Sizin gibi düşünen üyeler çocuksuz üyeler genellikle. Evlilikte çocuktan önce ve sonrası çok fark ediyor. Çocuktan önce iki sevgili gibi her şeyi beraber yapmak, kurs spor iş her şey kafa dengi güzel gidiyor, çocuktan sonra ise biraz bireysel zaman istiyor insan. İlla arkadaş edinmenize birileri olmasına gerek yok, açık havada bi yürüyüş yapın bi kahve alın bi kafeye oturun biraz kitap okuyum sadece size ait bir zaman diliminde dinlenin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hatta eşinizide anlayacaksınız. Zor süreçlerden geçmişsiniz anne olup, erken doğum yapmak vs bunlar bir kadın için travma sebebi etkilenmemiş gözüksede etkileri muhakkak oluyor.
Mesela eşim sadece eş değil aynı zamanda en yakın arkadaşım, derdimi anlattığım en çok güldüğüm kendim olduğum insan fakat o bi erkek olarak haftada 1 maça gidiyorsa, erkek erkeğe mangal planları oluyorsa tutup yaa bensiz gitme tarzı bu triplere girmem aksine eşimin sağlıklı normal bi erkek olduğu için desteklerim. Aynı şekilde oda benim için kızkıza bi kahveye yürüyüşe çıkmasam yüzeysel kız muhabbetleri yapıp deşarj olmasam tuhaf olduğumu düşünür sanırım
Bence siz eşinizle orta yol bulabilirsiniz, ben eşinizin sizden sıkıldığını düşünmüyorum sadece bir tık erkek erkeğe takılmak istiyor belki boş muhabbet yapmak istiyor adam bırakın yapsın deşarj olsun. Böyle şeyler için evliliğinizi yıpratmayın