Eşim ve uyku arası cinselliğimiz

İnternette böyle bir yazıya denk geldim geçenlerde. Erkeklerde görülüyprmuş böyle bi hastalık. Hatta tecavüze kadar gidiyormuş. Bence kesinlikle tedavi edilmeli...

Bizde de durum bu şekilde oluyor genellikle bahsettiğiniz yatış pozisyonunda:KK48: İçimi rahatlattınız resmen bunun benzeri şeyleri yaşayan birileri olduğunu bilmek gerçekten mutlu hissettirdi.
Canım arkadaşın dediğine katılıyorum pozisyonla ilgili aynı şeyleri yaşadım yani normal olağan şeyler ki bunlar sadece sizde ki alışkanlık haline geldiğinden artık vücut tepki vermiyor ve uykuya devam ediyor. Bizde bu durum çok sık olmasada ayda yılda bir oluyor yada uzun süre ilişki olmadıysa...
Sizden tek farkımız biz net hatırlıyoruz ve temizleniyoruz

Kızlar merhaba,

Önceki konulardan bilenler vardır, 8 aylık evli 4 aylık hamileyim. Benim artık canımı sıkmaya başlayan ve anlam veremediğim bir konu var. Sadece bizim ilişkimiz mi böyle yoksa bu durumda olan başka insanlar da var mı merak ediyorum. Ve lütfen konum taşınmasın çünkü bu gerçekten benim için bir dert ve tavsiyeye ihtiyacım var.

Eşimle cinsel hayatımız çok renkli değil maalesef yani genel olarak sadece kendini düşünen işini görüp kıçını dönen bir eşim var. Ayda maximum 4 kere iki tarafında mutlu olduğu bir cinsellik yaşıyoruz. Normal şekilde haftada 3 veya 4 kere birlikte oluyoruz. Normal şekilden kastım uyanıkken ve bilinçli bir şekilde. Evet saçma gelecek ama uyurken afedersiniz birlikte oluyoruz ve bu artık bize çok normal gelmeye başladığı için ikimizde uyanmıyoruz bile. Bazen ben hatırlıyorum bazen eşim sabaha gülüşüp normal hayata devam ediyoruz. Kaç gündür kafamı kurcalıyor bu aslında bir hastalığın veya psikolojik bir rahatsızlığın göstergesi olabilir mi? Yani ilişkiye girme aşaması nasıl gerçekleşti ikimizde hatırlamıyoruz sadece sonunu hatırlıyoruz. İlerde bebeğimiz olacak ve bu bizde alışkanlık haline geldi resmen ya o varkende fark etmez böyle bir durum yaşarsak? İçimi kemiriyor böyle bir durumu yaşayan var mı daha önceden?

Ayrıca şunu da belirteyim eşimle yaklaşık 3 senedir düzenli bir cinsel hayatımız var o zamanlarda durum böyleydi. Normal ilişkiyi yaşasak bile gece uyurken bir ilişki daha yaşıyoruz.
İlişkiye girip uyuyorsunuz ertesi gün normal hayata devam ediyorsunuz???!!

gece cnabet uyuyan kişinin öldüğü taktirde cenazesine cebrail (a.s) in gelmeyeceği bir hadiste belirtilmiştir.. Bu dini boyutu.

Mesajınız sikayet edildi her sikayete ceza vermek yerine bazen böyle uyariyoruz.
Yaa arkadaş
Edilir tabii, yarası olan bilmem ne olur :KK66:
Cezalık ve uyarılık birşey de yazmadım. Keza yüzlerce hakaret mesajının arasından benim mesajın şikayet edilmesi garip.

Uyarınız için teşekkür eder,iyi günler dilerim :KK54:

biliyorum da her gece mi olur sizce?
Mümkün olacagini sanmiyorum burda bir eksik bisey var ama bize karanlik bu arkdasda öyle saniyor
Erkek uykuda evet boşalma olur ama beynin tetiklemsiyle olur

Bu anlatim eksik erkek farkina variyodur eside zaten uykuda bişey oldugunu sanip yani altini islatsa bisey oldu deyip banyo yapar bu kardes öylesine uykusu agir demekki

Mümkün olacagini sanmiyorum burda bir eksik bisey var ama bize karanlik bu arkdasda öyle saniyor
Erkek uykuda evet boşalma olur ama beynin tetiklemsiyle olur

Bu anlatim eksik erkek farkina variyodur eside zaten uykuda bişey oldugunu sanip yani altini islatsa bisey oldu deyip banyo yapar bu kardes öylesine uykusu agir demekki
Aynen öyle bence de. İnsanın uykusu ne kadar ağır da olsa üstünün başının çıktığını, afedersin birşey içine girip çıkıyor uyanmaz mısın? kocasının sapık bir fantezisi işte

Bence siz kırklara karısmissiniz çok mantiksiz birsey bu dediğiniz.
Ya da eşiniz size bir ilac verip uyutup size tecavüz ediyor. Adamin öyle bir fantezisi olabilir. Sizede bende hatirlamiyorum diyo. Yüksek ihtimalle böyle. Başka bir aciklamasi yok. Yemeginize vs birseyler katiyor olabilir mi?

Bakın hiç birşey hatırlamıyor değilim. Sadece nasıl başladığını hatırlamıyoruz. Çoğu zaman hayel meyal hatırlıyoruz ikimizde. Eğer böyle bir fantezisi olsa sizce de afedersiniz boşalmaz mı çoğu zaman boşalmıyor bile. Boşaldığı durumlarda ben sadece sonunu hatırlıyoırum yada ancak öyle farkına varıyorum. İnanın oda öyle eşinizin yalan söyleyip söylemediğini anlayabilirsiniz değil mi?

X