- 13 Mart 2019
- 101
- 40
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Yok hergün değil :)) haftada bir iki gün. Kotayı doldurup geliyor.Ay şaka gibi sıkılmıyormusunuz, derdi vardır 1 2 gün gelinir gidilir tamam yani, günde 9 10 saat komşuda oturmak düşman başına bence
Haha ancak doyuyorsunuz birbirinize , valla komşuluk güzelde beni sıkıntı basar , siz sanki bu durumdan memnunsunuz yorumlarınızdan öyle anladımYok hergün değil :)) haftada bir iki gün. Kotayı doldurup geliyor.
Bazen gündüzden geliyor ve saat 22 yi buluyor
O kadını eve almayın. net!
Ben zaten evde adam varken bir kadının komşuda oturmasını anlamam. Eşiniz rahatsız olmakta sonuna kadar haklı. Bir de kadın saat 5'te geliyormuş, tam eşinizin olduğu saatte. Çok hikaye duydum böyle eşini kaptıran. Belki de eşiniz bir şeyler hissetti de ondan size üsturupluca söylüyor... Çok fena düşündüm ama öyle hissettim valla konuyu okuyunca. Bu iş pis iş. Kadını eşiniz evdeyken eve almayın. Terapiye gitsin çok derdi varsa.
[kadını
:/ yok, koca evde durO kadını eve almayın. net!
Ben zaten evde adam varken bir kadının komşuda oturmasını anlamam. Eşiniz rahatsız olmakta sonuna kadar haklı. Bir de kadın saat 5'te geliyormuş, tam eşinizin olduğu saatte. Çok hikaye duydum böyle eşini kaptıran. Belki de eşiniz bir şeyler hissetti de ondan size üsturupluca söylüyor... Çok fena düşündüm ama öyle hissettim valla konuyu okuyunca. Bu iş pis iş. Kadını eşiniz evdeyken eve almayın. Terapiye gitsin çok derdi varsa.
Yok, koca evde durmuyor ki.Acaba 8-10 saat komşu komşu gezdiği için eşiyle sorunları olabilir mi? Böyle bir tavsiye verseniz biraz evine ve eşine zaman ayırsa sorunu kalmayabilir kimbilir :)
Asla memnun değilim, çünkü hep aynı şeyleri tekrar dinlemekten baktım ama, gelip anlatıp ağlamasıHaha ancak doyuyorsunuz birbirinize , valla komşuluk güzelde beni sıkıntı basar , siz sanki bu durumdan memnunsunuz yorumlarınızdan öyle anladım
İşe girse en azından bu geçirdiği zaman için maaş alırSürekli her şeyi tekrar tekrar sarıyor valla
saat 10 a kadar mi oturuyor?Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Tabii ki öyle denmez ama böyle giderse sen de ona eşinle problemlerini anlatmaya başlayacaksın. Bir tercih yap eşin mi komşun mu?Onun bilincindeyim ama kadına da kalk yeter, kafam şişti diyemem ki
Nasıl yani? Kadın gelince kocanız evden gidiyor mu? Yoksa yoğun çalıştığı için mi evde değil?:/ yok, koca evde dur
Yok, koca evde durmuyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?