Eşim ve sevgilisi sürünsünler istiyorum ama gururumdan da ödün vermek zor geliyor

Amin kardeşim sağol annemin dualarıyla ayakta kaldım heralde oda senin gibi her namazında Allahım kızıma sabır ver diyor ne zamn denk gelsem duyuyorum
Pis donunu alsın defolup gitsin hayatınızdan.
Bakalım metrescezi isteyecek mi onu artık!
Kendi lehinize olmayan bir şekilde sakın boşanma protololünü imzalamayın biran önce bitsin diye.
İstediklerinizi alana kadar gerekirse çekişmeli davaya dönsün, önemsemeyin.
Ayrıca tazminat davası da açın, hem o pis kadına hem de kocanıza.
Mutlaka elinizde deliller vardır, yoksa bile edinin bilgi delil toplayın.
Her türlü hakkınızı alın.
Ve Allah yar ve yardımcınız olsun, anne duası insanı ayakta tutar, çocuklarınız da nefes almanızı sağlar.
Onlara sığının düştükçe, sizi yeniden kaldıracaklardır.

Pis donunu alsın defolup gitsin hayatınızdan.
Bakalım metrescezi isteyecek mi onu artık!
Kendi lehinize olmayan bir şekilde sakın boşanma protololünü imzalamayın biran önce bitsin diye.
İstediklerinizi alana kadar gerekirse çekişmeli davaya dönsün, önemsemeyin.
Ayrıca tazminat davası da açın, hem o pis kadına hem de kocanıza.
Mutlaka elinizde deliller vardır, yoksa bile edinin bilgi delil toplayın.
Her türlü hakkınızı alın.
Ve Allah yar ve yardımcınız olsun, anne duası insanı ayakta tutar, çocuklarınız da nefes almanızı sağlar.
Onlara sığının düştükçe, sizi yeniden kaldıracaklardır.
Elimde delilleri var telefon dökümanları var, ayrıca aşkım canım yazdığı mesajları var. Kadına tazminat açabiliyormuyum bilmiyorum onu hiç sormadım. Bazen çok bunaldım bir an önce bitsin diye ama Rabbim sabrımı verdi çok şükür. Çocuklarım için en karlı şekilde çıkmalıyım diye düşündüm. Düşündükçe de gururum da incin di

Elimde delilleri var telefon dökümanları var, ayrıca aşkım canım yazdığı mesajları var. Kadına tazminat açabiliyormuyum bilmiyorum onu hiç sormadım. Bazen çok bunaldım bir an önce bitsin diye ama Rabbim sabrımı verdi çok şükür. Çocuklarım için en karlı şekilde çıkmalıyım diye düşündüm. Düşündükçe de gururum da incin di
Senin değil onların gururu incinsin benim bildiğim kadına açabiliyorsun ama ne çıkar bilmem pislik olsun onada aç dava hatta o pisliği böyle de tehdit et
Eşin nasıl bir insan şiddette eğilimi nasıl

Allah iki o şahsiyetsizi rezil rüsva eylesin, siz nasıl ki köşeye şıkıştım diyorsanız bin beter sıkıştırsın onları.. Birde konferans yapıp kadına seranat yapıyor öylemi? O ahlak yoksunu kadında gülüyor. Sen merak etme kardeşim o tıynette olan kadın ve adam, ilk fırsatta birbirlerini de boynuzlar.Çünkü akılları bellerinden aşağıda. Aşk falan değil. Azmış iki azman. Onlara kadında, adamda çok. Tek kişiyle idare edemezler. Fıfratlarına ters. Ay çok sinirlendim. Şu kadının yaşadığı zorluklara bak, İki şeref haysiyet yoksunu yüzünden

Doğru söylüyorsun ben idare ede ede yıllarımı geçirdim ahh ona gelince buluyordur
Boşanalım de gelecegimi heba edemem cocuklarimla ev alip dösuyceksin sonra ne halin varsa defol de ama yuz verme asla surundurun kanıt al eline git aç tazminat ev aldir acıma

Boşanalım de gelecegimi heba edemem cocuklarimla ev alip dösuyceksin sonra ne halin varsa defol de ama yuz verme asla surundurun kanıt al eline git aç tazminat ev aldir acıma
Ev varmış ama kaynının üstüne o evi versinler çocuklarında düzeni bozulmaz hem nafaka var istediği tazminatı da verirse yeter bence günü birlik işlere gider yada ev de yapabileceği işler bulur gül gibi geçinir gider

Ev varmış ama kaynının üstüne o evi versinler çocuklarında düzeni bozulmaz hem nafaka var istediği tazminatı da verirse yeter bence günü birlik işlere gider yada ev de yapabileceği işler bulur gül gibi geçinir gider
Aynen oh neguzel işte o evi alirlar parada alir bence okadar insan akil verdi kullansin inşallah.

Evi
Aynen oh neguzel işte o evi alirlar parada alir bence okadar insan akil verdi kullansin inşallah.
Kesinlikle sizin söyledikleriniz bana şuanda yol gösteriyor. Ben bu kadarını istemeye cesaret edemiyordum aslında

Açabiliyorsunuz, emsal davalar var bununla alakalı.
Kadından da intikamınızı böylece almış olursunuz, eşinizin de ayağına bir çorap daha örülür.
Siz kadına dava açınca daha bir tutuşacak her yeri, sonuçta resmen evli ve kendi boşanma sürecinde velayette aleyhine işler bunlar.
Hiç de acımayın, sizin kadar acısın canları.

X