haber vermeden almış olsun. sözgelimi eşim benim cüzdanımdan 100 tl para alacak, sonra da bana söylemeyecek. neden? söylemeyi unutmuş olacak. benden habersiz bir yere borç ödemiş olacak. bilmem, tuhaf sanki..
bir de önceki para kaybedişlerini anlatıyorsun. bi takipte fayda var.

Neden internet bankacılığı kullanmıyorsunuz? muhtemelen maaşlarınızı zarf içinde elden almıyorsunuz. paranızı sık sık kaybettiğinizi, bunun için artık cüzdanınızda fazla para bulundurmayacağınızı ve internet bankacılığını aktif olarak kullanacağınızı söyleyin. bankaya gitmeden bütün ödemelerinizi internet üzerinden yapabiliyorsunuz, ayrıca dışarıda yaptığınız harcamalar için de maaş kartınızı kullanabilir ve bütün bu harcamaları da hesabınızdan takip edebilirsiniz.

Çok tuhaf
Paran yoksa yoktur, eşine söylemen kafi ( Hem ona göre harcar eşi de, durumu bilmesi her anlamda önemli )
Aşırıp ta böyle bi duruma düşmeye ne gerek var, deve kuşu misali kafasını kuma gömünce saklandım mı sanıyo

eşi almışsa ne olacak ki belki söylemeyi unutmuştur ya da parası yoktu eşine sürpriz yapmak için bu doğru olmayan yolu seçti bilemeyiz sonuçta artı belkide eşi almamıştır farklı bir durum vardır işin içinde..

ve bence eşiyle direk konuşmalı çünkü bu şeyi eşi yapmadıysa eşinden şüphelenip onu takip altına aldığı için çok büyük vicdan azabı duyar konu sahibi arkadaş...

eş bile olsa kimse kimsenin cüzdanına habersiz el uzatamaz. kaldı ki bu öyle sürprizlik masum bir olay gibi gözükmüyor. 1-2 defa da değilmiş.
bir yandan da çalışan iş güç sahibi bir insan neden böyle yapsın, yakalanma ihtimalini de mi düşünemez? insanın beyni almıyor.

olay bıraz farklı bır konuma gelmıs uzun zamandır 50-100tl maastan azalır olmus ve son vaka
evlılık karsılıklı guvene dayalıdır herkesın butce hesabı vs farklıdır bızde hesaplar bır araya toplanır evın gıderı yatırılır gerı kalan parada bolusulur yada ortak bı yere konur ordan ıstedıgımız sekılde harcanır...Fakat sanırım senden habersız esın bır yere borc yapmıs ve onu oduyor olma ıhtımalı yuksek senden cekındıgı ıcın soylemıyor olabılır...Yaptıgı yanlıs bence sormalısın her ay paradan bu kadar az buluyorum bu ayda su oldu bılgın varmı dıye sormalısın yanı sorus bıcımın suclamaktan zıyade farklı olmalı...Yabı sız karı kocasınız ayrı gayrınız olmamalı ınsan guven eksıklıgı duydugu bırıyle nasıl yaparkı bılemıyorum...:26:durum zor

eş bile olsa kimse kimsenin cüzdanına habersiz el uzatamaz. kaldı ki bu öyle sürprizlik masum bir olay gibi gözükmüyor. 1-2 defa da değilmiş.
bir yandan da çalışan iş güç sahibi bir insan neden böyle yapsın, yakalanma ihtimalini de mi düşünemez? insanın beyni almıyor.

ben o daha önce ayrılan paradan kaybolanların yapılan harcamaların hatırlanmayan kısmı olarak görüyorum..
bu son cüzdandan alınanın ise yanlıs anlaşılma olduğunu düşünüyorum..
gecen ay başıma gelen olayı anlatayım cüzdanımda 400 lira para vardı 100 lirasını çıkarttım o esnada kapı caldı ve ben o 100 lirayı hepten unuttum aradan 10-15 gün geçti bakıyorum bi eksiklik var birikim yaptığım parada dedim kesin gene harcadım hatırlamıyorum bi kaç gün sonra çekmeceyi boşaltırken gördüm ki çamaşırların altına saklamışım..
yani herşey olabilir kimseyi takip altına almaya gerek yok diye düşünüyorum..
hayatım boyunca gözümle görmediğim hiçbirşeyi o ve ya bu yapmıştır diye aklımın ucundan dahi geçirmedim..

ben o daha önce ayrılan paradan kaybolanların yapılan harcamaların hatırlanmayan kısmı olarak görüyorum..
bu son cüzdandan alınanın ise yanlıs anlaşılma olduğunu düşünüyorum..
gecen ay başıma gelen olayı anlatayım cüzdanımda 400 lira para vardı 100 lirasını çıkarttım o esnada kapı caldı ve ben o 100 lirayı hepten unuttum aradan 10-15 gün geçti bakıyorum bi eksiklik var birikim yaptığım parada dedim kesin gene harcadım hatırlamıyorum bi kaç gün sonra çekmeceyi boşaltırken gördüm ki çamaşırların altına saklamışım..
yani herşey olabilir kimseyi takip altına almaya gerek yok diye düşünüyorum..
hayatım boyunca gözümle görmediğim hiçbirşeyi o ve ya bu yapmıştır diye aklımın ucundan dahi geçirmedim..

Umarım böyle bir şey çıkar ve eminim öyle olursa en çok konu sahibi sevinir. Kimse eşine böyle bir şey kondurmak istemez. Ama bir şey sezinlediyse de ben kadınların iç güdülerine güvenirim.

fazla garip bi durum
adam verdigi parayı habersiz alacaksa neden versinki
kafam karıştı yahu

bende eşini takip etmelisin diyenlere şaşırıyorum..
evlilik karşılıklı güvene dayalıdır şüphe duyulmamalıdır bir durum varsada çekip karşına konuşulmalıdır..
suçlar vari değil böyle böyle oldu bilgin var mı demek gerekir..
adam sabah parayı versin akşamda girsin gizlice çantaya parayı alsın çok mantıklı gelmedi bana..
artı eşim ben uyuyorken ya da duştayken acil bir ihtiyaç için cüzdanımı açıp para alsa bunda ters olan ne var ki..
eşim bu güne kadar çantamı karıştırmadı bende onun cüzdanını karıştırmadım ama bunlar olamayacak şeyler değil çantamı cüzdanımı derinlemesine incelerse sinirlenirim kızarım ama alması gereken birşey varsa ve bu benim çantamdaysa bende ortalarda yok ya da müsait değilsem bunu yapa bilir dert etmem..

böyle bir konuda eşimi takip etmeyi denemeyi kendime yediremem alıp karşıma konuşmak en doğrusu olur kendi fikrim bu sizi alıntıladım çünkü o cümleyi kuran benim..

bence de bi durum varsa çekip konuşulmalıdır bu durumda kendinle çelişiyosun bi diyosun ki belki süpriz yapacaktı parası yoktu, yoksa yapmasın benim cüzdanımdan para alıcak bana süpriz yapmak için :53:
borcu varsada dediğin gibi evlilik güvene dayanır çekip konuşursun eşini böyleyken böyle dersin

İnsan der ki bu ara çok sıkışığız, gel kemerleri sıkalım
Ya da bende para kalmadı sen ne durumdasın der ne bileyim
Habersiz araklamak ne demek :53:

nemi olacak sizmi cok astiniz bizmi cok geri kaldik:47:eger bunu eside yapmis olsa bunun adi yine hirsizlik:ssz:
konu sahibi biraz dikkatli olmani ve takipte olmani tavsiye ederim yoksa herkim yapiyorsa bunu sonu gelmez
HIRSIZLARI FIRSATLAR YARATIR!!

Umarım böyle bir şey çıkar ve eminim öyle olursa en çok konu sahibi sevinir. Kimse eşine böyle bir şey kondurmak istemez. Ama bir şey sezinlediyse de ben kadınların iç güdülerine güvenirim.

konu sahibi eşinin yaptığını hissetmemiş ki bazı çıkarımlar yapmış sadece hissetseydi başkaları arasında kalırdı ve eşimin yaptığını hissediyorum derdi ama konu sahibi araştırmalarını yapmış deliller eşimi gösteriyor diyor ne diyelim Allah yardımcısı olsun ..

Eşinizin olacağını zannetmiyorum 50-100 tl ye neden tenezzül etsin ki hadi bu para fazla zaten size kira parasını vermiş yeniden neden alsın.eşinizin kalan parası vardır daha yanında hem aybaşı paraya ihtiyaç olmaz.işyerinde güvenlik kamerasını nasıl izlediniz bir gerekçe sunmanız gerekir personel kameraları inceleyemez benim çantam çalınmıştı izleyebilmek için yönetime dilekçe vermiştim.bence eşinizle konuşun suçlar şekilde değilde olayı anlatın hali tavrı ele verir zaten.

Back
X