Eşim ve uyku arası cinselliğimiz

Aklıma bir arkadaşımın arkadaşı geldi uyurken hamile kalmış sabah farkediyor günü geçince test yapıyor hamile :eek:

Çok riskli bir durum :110:

Hamile kalmadan önce doğum kontrol hapıyla korunuyorduk şuan korunmuyoruz. Kesik kesik hatırlıyorum bende genellikle sonuna doğru uyku uyanıklık arasında olup tuvalete gidiyorum. Çoğu zaman eşim boşalmıyor. Bu yüzden hiç fark edemiyorum neler olduğunu. O farkında olsa bir neticeye ulaştırır diye düşünüyorum ama oda yok. Tuhaf durumlar
Boşalma da olmuyor o zaman eşiniz sadece erekte olup size yaklaşıyor. Uyku arasında sizde pek farkında değilsiniz. Uykunuz baya ağır sanırım. Kılık kıyafet nasıl çıkıyor ?

Bi kamera açın ya gece harbiden merak ettim sizde bi izleyin kendinizi nasıl başarıyorsunuz bize anlatım :KK70:

Kızlar merhaba,

Önceki konulardan bilenler vardır, 8 aylık evli 4 aylık hamileyim. Benim artık canımı sıkmaya başlayan ve anlam veremediğim bir konu var. Sadece bizim ilişkimiz mi böyle yoksa bu durumda olan başka insanlar da var mı merak ediyorum. Ve lütfen konum taşınmasın çünkü bu gerçekten benim için bir dert ve tavsiyeye ihtiyacım var.

Eşimle cinsel hayatımız çok renkli değil maalesef yani genel olarak sadece kendini düşünen işini görüp kıçını dönen bir eşim var. Ayda maximum 4 kere iki tarafında mutlu olduğu bir cinsellik yaşıyoruz. Normal şekilde haftada 3 veya 4 kere birlikte oluyoruz. Normal şekilden kastım uyanıkken ve bilinçli bir şekilde. Evet saçma gelecek ama uyurken afedersiniz birlikte oluyoruz ve bu artık bize çok normal gelmeye başladığı için ikimizde uyanmıyoruz bile. Bazen ben hatırlıyorum bazen eşim sabaha gülüşüp normal hayata devam ediyoruz. Kaç gündür kafamı kurcalıyor bu aslında bir hastalığın veya psikolojik bir rahatsızlığın göstergesi olabilir mi? Yani ilişkiye girme aşaması nasıl gerçekleşti ikimizde hatırlamıyoruz sadece sonunu hatırlıyoruz. İlerde bebeğimiz olacak ve bu bizde alışkanlık haline geldi resmen ya o varkende fark etmez böyle bir durum yaşarsak? İçimi kemiriyor böyle bir durumu yaşayan var mı daha önceden?

Ayrıca şunu da belirteyim eşimle yaklaşık 3 senedir düzenli bir cinsel hayatımız var o zamanlarda durum böyleydi. Normal ilişkiyi yaşasak bile gece uyurken bir ilişki daha yaşıyoruz.
Rüyadır kız o:):)

İkimizde birşey kullanmıyoruz ilişkimizin ilk başlarında ben hatırlıyordum içeriğini sadece nasıl o noktaya geldiğimizi hatırlamıyorduk ancak şuan kesik kesik hatırlıyoruz ikimizde.
Bence siz kırklara karısmissiniz çok mantiksiz birsey bu dediğiniz.
Ya da eşiniz size bir ilac verip uyutup size tecavüz ediyor. Adamin öyle bir fantezisi olabilir. Sizede bende hatirlamiyorum diyo. Yüksek ihtimalle böyle. Başka bir aciklamasi yok. Yemeginize vs birseyler katiyor olabilir mi?

X