Eşim ve uyku arası cinselliğimiz

İkimizde birşey kullanmıyoruz ilişkimizin ilk başlarında ben hatırlıyordum içeriğini sadece nasıl o noktaya geldiğimizi hatırlamıyorduk ancak şuan kesik kesik hatırlıyoruz ikimizde.
İyice alıştınız uykunuzu bölmüyor artık demek ki. Bi doktora gidin önerisi olur belki.

Erkekler; gece uyku hali sırasında daha çok erekte olurlar.
Biraz açıkça yazacağım. SiZinde sırtınız filan dönükse; temas edince başlıyordur. :) Bana anormal gelmedi, alışkanlığa dönmüş sadece.
Çünkü ilk evlendiğimiz zaman; bizde de aynı durum vardı. Ben uyanıyordum hemen. Bir bakıyordum eşim uyuyor gibi sersem salak gözü kapalı. :) Bazen sonu geliyor bazen gelmiyordu.
Sabah hiç hatırlamıyordu bile. :)
Sizde tek fark alışınca sende uyuyorsun. :)
Ama siz baya yoğun yaşıyorsunuz, orası baya abartı geldi bana. Her gece olması tuhafmış.

Erkekler; gece uyku hali sırasında daha çok erekte olurlar.
Biraz açıkça yazacağım. SiZinde sırtınız filan dönükse; temas edince başlıyordur. :) Bana anormal gelmedi, alışkanlığa dönmüş sadece.
Çünkü ilk evlendiğimiz zaman; bizde de aynı durum vardı. Ben uyanıyordum hemen. Bir bakıyordum eşim uyuyor gibi sersem salak gözü kapalı. :) Bazen sonu geliyor bazen gelmiyordu.
Sabah hiç hatırlamıyordu bile. :)
Sizde tek fark alışınca sende uyuyorsun. :)
Ama siz baya yoğun yaşıyorsunuz, orası baya abartı geldi bana. Her gece olması tuhafmış.

Bizde de durum bu şekilde oluyor genellikle bahsettiğiniz yatış pozisyonunda:KK48: İçimi rahatlattınız resmen bunun benzeri şeyleri yaşayan birileri olduğunu bilmek gerçekten mutlu hissettirdi.

Uyku arasında biz de başlıyorduk, ben istifimi bozmayıp kontrolü bırakıyordum ama her ne kadar uyukluyor gibi olsam da farkındaydım her şeyin.

İkinizin birden fark etmemesi ilginç. Eşinizin kesinlikle hatırlamadığına emin misiniz?

İlk zamanlar bende sizin gibi farkındaydım. Şimdi sadece belli başlı şeyleri hatırlıyorum eşimde öyle. Tamamen sıfır değiliz ama ikimizde gelişmeleri hatırlamıyoruz

Bizde de durum bu şekilde oluyor genellikle bahsettiğiniz yatış pozisyonunda:KK48: İçimi rahatlattınız resmen bunun benzeri şeyleri yaşayan birileri olduğunu bilmek gerçekten mutlu hissettirdi.
Normal normal.. Sadece sizde fazla alışkanlığa dönüşmüş.
Tamamen pozisyon ve temas kaynaklı.:KK48:
Olabildiğince sırtüstü yüzüstü eşine dönük filan yat bakalım.. Biraz dikkat et..
Bizde genelde yazın daha çok oluyor bu durum. :KK39:

İlk zamanlar bende sizin gibi farkındaydım. Şimdi sadece belli başlı şeyleri hatırlıyorum eşimde öyle. Tamamen sıfır değiliz ama ikimizde gelişmeleri hatırlamıyoruz
İkinizin de uykusu cok agır demek ki. Ya da uyurgezersiniz yıllardır farkında değilsiniz. Bir doktora görünmelisiniz bence,belki normal Bi durumdur alıskanlıktan kaynaklı ama Bi danısın yine de.

X