EŞİM VE ONA ALDIĞIM HEDİYE

Eee madem bu kadar darlanacakmiş beyefendi 2 tane çocuk yapmasaymış peşpeşe.sanki bilmiyor muydu çapını evlenirken.ne tuhaf tuhaf insanlar.

Kadın erkek farklı . Erkeğin maddi sıkıntı çektiği zamanda onun parasıyla hediye almak mantıklı değil . Konu sahibi duygusal davranma çocukların büyüsün sende çalış bu zamanda herşey çok pahalı tek maaş olmaz benim demek istediğim realite bu

O kadar ince hesaplar peşine düşecekse 2 çocuk yapmasaymiş.

Evlenirken kadının çalışmadığını biliyordu sonuçta.eee bu kadar psikolojisi bozulacak kadar darda kalacaksa ona göre bir hayat tercih etmeliydi.ya 2 çocuk yapmamalıydı, ya evlenmemeliydi ya çalışan bir kadınla evlenmeliydi. Böyle bir durum tercih etmişse birlikte yaşadığı birine bu muameleyi yapma hakkı yok.

Bilmekle yaşamak farklı . Biliyordun madem niye evlendin çözüm değil . Her kadın günümüzde çalışmalı zaten

Bilmekle yaşamak farklı . Biliyordun madem niye evlendin çözüm değil . Her kadın günümüzde çalışmalı zaten
Evet bazı kadınlar hiç böyle şeyler yaşayacaklarını düşünmüyorlar o ilk sevgi ve heyecanla.benim teyzem de evlenip işi bıraktı.eee ondan sonra 2 çocuk olunca da bir tarafları tutuştu tabi.takı toka, incik boncuk, örgü dantel falan filan peşinde kosmaya başladı.ki onların getirdiği paradan ne olacak? Olduramadı tabi.çok sıkıntılar çekti.çocuklarin yüzüne de dan dan ger şeyi söylüyordu bende para ne yok ne yapayım, ben çalışmayan kadınım falan diye tersliyordu çocukları.hiç ideal bir anne değildi bence.bazen yaşıtı gibi kavga ediyordu çocuklarla.

Şu aralar aşırı sıkışığım. Markette 100 tl nin altında doymalık bir şey bulmak zor. O yüzden önceden olsa konu sahibine hak verirdim ama şu an daha çok adama hak verdim.

Mesela şu anki sıkışıklığımda biri tutup da bana bir süs eşyası alsa keşke onun yerine bana nakit verseydi derim. Ama içimden...

Hediyeleşmek güzeldir ama bunun zamanlaması da önemli.

Adama hak vermediğim tek şey; biraz daha yumuşak olabilirmiş, tepkisini fazla sert buldum.

dar zamanda kendi paramla birşey alınması hoşuma gitmez, ama gidipte araba süsüne 2 binde vermem.

Garip hesaplar…

————

Tatillere baktım 1 aylık maaşım 1 tatili karşılardı şimdi karşılamıyor

Totosuna çalışmak zor gelmiş

Bir dahakine hapishane boncuğu alırım deseydiniz.
Okey anladık geçim derdi varmış adamın. O zaman araba süsü de almayabilirdi. Çoğu kadın o harcamaya kırk saat dırdır ederdi mesela. Siz etmemişsiniz. Sessiz sakin kadın olmak asla işe yaramaz,kıymete de binmez. Car car konuşan edepsizin biri olmalısınız ki hediyeniz beğenilsin

Bununla beraber geçim derdi var olduğunu biliyorsanız hiç bir şey almayın adama. Mutfağa harcayın paranızı,kendinize harcayın,çocuklara harcayın.

Herkese tekrar merhabalar iyi geceler
Arkadaşlar para kendi biriktirdiğim paraydı eşimin evin ihtiyacı için bıraktığı para değil, ailemin verdiği harçlık olarak, kendim freelance olarak çeviri yapıyorum bir iki ordan gelen para şeklindeydi. Buradaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim.

İkinci olarak takıldığım konu eşimin beğenmemesi değil, bunu ifade ediş biçimiydi. Her şeyin bir üslubu var. Ben de bana alınan her şeyi beğenmiyorum ama bu böyle Dan diye insanın yüzüne vurulmaz

Üçüncü olarak darlıkta hediye alınmaz diyen arkadaşlar için belki erkek ve kadın düşünce yapısı farkı olabilir ama ben burda niyete bakarım niyetim kaşımdakine jest yapmakta. İşe yaramadı orası ayrı .

Son olarak eşimle konuşup tesbihi iade ettim , sen hak etmiyorsun o parayı kendime harcayacağım dedim, ben net konuşunca iade etme dedi , sonra tatlıya bağladık , özür diledi. Yanlış ifade ettim kendimi dedi . Uzatmadım ama sana da bir daha hediye almam bekleme diye söyledim . Bana en güzel hediye sen ve çocuklarımsınız dedi. Dediğim gibi uzatmadım ama bir daha da böyle bir maceraya da girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…