eşim ve problemlerimiz

Sahs3n ben cabuk sinirlenirim basit seyleri buyuturum cenemi hic tutamam ama esinin anlayidli olmasi lazim sonucta yukseliceksin.acaba bunu cekemiyo olabilir ki

Aynen böyle bi konu acmak istedim buraya bugun
Butun gun basım çatladı uğraşmadım.
Yazdıklarında o kadar cok ortak noktamız var ki
Ben çalışmıyorum malesef islerim daha hafif ama
Sorunlarimiz hep aynı minval üzerinde .Bizimde
Bugun senin yazdığına .benzer uzunca bi mail attım kendisine.
Dahası onu ne kadar sevdiğimi anlattım.
Cevap olarak ne yazdı bana ..
Teşekkür ederim askım
Kucuk seylere takılma.
Gerisi hikaye..
Bu kucuk sorunlar beni cok geriyor ama
Onlar gercekten cok düz mantık
Aksam geldiginde nasıl karsisalasam bilemiyor simdi bende.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın,

bu konunun üstünden 1 ay geçmiş ben de durumlar aynı..kaç kere kendi kendime karar aldım ne derse desin küçük şeyler için sinirlenmeyeceğim dedim ama kendimi tutamıyorum bilemiyorum ben mi çok fevriyim ama...

bgn de sabah 6 da kalktım kendi işlerim, çocukları uyandır ,giydir, kreşe çanta hazırla vs koşturuyorum o ara eşimde gömleğini getirdi sağolsun arada onu da ütüledim..bu arada eşim 7 de kalkıyor banyoya giriyor duşunu alıyor giyiniyor o kadar ...bu durumdayken bana banyodan doğru sesleniyor neymiş traş bıçağını yanlış yere koymuşum hangisi yenisiymiş karışıyormuş (hafta sonu banyoyu toplarkeneşimin 2 traş bıçağını aynı yere koymuşum)...normalde hiç sorun olacak bişey değil ama biliyor ki sabahları gergin oluyorum(ben herşeye koşturduğum ve o rahat rahat banyoda vakit geçirdiği için) sonuç olarak ben basbas bağırdım ne kadar düşüncesizsin biraz baksan hangisi yeni anlarsın diye..bütün sabahın banyoda geçiyor ben 2 saattir koşturuyorum hala benden bişeyler bekli,yorsun dedim...

bi türlü anlaşamıyoruz ona sorarsanızda ne var ben eşime neden bunu uraya koydun diyemeyecek miyim diyor...valla delireceğim yaa...bi insan sabah koşturmacasında 100 kere kavga çıktığını bilip yine de eşini tahrik edecek bişey söyler mi..

ben kendimi tutamıyorum bunun haksızlık olduğunu düşünüyorum ve haksızlığa da tahammülüm yok, baktık olacak gibi terapist araştırdık kişi başı 200 istiyor ayda 2 kere çağıracakmış bilmiyorum gitmek mi lazım..

çok canım sıkkın ne yapacağımı şaşırdım..ne olur bunlar küçük şeyler demeyin sürekli oluyor sürekli sürekli..bi an çok iyiyiz süper bi hafta sonu geçiriyoruz ama bi anda böyle bi kavga patlayıveriyor...

ne yapsam terapiye gitsem mi öfke kontrolü için ama kendimi haksız da görmüyorum ki bilemiyorum işe yarar mı??

aslında çok ta kavga çıkarılacak meseleler değil anlattıkların çoğumuz yaşıyoruz sendeki sorun öfke kontrolsüzlüğü iki kişiye ağır gelebilir psikolog fakat önden biraz kendine zaman ayırıp kendin gidebilirsin çok ta faydasını görürsün daha sonra eşini dahil edersin o da biraz senin suyuna gitmeyi öğrenir böylece.. ...ama kaliteli ve işinde iyi biri olsun ben bir aydır gittiğim psikoloğu hiç beğenmedim değiştirmeyi düşünüyorum..

Canım terapilik bisey yok esinin karakteri bu. Cunku valla dun olan bi kaç olaydan sonra size hak verdim. Kucuk görünen ama cok can sıkan seyler

aslında ben kendimi haksız görmediğim için terapi işe yaramayabilir diye düşünüyorum..biliyorum eşim sabah söylendiğinde gitsem bıçaklara baksam zaten hangisinin eski olduğu bariz belli 'al bu eski olan bu yeni olan ' desem hem kavga çıkmaz hem ben bu kadar sinir olmam...ama böyle şeyler o kadar sık oluyor ki ben her seferinde böyle tepkisiz kalırsam kendimden ödün vermiş olurum..ben biraz alttan alayım ama o da sabah sabah evde zaten pervane gibi dönen karısına böyle şeyler söylenmeyeceğini anlasın istiyorum..

ama biliyorum ki o anlamayacak.. bizim huzurlu olmamızın tek yolu benim susmam..ben de bunu kendime yediremiyorum..

Canım terapilik bisey yok esinin karakteri bu. Cunku valla dun olan bi kaç olaydan sonra size hak verdim. Kucuk görünen ama cok can sıkan seyler

onun karakteri bu evet ama benim de kararterim bu ben de haklı olduğumu düşündüğüm halde tamam kocacığım diyecebilecek kadar uysal değilim, keşke olabilsem...eee o ağa ben ağa bu evlilik nasıl devam edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…