Iste eşim de diyor ki ben dışarı çıksam arkadaşlarla sanki aylarca gelmeyecek miyim diyor abartma diyorsal çayıra demedim. özgürlük anlayışı sizin için buysa siz salmayın kocanızı. sizin saydığınız şeyler sorumsuzluk, güvensizlik ve haysiyetsizlik içeren sonuçlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ve özgürlük anlayışı
- Konu Sahibi matilda1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2023
- 3.765
- 11.501
- 128
- 27
O zaman sınırlama koyabilirsiniz oturun konuşun mesela ne istiyor? Tutup tatillere kamplara günlerce gitmek mi, haftada 1-2 gün çıkıp sohbet etmek mi, bunları konuşup birbirinizi anlayın önce.Onun cevresi 20 seneye bitmez öyle genis
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Alışverişe kocayla gidilir mi beHer zaman dışarıda beraberiz tatile denize havuza alışverişe heryere beraber gidiyoruz ama o bundan şikayetçi
Ben yol arıyorum işte suanAy çocuk gibisiniz ya.
Allah eşinize sabır versin.
Aynı kafada olursunız her şeyi beraber yapmak isterseniz kendi tercihiniz olur. Siz tek başınıza vakit geçirmiyor ve arkadaş edinemiyorsunuz diye eşinizde aynı olmak zorunda değil.
Sizin makul bir şekilde ortaya yol bulacağınız falan da sanmıyorum.
Böyle de eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız sadece.
Iste ben herseyi birlikte yapmayı seviyorumAlışverişe kocayla gidilir mi be
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Bu şekilde bakmasaydınız etrafa şöyle gökyüzüne yıldızlara bakıp mis gibi havayı içinize çekerek kahvenizi yudumlasaydınız yaKızlar sizi dinledim bu akşam 1 saat çıktım tek başına gittim caddede yürüdüm afedersiniz mal mal öyle etrafa baktım
- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.600
- 548
- 36
Hiç yol bulacak gibi durmuyorsunuz.Ben yol arıyorum işte suan
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Ee adam daralıyor yahu buradan bana sıkıntı geldi inan kiIste ben herseyi birlikte yapmayı seviyorum
- 13 Haziran 2024
- 525
- 451
- 18
Benim eşim o kadar özgür olamaz ya. İşe gider iş çıkışı bazen arkadaşlarıyla yemeğe ya da kahve içmeye gidebilir ama yok haftada 3-4 gün takılayım ya da tek bir haftasonumuz varsa onu da arkadaşlarıyla geçirsin falan bu benim kabul edebileceğim bir şey değil o kadar arkadaş seviyosa niye evlenmiş işte gezip dolaşsaydı o evde bebek var o gezmek istiyosa ee bende geziyim bebeğe kim bakacak??. Ayda iki üç çıksın tabi ben de çıkarım onun haricinde bana ters
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Tatile veya kampa da gidebilir yani evlenince neden bu kadar kısıtlama hiç anlayamadım hiçbir zamanO zaman sınırlama koyabilirsiniz oturun konuşun mesela ne istiyor? Tutup tatillere kamplara günlerce gitmek mi, haftada 1-2 gün çıkıp sohbet etmek mi, bunları konuşup birbirinizi anlayın önce.
- 5 Nisan 2023
- 3.765
- 11.501
- 128
- 27
Ben kendi ilişki dinamiğimiz açısından yazdım onu bizim çok iznimiz olmuyor olduğundada ayrı ayrı tatillere çıkmayız bu yüzden. Bir ay izin alıyorsak diğer aya alamıyorz mesela, kafamıza göre şu tarih diyemiyoruz.Tatile veya kampa da gidebilir yani evlenince neden bu kadar kısıtlama hiç anlayamadım hiçbir zaman
O yüzden arkadaşlarla kalmalı tatiller mümkün değil
- 11 Nisan 2022
- 1.315
- 3.104
- 63
- 45
tüm forumu okuyamadım ama genel olarak eşinizden başka bir şikayetiniz yok gibi anladım. zaten sizin kaygınız aldatılmak falan değil sanırım.Iste eşim de diyor ki ben dışarı çıksam arkadaşlarla sanki aylarca gelmeyecek miyim diyor abartma diyor
Tahin hanim niye böyle diyorsunuz inanın üzülüyorumHiç yol bulacak gibi durmuyorsunuz.
Biraz titiz kendisi bazen canımı o sıkıyor o kadartüm forumu okuyamadım ama genel olarak eşinizden başka bir şikayetiniz yok gibi anladım. zaten sizin kaygınız aldatılmak falan değil sanırım.
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Çok pardon gece gece güleceğim geldi Tahin hanım çok hoş geldiTahin hanim niye böyle diyorsunuz inanın üzülüyorum
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Ee işte arada evden çıkıp gitsin gözünüze batmazBiraz titiz kendisi bazen canımı o sıkıyor o kadar
- 23 Ocak 2016
- 32.941
- 49.337
- 598
Adam hem çıkamıyor dışarı hem trip yiyor yazıkSuan trip yapıyorum ona
- 11 Nisan 2022
- 1.315
- 3.104
- 63
- 45
bu adam özgür bir hayat istemiyor normal bir hayat istiyor. gidecek adam illa ki gider. ya kavga çıkarır gider, ya üzer gider , gider de gider yani. en azından siz medenice konu hakkında konuşuyorsunuz. bir gittiğinde içine sindir bak bi dahakinde eve nasıl keyifle gözü parlayarak gelir.
Denicembu adam özgür bir hayat istemiyor normal bir hayat istiyor. gidecek adam illa ki gider. ya kavga çıkarır gider, ya üzer gider , gider de gider yani. en azından siz medenice konu hakkında konuşuyorsunuz. bir gittiğinde içine sindir bak bi dahakinde eve nasıl keyifle gözü parlayarak gelir.