- 13 Mart 2019
- 101
- 40
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Toplam 9-10 saat oturuyor muIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Adam haklı o ne öyle gece 10a kadar oturulur mu Allah aşkına? Ben işten gelicem rahat rahat ayaklarımı uzatmak isterim her geldiğimde evde komşu, Kadındaki rahatlığa bak. Gündüz gelsin vakitlice gitsin. Ya da çok görüşmek istiyorsan sen ona gidebilirsin bence esin sonuna kadar haklıIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmazeşiniz hep evde mi duruyor? kadına eşim yokken gel deseniz olmaz mı çünkü adam da haklı kendi evinde rahat edemeyecek mi? devamlı misafir çekilmez.
Sürekli her şeyi tekrar tekrar sarıyor vallaKusura bakmayın da kocanız haklı madem öyle size taşınsın evine niye gidiyor ki! El insaf 8 9 10 saat ne konuşulur ki..
E haklı adam. 10 saat de az değil ki insan evin işini yapar kendisine vakit ayırır ne biliim. Ama nasıl söylenir ki bilemedimIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Onun bilincindeyim ama kadına da kalk yeter, kafam şişti diyemem kiDışarıdaki insanlar için eşinizle tartışmayın ayrıca komşuda 2 saatten fazla kalınmaz bence o bile fazla özellikle eş evdeyse asla kalınmamalı çok derdi varsa psikoloğa gitsin komşunuz zannetmeyin ki size minnettar olacak zaman ayırdığınız için
Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Valla alıyorum mutfağa onu, o konuşur ben yemek yaparım.Hakikaten 10 saat nedir? Kahve içilir yada çay içilir iki bardak kalkılır. İşiniz gücünüz yok mu sizin yemek nasıl yapıyorsunuz?
Bizim apartmanda öyle biri vardı aşağı komşuya gelip gece 2 ye kadar oturuyormuş bana da yapmak istedi ben söylüyorum eşim evdeyken kusura bakmayın kabul edemem diyip mesafeyi koyuyorum.
Bazen gündüzden geliyor ve saat 22 yi buluyorakşam 5te misafirliğe gelinmez devamlı. Evdeyseniz gunduz gelsin, eşiniz eve gelmeden kadın evine gitsin. Calışıyorsanız bu kadar sık görüşmemeniz lazım. Akşam insan dinlenmek ister eşiniz çok haklı. eşinizle vakit geeçirmek yerine ellin kaddının derdini dinliyorsunuz yatana kadar. böyle giderse kendi evliliğinizi de bozacaksınız.
Biz gezmeye gidicez kusura bakma de daha da gelirse misafir gelecek de daha da anlamıyorsa kocam istemiyor de ama gerçekten normal değil bukadarı kadın üzülmesin derken sizin aile hayatınız bozulacakOnun bilincindeyim ama kadına da kalk yeter, kafam şişti diyemem ki
Bu yüzü siz vermişsiniz o zaman. Belli bi süre sonra canım eşim gelmek üzere ben yemek yapıcam yarın yine gel dersin usulunce gönderirsin. Şimdi hu kadar alışmışken kadında kovulduğunu anlayacak. Hata sizde aslında birazdaValla alıyorum mutfağa onu, o konuşur ben yemek yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?