- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
- Konu Sahibi esereklikoala
Eee adet olduğunuz zamanlar oluyor o zaman gelmiyorsa gayet de farkında esiniz. Bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki ilişkimize devam etsek ben de uyurken yapmaya başlardık bilemedim. Gerçi bizimki sabaha karşı/sabah oluyordu.İlk zamanlar bende sizin gibi farkındaydım. Şimdi sadece belli başlı şeyleri hatırlıyorum eşimde öyle. Tamamen sıfır değiliz ama ikimizde gelişmeleri hatırlamıyoruz
Aaa çok ilginçmiş durumunuz. Sanırım sıfır zevk oluyordur. Yoksa kalbi bile hızlanıyor insanın o esnada. Uyanmamak imkansız.
Uyurken nasıl korunuyorsunuz?
Bizde ayniyiz ama biz baslangici hatirlamiyoruz sonra uyaniyoruzŞöyle ikimizde de sıfır değil ikimizde birşeyler yaşadığımızı kısmen hatırlıyoruz ama nasıl başladığını nasıl bittiğini hatırlamıyoruz. Takdir edersiniz ki bu olay hararetle veya cok fazla hareket ederek gerçekleşen bir birliktelik olmuyor. Tam ifade edemiyorum şuan ama genel olarak her gün veya gün aşırı yaşıyoruz bu durumu.
guzeldiUyurken nasıl korunuyorsunuz?
sabaha gülüşüp normal hayata devam ediyoruz.
Rüyalandıklarını mı düşünüyorlar acabaGuzel fanteziymis hic aklima gelmezdi. O degilde afedersiniz mesela bi kadinin icine birsey girse uyanir diye dusunuyorum nasil yazayim banlamayin lutfen de acayip yani