Kazanmama bile gerek yok aslında açsam davayı kadına da büyük rezalet çıkar rezil olurlarAçabiliyorsunuz, emsal davalar var bununla alakalı.
Kadından da intikamınızı böylece almış olursunuz, eşinizin de ayağına bir çorap daha örülür.
Siz kadına dava açınca daha bir tutuşacak her yeri, sonuçta resmen evli ve kendi boşanma sürecinde velayette aleyhine işler bunlar.
Hiç de acımayın, sizin kadar acısın canları.
Aldatmasi yetmiyor bide aşk ilan etmesi yaninizda gurur kırıcı dahada kötü. Ikisinede hakkin var yeterki bi foti bul resimlerini kanit aç.Evi
Kesinlikle sizin söyledikleriniz bana şuanda yol gösteriyor. Ben bu kadarını istemeye cesaret edemiyordum aslında
Seni dusundulermi heleki esin olcak o iki çocuğu en onemlisi cocuklarindada utanmadi bunlari düşün.Kazanmama bile gerek yok aslında açsam davayı kadına da büyük rezalet çıkar rezil olurlar
Kanıtlarım var ilk başta çıkarttıgım telefon dökümanlarını yok etmişti ama tekrar çıkarttım. Bide turkcell in bir uygulaması var mesajları arşivleyen onunlada çektigi mesajlar elime ulaştı. Yani kanıtlarım saglam. Üzülmemeye çalışıyorum ama çok zor çok ağır. Sahte gülümsemelerden bile yoruldumElinde kanıt bulundur canım aldattığına dair ki mahkemede hiç bi halt yiyemesin donuna kadar al gerçi pis donu kendinin olsun kolay değil senin icin cefasini siz çekmişsiniz sefasini başkası çekecek ama siz bi an önce kurtulun bu edepsizden önünüze bakın düşünüpte üzülmek sadece size zarar
Aynen öyle.Kazanmama bile gerek yok aslında açsam davayı kadına da büyük rezalet çıkar rezil olurlar
Doğru beni tutan şey maddi olarak güçsüz olmam, birde çocuklarım. Ben çoktan rezalet çıkarırdım kadının eşine falan da ulaşırdım da beni durduran bu sebepler olduSeni dusundulermi heleki esin olcak o iki çocuğu en onemlisi cocuklarindada utanmadi bunlari düşün.
Allahim yardim etsin böyle bagli kalmayalim bende aldatildim affettim ama okadar büyük degil ufakda olsa aldatilmakti ama kopek gibi pisman oldu bende son dedim ama bazen keske cocukda yok niye duruyon diyon ama mutluyum seviyom yasanmisliklar. Bu kadar olsa heral belki göremedim biterdi heral .Doğru beni tutan şey maddi olarak güçsüz olmam, birde çocuklarım. Ben çoktan rezalet çıkarırdım kadının eşine falan da ulaşırdım da beni durduran bu sebepler oldu
Yok hakarat falan yok tedbirli davranıyor ama bana sahte hesaptan attığı mesaj var. Bana kocamdan için diyor ki ondan uzak dur, arama msj atma istemiyor seni diye.Aynen öyle.
Ama şuan bilgilerimi tazelemek için baktım, 2018 de 3.kişiye manevi tazminat hakkı kaldırılmış.
Bu ne demek oluyor, maddi tazminat hakkınız saklı mı tutuluyor bilemiyorum.
Avukatınızla görüşüp, eşinizin belki kadına aldığı bir şeyler vardır.
Evinden, sizden esirgeyip ona sunması falan filan
Hukukçu olmadığım için bilemiyorum ama bir şekilde en basiti sizin hakkınızda atıp tutuyor, hakaretvari konuşuyorsa bile bunlar üstünde bir dava açabilirsiniz.
Yeter ki bir sebep bulun avukatınızla beraber, feci tutuşacaklar.
Ev araba ne varsa alabilmenin kısa yolu bu.
O sahte hesabın üstüne gidin, tehdit ve rahatsız ediliyorsunuz.Yok hakarat falan yok tedbirli davranıyor ama bana sahte hesaptan attığı mesaj var. Bana kocamdan için diyor ki ondan uzak dur, arama msj atma istemiyor seni diye.
Çok zor unutmak imkansız ama eşinin elinde tabi birazda sana unutturmak. Allah sanada sabır versin, bende pişmanlık ta yok. Pişman olsa af dilese affetmem ama ne bileyim biraz içim rahatlardı belkiAllahim yardim etsin böyle bagli kalmayalim bende aldatildim affettim ama okadar büyük degil ufakda olsa aldatilmakti ama kopek gibi pisman oldu bende son dedim ama bazen keske cocukda yok niye duruyon diyon ama mutluyum seviyom yasanmisliklar. Bu kadar olsa heral belki göremedim biterdi heral .
Aynen benimki öyle iliski degil telefonda sevgilide degil konuşma gecti 1 haftalik oda zaten pisman olup yuzume bakmaya cekinir oldum demişti hata yaptim bulaştım diye dedi artik yalan dogru kendine zarar vercek kadae gitti konu affettim ama insan yinede gururuna yediremiyor.Çok zor unutmak imkansız ama eşinin elinde tabi birazda sana unutturmak. Allah sanada sabır versin, bende pişmanlık ta yok. Pişman olsa af dilese affetmem ama ne bileyim biraz içim rahatlardı belki
O sahte hesabın üstüne gidin, tehdit ve rahatsız ediliyorsunuz.
O bile yeter size, nereden ulaşıyorsa polise bir şikayete bakar.
Dikkatli ol derim, maddi olarak kendin için bişeyler yap mutlaka. Canın sıkılmasın ama nederler sinek pis degil migde bulandırır. Belli olmaz, Allah birdaha yaşatmasınAynen benimki öyle iliski degil telefonda sevgilide degil konuşma gecti 1 haftalik oda zaten pisman olup yuzume bakmaya cekinir oldum demişti hata yaptim bulaştım diye dedi artik yalan dogru kendine zarar vercek kadae gitti konu affettim ama insan yinede gururuna yediremiyor.
Bulsun alsın adamın elinde olmayan paradan sana ne madem intikam almak istiyorsun bulsun parayı kredi çekip alsın daireyi yoksa boşanmıyorum rezil ol de ama eğer garantin varsa sana zarar vermeyecekseYüklü parası yok ki o kadar, dediğim gibi yeni yeni düzene giriyor du işleri ev falan alamaz yani. Öyle yüklü bir miktar tazminat da veremez.
Sağol canım seninde hakkinda hayirlisi güzel haberler bekliyoz canim.Dikkatli ol derim, maddi olarak kendin için bişeyler yap mutlaka. Canın sıkılmasın ama nederler sinek pis degil migde bulandırır. Belli olmaz, Allah birdaha yaşatmasın
İnşallah cnm çok sağol, yazacam mutlaka sayenizde cesaret geldi vallaSağol canım seninde hakkinda hayirlisi güzel haberler bekliyoz canim.
Bacım boylelerıne yapılacak cok sey var ama insan Allah tan korkuyor. Aynı seyi sen yapsan kıyamet kopardı. Ben namus konusundaki cifte standardı anlayamıyorum bir turlu. Bosanma işi yokusa sür kudursun namussuz10 yıllık evliligimiz 15 yıllık beraberliğimiz vardı. Çok iyi olmasa da çok da kötü değildi bana göre, her evlilikte oşan tartışmalar dı. 9 ay önce eşimde değişim olduğunu farkettim. İlgisizliği, telefon saklamaları, geç gelmeleri. Öncesinde aradığım zaman ne zaman geleceksin dediğimde, 'yarım saate gelirim cnm' diyen adam, bir anda işim var geç gelecem falan demeye başladı. Kısacası Aldandım, aldatıldım. Yıllarımı verdim, kaçarak evlendim, 9. Yılımız da hâlâ eksik evimin eşyaları. 2 çocuk var, maddi durumum yok. Aldattığı kadın evli, oda şuanda ayrı yaşıyormuş eşiyle ama boşanmamış. Sanırım benim boşanmamı bekliyor, benim kocayla eğlenirken kendinin kinide yedekte bekletiyor. Neyse velhasıl kelam bunca yıl, bunca zorluktan sonra tam benim kocanın işleri düzene girdi artık rahat edecez derken aldatıldım ve terkedildim. Aldatılmış olmak zaten acı veriyor, birde hiç pişmanlık yaşamamış olması, pişkin pişkin ben onu seviyorum aşığım demesi. Hemde telefona o kadınıda bağlayıp bunu duyurması, kadının arkadan gülmesi. Duyduğum acı ve öfkeyi katladı.
Şimdi boşanmak istiyor ama aldatma ile açılmasın dava, Anlaşmalı boşanalım bitsin diyor.
Hem boşanmayı istiyorum, hem de istemiyorum. Gururum, boşa gitsin değmez bu pisliğe hayatına bak diyor.
Öfkem, intikamını al rahat edemesinler, hayatını alt üst edip iki çocukla bir köşeye atamasın, hemen boşanma süründürü biraz diyor.
YARDIM EDİN BİR FİKİR VERİN, İKİ DUYGU ARASINDA SIKIŞTIM KALDIM. ÖFKEMDEN DE GURURUMDAN DA VAZGEÇEMİYORUM.