- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
Boşamazsın olur biter durumun nedir çalışıyormusun ailen ne diyor bu durumaUlaşırım ama o zman maddi olarak istediklerimi alamazsam vermiyorum derse, mahkeme de fazla bişey vermiyor dedigim gibi 30 bin en fazla
Emin ol duymamıştır bence saklanır genel de en sonunda duyarlarAslında dedikoduları çıktı kocasının da duymaması imkansız ama o da biraz geniş biri heralde hiç bir tepki falan yok. Tabi inkar ediyordur, ayrıda yaşamaya başlamışlar zaten
Tahrik konusundA çok haklısınız aylardır gözüme sokuyorlar resmen, bir anda açarım boşanma davasını bir sinirle diye düşünüyor heralde. Aslında çoktan yapardım da iki küçük çocuğum var onlar için sabır çektim durdum.
Sakın öyle bi hataya düşmeyin lütfen. Bu arada kadınlar boşanmak istediğinde hakimler genelde tek celsede boşar ama erkekler boşanma davası açtıklarında uzun sürer en az 2-3 yıl gibi. Şerefsiz erkeklerin ne bok yediklerini bildikleri ve kadinların kolay kolay yuvasını bozmak istemediklerini çok iyi bilirler bu yüzden içiniz rahat olsun bakalım sizin isteklerinizi yerine getirmeden sizden boşanabiliyor mu? Sakın çevrenizin dediklerine takılmayın ev aldırmadan ve arabayı sattırıp yarısını almadan kesinlikle boşanmayı kabul etmeyın. Bu uzun süre sizin yararınıZza o yüzden akıllı kararlar verin bi anlık sinir ile pişman olucağınız şeyler yapmayın. Ha bu arada şerefsiz eşiniz ve metresiniz bir daha sizi konferans konuşma iCine alırsa ya da almayi bırakın sizi ararsa hemen bütün konusmaları ses kaydına alın mahkemede elinizde kanıt olur üstüne dersiniz hem aldatıldım hem de kadınlık gururum incindi al sana ordan da donuna kadar alırsınız bakalım metrescik onu beş parasız haliyle kabul edebilir mi o zaman. Kendinize iyi bakın gezin tozun bakımlı olun kendinizi gelistirın ve sakin bu olanlardan dolayı acaba bir suçum var mı diye düşünmeyin çünkü kocanız tam bir adı içiniz rahat olsunVallahi haklısınız, o kadar gururmu kırıcı sözler söylüyorlar ki avukatın söledigi miktarı alıp boşansam mı diyordum. Ama o da içime sinmiyodu
Anlaşmalı da olsa nafaka verir ama az verir bu kadar verebilirim der geçerValla afedersiniz yanınızda şey etseler kafanızı çevirin geçin. Öyle kolay değil bu işler. İki çocuğunuzun hakkını yedirmeyin o kadına, güçlü olun. Neyi varsa yarısı sizin ayrıca parası olsada olmasada çocuklarınıza nafaka ödemek zorunda. Ödemezse icra kanalıyla alırsınız. Anlaşmalı boşanırsanız size hiçbişi vermeyecek ahlaksız
Ailemin maddi durumu çok da iyi degil kendilerine ancak yetiyorlar ama bana manevi olarak destekleri var. Çalışmıyor malesef birazda o yüzden elim kolum bağlı kalıyorBoşamazsın olur biter durumun nedir çalışıyormusun ailen ne diyor bu duruma
Çalışırsın o zaman evlatlarının yaşları nedir evlatlarına bakamazlar mı ailen sende çalışır hem onlara da destek olursunİki ay oldu söyledigim miktarı bulmaya çalışıyor. Bulm
Ailemin maddi durumu çok da iyi degil kendilerine ancak yetiyorlar ama bana manevi olarak destekleri var. Çalışmıyor malesef birazda o yüzden elim kolum bağlı kalıyor
Ah öyle bir durum ki kız kardeşimin çocuklarına bakıyorlar zaten o çalışıyor ev aldılar malum kredi falan. Birazda uzagım onlara, taşınmam gerek ama bu durumu halletmeden evimi terketmek istemiyorum. Terketmezsem de çalışamıyorum, biri daha 4 yaşında digeri 9. Anlıyacagınız sıkıştım kaldımÇalışırsın o zaman evlatlarının yaşları nedir evlatlarına bakamazlar mı ailen sende çalışır hem onlara da destek olursun
Bilmiyorum o konuda emin degilimEmin ol duymamıştır bence saklanır genel de en sonunda duyarlar
Peki şuan oturduğunuz ev sizin miAh öyle bir durum ki kız kardeşimin çocuklarına bakıyorlar zaten o çalışıyor ev aldılar malum kredi falan. Birazda uzagım onlara, taşınmam gerek ama bu durumu halletmeden evimi terketmek istemiyorum. Terketmezsem de çalışamıyorum, biri daha 4 yaşında digeri 9. Anlıyacagınız sıkıştım kaldım
Anlaşmalı da olsa nafaka verir ama az verir bu kadar verebilirim der geçer
Aslında bundan bir kaç yıl önce bizim için alındı benim biraz altınım falan vardı satıldı kredi çekmek istedik bize vermedi bankalar o yüzden abisinin üzerine oldu tapusu.Peki şuan oturduğunuz ev sizin mi
Onu da alırsın gibime geliyor bunu belli edersen mahkeme de bir hal yolu bulunur bence yada en basiti ben bu evden çıkmayacağım evi benim üstüme yap diyeceksin nafakanı da alıp oturacaksınAslında bundan bir kaç yıl önce bizim için alındı benim biraz altınım falan vardı satıldı kredi çekmek istedik bize vermedi bankalar o yüzden abisinin üzerine oldu tapusu.
Anlaşma hazırlattırdım nafaka yazdırdım çocuklara ve bana bu ay imzalayıp gönderseydi ve parayı verseydi boşanacaktık. Ama ne imzaladı ne parayı verdi. Şimdi bulmuş haber göndermiş ben boşanma kagıdına imza atacamışım oda bankaya yatıracakmış. Bende olmaz dedimTalep ederse yani anlaşmada olursa verir evet haklısınız ama bana pek bişi verecek gibi gelmedi
Sakın ne yazdın ne kadar istedin evi de söyleAnlaşma hazırlattırdım nafaka yazdırdım çocuklara ve bana bu ay imzalayıp gönderseydi ve parayı verseydi boşanacaktık. Ama ne imzaladı ne parayı verdi. Şimdi bulmuş haber göndermiş ben boşanma kagıdına imza atacamışım oda bankaya yatıracakmış. Bende olmaz dedim
Hatta arabayı da söyle olmazsa boşanmayacağını deSakın ne yazdın ne kadar istedin evi de söyle
Amin kardeşim sağol annemin dualarıyla ayakta kaldım heralde oda senin gibi her namazında Allahım kızıma sabır ver diyor ne zamn denk gelsem duyuyorumTelekonferans yapıp, metresine aşkını mı ilan etti!!!
Okurken benim nabzım tavan yaptı, yüreğim çıktı yerinden.
Ne şerefsizmiş kardeşim koca sandığınız kişiliksiz!
Ne yapsanız az, sürüm sürüm süründürün.
Her yerde ilan edin evli bir kadınla aldatıldığınızı.
İş yerinde duyurmaya çalışın, kısaca o adam olacak haysiyetsizin itibarını yerle bir edin, millet tiksinerek baksın ona.
Off, Allah sabır versin kardeşim sana...