Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

Yuh pislik herif Allah'ın belası boşanma bırak o kadına meydan verme iki çocuk var boşanıp nsl geçinecen eşek gibi getirecek eve parayı gün yüzü verme anasından emdiği sütü burnundan getir o kadına neler et elinden geleni sakın ardına koyma eşek gibi surunsun hayalini almış başkasıyla yaşamış bunu sakın yanına koyma paranı yedirme çocukların rızkını eve eşek gibi para getirmek zorunda o kadına varya öyle şeyler et ki aklı şaşsin.

neden anlaşmalı boşanasınız ki ortada zina varken
tazminat nafaka ayrıca çocukların velayeti hepsi sizin olacakken temiz adam gibi sıyrılacak bir de millet de görsün ne b.k olduğunu hem. Çocuklarını da bidaha göstermezsin nafakanı alır yersin. Sakın ama sakın anlaşmalı boşanma
nasıl bi arsızlık ki bu bide o kadınla konuşturur sizi bu erkeklerde beyin hiç yok kocasını onunla aldatan onu da bşakasıyla aldatacak bi gün ve köpek gibi dönecek ama geç olacak
sakın onların ekmeğine yağ sürüp sessiz kalıp anlaşmalı boşanma

Tazminatlı boşanma davası acın. Grurunuzu incitmiş sonucta, karsı tarafa dinletmek ne demek. Asla anlaşmalı açmayın davayı. Gidin avukata siz verin direk

Avukata sordum ihanetden boşanma davası açarsam 30 bine yakın tazminat alırız dedi. Bende bunu verirse anlaşmalı kabul edeyim mi diye düşünmüştüm. Sizin dediginiz gibi fazla istesem veremez asla kredi falan da çekemez daha yeni çekmiş araba falan almış. O da ayrı bir yara zaten bende. Yıllardır araba hayalimiz vardı, alacaktık plakasını isimlerimizin baş harfi yapacaktık. Almış alış arabayı plakayı da sevgilisyle kendisinin isimlerinin baş harfi yapmış 😞
Gerçekten pes! Asla ve asla maddi anlamda bir şeyşer almadan boşanmayın! Bu nasıl bir pişkinliktir!?!?! Herşeyini alın o adamın!

Tatlim sen kendini kesinlikle garantiye al cocuklarini da öyle, bu is tamam mi sal gitsin.
Inan o belasini bulacak o aralarda da sen de tertemiz bir sevgili bile yaparsin belli olmaz.
Senin gibi karisini aldatip cocuklarindan utanmayan adamin cekecegi zaten var senin icin rahat olsun.
Kolayca atlatman dilegiyle ama en az zararli cikan sen olacaksin bu isten emin ol, elini kirledigine degmez.

İktidarsız kalasıca pis zampara 😠
O arabayla ilgili avukata sor bence canım sen boşanmadıkça gidip o kadının üstüne yapabilir. Aile şerhi koydur mutlaka ki satamasın.
Evliyken arabayı başka bir kadının üstüne yapması mahkemede onu zor duruma düşürür. Aklı olan yapmaz yani yaparsa da konu sahibimizin lehine olur. Zaten evliyken almış arabayı adam evlendikten sonra alınan her şey boşanınca bölüşülür.

Evliyken arabayı başka bir kadının üstüne yapması mahkemede onu zor duruma düşürür. Aklı olan yapmaz yani yaparsa da konu sahibimizin lehine olur. Zaten evliyken almış arabayı adam evlendikten sonra alınan her şey boşanınca bölüşülür.

Kadına yapmaz da arkadaşına yapar ne bileyim o yüzfen kendini garantiye almasında fayda vat

Bir de aldatmayı öğrendikten sonra belli süre içinde dava açmazsan affetmiş sayılıyor ve bir daha aldatma gerekçesiyle dava açılmjyır diye biliyorum tabi en doğru bilgiyi avukat verir

Tatlim sen kendini kesinlikle garantiye al cocuklarini da öyle, bu is tamam mi sal gitsin.
Inan o belasini bulacak o aralarda da sen de tertemiz bir sevgili bile yaparsin belli olmaz.
Senin gibi karisini aldatip cocuklarindan utanmayan adamin cekecegi zaten var senin icin rahat olsun.
Kolayca atlatman dilegiyle ama en az zararli cikan sen olacaksin bu isten emin ol, elini kirledigine degmez.
İnşallah cezalarını çekerler, benim yaşadıklarımın daha ağırını yaşarlar inşallah.

Bir de aldatmayı öğrendikten sonra belli süre içinde dava açmazsan affetmiş sayılıyor ve bir daha aldatma gerekçesiyle dava açılmjyır diye biliyorum tabi en doğru bilgiyi avukat verir
Evet bende baktım internetde öyle bir şey yazıyordu, avukata sordum yok öyle bişey dedi istedigin zamn ihanetden açabilir dedi

bu durumda anlaşmalı boşanmak mı ?
Anlaşmalı boşanma şartını kabul ettim çünkü tazminat bedelimi davadan önce verecegini kabul etti. Ben de maddi olarak sıkıntı yaşadığım için kabul ettim. Kabul ettikten sonra yaşadıklarım benidah da yıprattı. O yüzden iki duygu arasında kaldım

Anlaşmalı boşanma şartını kabul ettim çünkü tazminat bedelimi davadan önce verecegini kabul etti. Ben de maddi olarak sıkıntı yaşadığım için kabul ettim. Kabul ettikten sonra yaşadıklarım benidah da yıprattı. O yüzden iki duygu arasında kaldım
inanıyor musunuz vereceğine ?

inanıyor musunuz vereceğine ?
Dün haber gönderdi ayarladım boşanma kağıdını imzalasın hesabına yatıracam parayı demiş. Bende kabul etmedim hesabımda parayı görmeden hiçbişey imzalamam dedim. O kim ki bana güvenmiyor yatırsın ben gerekeni yaparım dedim. Ama açıkcası yayırsa bile bu kadar kolay kurtulması bu işten sıyrılması içime batıyor

Dün haber gönderdi ayarladım boşanma kağıdını imzalasın hesabına yatıracam parayı demiş. Bende kabul etmedim hesabımda parayı görmeden hiçbişey imzalamam dedim. O kim ki bana güvenmiyor yatırsın ben gerekeni yaparım dedim. Ama açıkcası yayırsa bile bu kadar kolay kurtulması bu işten sıyrılması içime batıyor
verecek olsa önce imzalasın demez. bence sizin yanınıza bi kurt lazım. mecazi anlamda diyorum. parayı almadan imzalamayın. çünkü yaşadığınız ayrılık şekli çok çirkin.

verecek olsa önce imzalasın demez. bence sizin yanınıza bi kurt lazım. mecazi anlamda diyorum. parayı almadan imzalamayın. çünkü yaşadığınız ayrılık şekli çok çirkin.
Kesinlikle hiçbir şekilde imzalamam. Biliyorum ailesi baskı yapacak güvendigin birinin üzerine yatırsın falan diye. Garantiye almak istiyor vazgeçmemden korkuyor heralde.

Kesinlikle hiçbir şekilde imzalamam. Biliyorum ailesi baskı yapacak güvendigin birinin üzerine yatırsın falan diye. Garantiye almak istiyor vazgeçmemden korkuyor heralde.
bu tavrı bile size bu ödemeyi yapmayacağının garantisi. zor ama çekişmeli olsun boşanmanız. hakediyor çünkü.

bu tavrı bile size bu ödemeyi yapmayacağının garantisi. zor ama çekişmeli olsun boşanmanız. hakediyor çünkü.
Dimi bende öyle istiyorum, zorlansın ama çevremdekiler bırak sen kurtuldun böyle pislikten falan diyorlar. Haklılar ama bende parayı alıp tek celsede rahatlamalarını istemiyorum. Ama işte çevremdekilen söylemeleri sanki peşini bırakmayan gurursuz bir kadın oşacakmışım gibi hissettiriyordu

X