Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

Elinde kanıt bulundur canım aldattığına dair ki mahkemede hiç bi halt yiyemesin donuna kadar al gerçi pis donu kendinin olsun kolay değil senin icin cefasini siz çekmişsiniz sefasini başkası çekecek ama siz bi an önce kurtulun bu edepsizden önünüze bakın düşünüpte üzülmek sadece size zarar

Kazanmama bile gerek yok aslında açsam davayı kadına da büyük rezalet çıkar rezil olurlar

Evi

Kesinlikle sizin söyledikleriniz bana şuanda yol gösteriyor. Ben bu kadarını istemeye cesaret edemiyordum aslında
Aldatmasi yetmiyor bide aşk ilan etmesi yaninizda gurur kırıcı dahada kötü. Ikisinede hakkin var yeterki bi foti bul resimlerini kanit aç.

Kanıtlarım var ilk başta çıkarttıgım telefon dökümanlarını yok etmişti ama tekrar çıkarttım. Bide turkcell in bir uygulaması var mesajları arşivleyen onunlada çektigi mesajlar elime ulaştı. Yani kanıtlarım saglam. Üzülmemeye çalışıyorum ama çok zor çok ağır. Sahte gülümsemelerden bile yoruldum

Kazanmama bile gerek yok aslında açsam davayı kadına da büyük rezalet çıkar rezil olurlar
Aynen öyle.
Ama şuan bilgilerimi tazelemek için baktım, 2018 de 3.kişiye manevi tazminat hakkı kaldırılmış.
Bu ne demek oluyor, maddi tazminat hakkınız saklı mı tutuluyor bilemiyorum.
Avukatınızla görüşüp, eşinizin belki kadına aldığı bir şeyler vardır.
Evinden, sizden esirgeyip ona sunması falan filan
Hukukçu olmadığım için bilemiyorum ama bir şekilde en basiti sizin hakkınızda atıp tutuyor, hakaretvari konuşuyorsa bile bunlar üstünde bir dava açabilirsiniz.
Yeter ki bir sebep bulun avukatınızla beraber, feci tutuşacaklar.
Ev araba ne varsa alabilmenin kısa yolu bu.

Seni dusundulermi heleki esin olcak o iki çocuğu en onemlisi cocuklarindada utanmadi bunlari düşün.
Doğru beni tutan şey maddi olarak güçsüz olmam, birde çocuklarım. Ben çoktan rezalet çıkarırdım kadının eşine falan da ulaşırdım da beni durduran bu sebepler oldu

Doğru beni tutan şey maddi olarak güçsüz olmam, birde çocuklarım. Ben çoktan rezalet çıkarırdım kadının eşine falan da ulaşırdım da beni durduran bu sebepler oldu
Allahim yardim etsin böyle bagli kalmayalim bende aldatildim affettim ama okadar büyük degil ufakda olsa aldatilmakti ama kopek gibi pisman oldu bende son dedim ama bazen keske cocukda yok niye duruyon diyon ama mutluyum seviyom yasanmisliklar. Bu kadar olsa heral belki göremedim biterdi heral .

Yok hakarat falan yok tedbirli davranıyor ama bana sahte hesaptan attığı mesaj var. Bana kocamdan için diyor ki ondan uzak dur, arama msj atma istemiyor seni diye.

Yok hakarat falan yok tedbirli davranıyor ama bana sahte hesaptan attığı mesaj var. Bana kocamdan için diyor ki ondan uzak dur, arama msj atma istemiyor seni diye.
O sahte hesabın üstüne gidin, tehdit ve rahatsız ediliyorsunuz.
O bile yeter size, nereden ulaşıyorsa polise bir şikayete bakar.

Çok zor unutmak imkansız ama eşinin elinde tabi birazda sana unutturmak. Allah sanada sabır versin, bende pişmanlık ta yok. Pişman olsa af dilese affetmem ama ne bileyim biraz içim rahatlardı belki

Çok zor unutmak imkansız ama eşinin elinde tabi birazda sana unutturmak. Allah sanada sabır versin, bende pişmanlık ta yok. Pişman olsa af dilese affetmem ama ne bileyim biraz içim rahatlardı belki
Aynen benimki öyle iliski degil telefonda sevgilide degil konuşma gecti 1 haftalik oda zaten pisman olup yuzume bakmaya cekinir oldum demişti hata yaptim bulaştım diye dedi artik yalan dogru kendine zarar vercek kadae gitti konu affettim ama insan yinede gururuna yediremiyor.

O sahte hesabın üstüne gidin, tehdit ve rahatsız ediliyorsunuz.
O bile yeter size, nereden ulaşıyorsa polise bir şikayete bakar.
Dikkatli ol derim, maddi olarak kendin için bişeyler yap mutlaka. Canın sıkılmasın ama nederler sinek pis degil migde bulandırır. Belli olmaz, Allah birdaha yaşatmasın

Yüklü parası yok ki o kadar, dediğim gibi yeni yeni düzene giriyor du işleri ev falan alamaz yani. Öyle yüklü bir miktar tazminat da veremez.
Bulsun alsın adamın elinde olmayan paradan sana ne madem intikam almak istiyorsun bulsun parayı kredi çekip alsın daireyi yoksa boşanmıyorum rezil ol de ama eğer garantin varsa sana zarar vermeyecekse

Dikkatli ol derim, maddi olarak kendin için bişeyler yap mutlaka. Canın sıkılmasın ama nederler sinek pis degil migde bulandırır. Belli olmaz, Allah birdaha yaşatmasın
Sağol canım seninde hakkinda hayirlisi güzel haberler bekliyoz canim.

Bu adama kesinlikle ama kesinlikle eşi gibi davranma süründürmek hakkın boşamayıp süründür ve herkese duyur kendi ailelerinize ve o kadının ailesine de..

Bacım boylelerıne yapılacak cok sey var ama insan Allah tan korkuyor. Aynı seyi sen yapsan kıyamet kopardı. Ben namus konusundaki cifte standardı anlayamıyorum bir turlu. Bosanma işi yokusa sür kudursun namussuz

İktidarsız kalasıca pis zampara
O arabayla ilgili avukata sor bence canım sen boşanmadıkça gidip o kadının üstüne yapabilir. Aile şerhi koydur mutlaka ki satamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…