Eşim ve uyku arası cinselliğimiz

İlk zamanlar bende sizin gibi farkındaydım. Şimdi sadece belli başlı şeyleri hatırlıyorum eşimde öyle. Tamamen sıfır değiliz ama ikimizde gelişmeleri hatırlamıyoruz
Belki ilişkimize devam etsek ben de uyurken yapmaya başlardık bilemedim. Gerçi bizimki sabaha karşı/sabah oluyordu.

Yine de bu kadar sık ve bu kadar az hatırlayarak olması çok normal değil gibi.

Uyurken bizdede baslayabiliyor ama sonuç olarak iş o noktaya gelince insan uyanıyor hatirlamamaniz anormal uykunuzmu ağır acaba belki o an uyaniksiniz ama sonrasında hatirlamiyorda olabilirsiniz çünkü ben gece eşime bazen kalkıp kiziyormusum ama hatirlamiyorum değişik ya

uykuda başlaması anormal değil de uyanmıyor olmanız ve sıklığı garip :)
o eforu harcarken uyumaya nasıl devam ediyorsunuz?
ilişkinin gerçekleşmesi için en azından birinizin uyanık olması gerekiyor sanki :)

Uyurken nasıl korunuyorsunuz?

Hamile kalmadan önce doğum kontrol hapıyla korunuyorduk şuan korunmuyoruz. Kesik kesik hatırlıyorum bende genellikle sonuna doğru uyku uyanıklık arasında olup tuvalete gidiyorum. Çoğu zaman eşim boşalmıyor. Bu yüzden hiç fark edemiyorum neler olduğunu. O farkında olsa bir neticeye ulaştırır diye düşünüyorum ama oda yok. Tuhaf durumlar

Şöyle ikimizde de sıfır değil ikimizde birşeyler yaşadığımızı kısmen hatırlıyoruz ama nasıl başladığını nasıl bittiğini hatırlamıyoruz. Takdir edersiniz ki bu olay hararetle veya cok fazla hareket ederek gerçekleşen bir birliktelik olmuyor. Tam ifade edemiyorum şuan ama genel olarak her gün veya gün aşırı yaşıyoruz bu durumu.
Bizde ayniyiz :KK70: ama biz baslangici hatirlamiyoruz sonra uyaniyoruz :KK70:

Hic de normal degil.
Tamam insan uyurken karsi taraftan bir temas halinde birseylere baslar ama sonrainda uyanir yani.

Cinsel iliskiden bahsediyoruz
Nasil uyanmazsiniz.
Gozleriniz kapali bile olsa insan uyanir yani.

Bana normal gelmedi
Ikinizin de ayni sekilde olmasi hiic normal gelmedi

Ama fantazi geregi uyanmamis numarasi yapiyorsaniz ve bunu beyninize kabul ettirdiyseniz bilemedim:deli:

X