Eşim ve komşum

Benimde yan dairemde oturan benden 15 yaş büyük komşum taşındığım günden beri günde en az 10 kez gelirdi eşi yok annesiyle yaşıyor ve çok rahat biri ve çok fazla konuşuyor kimseye fırsat vermiyordu kapıyı çalıyordu wc de falan olunca açamıyordum 2 dk sonra tekrar çalıp neden açmıyorsun diyordu birde kapıyı açar açmaz eve dalardı.
Artk evde sinirden ağlıyordum hiç rahat olamıyordum gelecek diye bir kç kez pazar günü geldi kahve içti gitti eşimde rahatsız oldu yine bir akşam saat 9 buçukta eşim evdeyken geldi eşimde bende sağlıkçıyız eline bir ilaç almış illaki eşime soracakmış sanki ben anlamıyorum o akşamda eşim işinden dolayı şehir dışından gelmişti çok yorgundu ve biliyordu geldi sorusunu sordu eşime ben yemek hazırlamaya çalışıyorum daha kalkmıyor neyse kalktı gitti eşim bir daha eve sokma dedi.
Sonraki günler ne zaman kapıyı çalsa ya açmıyordum yada açar açmaz müsait değilim diye içeri almıyordum sonra anladı çok şükür küstü bana gelmiyor artık.
Sakın yüz vermeyin kapıyı çalınca açar açmaz müsait değilim de sokma içeri anlar gelmez birdaha kimse için aile huzurunu kaçırma.

madem gitmiyor, eşinizin gelmesine yakın pat diye ayağa kalkın, 'benim de eşim gelmek üzeredir, hadi seni yolcu edeyim. perşembe de ben sana geleceğim.' diyin. tepesinde dikilin. elinizi sırtına koyun ve dış kapının önüne götürün.
perşembe de şöyle: örneğin bu konuşmayı pzt veya salı yapıyorsanız, bir veya bir iki gün boşluk bırakıp o günü söyleyin.

Siz rahatsız degil misiniz bu kadin ile 10 saat oturmaktan. Rahatsız değilseniz aynen böyle devam. Ama rahatsizsaniz eşiniz haklı. Bir de mesela o sizdeyken 10 saat evet o oturuyor siz yemek falan yapıyor belki evi topluyor olabilirsiniz. Ama açıp bir kitap okuyamazsiniz kendinizi geliştirecek aktivitelerde bulunamazsiniz. Bari o kadar saat boş durmayın. Yazık günah. Çıkın parkta yürüyüş yapın, birlikte bir kursa falan gidin bir derneğe kayıt olun ne bileyim ağaç dikin, kermeslere katılın. Yani 2 başınıza evde 10 saat oturup zaman öldürmeyin. Bir de çocuğunuz varsa da bu kadınla görüşmenizı sınırlandırılması. Çocuğunuzun vaktinden çalmayın.

sizdeki psikoloji nasıl psikolojiymiş öyle kafanız nasıl kaldırıyor. kadın 10 saat evinin dışında kalabiliyorsa bir işe girsin para kazansın kafası daha çok dağılır. ayrıca ayakları üzerinde durmuş olacağı için daha sağlıklı düşünür kocasıyla ilgili

maalesef ki hala geliyor. geçen konuştum, eşimin rahatsız olduğunu ve gündüz gelmesini söyledim ama kadın oralı bile olmuyor anam.
ne yüzsüz yaaaa hayret bişey
bir daha konuşun
size şunu söliyim inanın sizin derdiniz olursa Allah korusun tabi o bu kadar dinlemeyebilir sizi
insanoğlu böyle işte

eşiniz gelince müsaadenle ben bir eşime bakayım diyin ve biraz eşinizin yanında durun
gerçi böyle de çok mu ayıp olur bilemem
ya da en kestirme açmayın biraz kapıyı

Kapıyı açtığımda müsait değilim dediğimde 2 saat kapıda tutuyordu. Ben de çözümü kapıyı açmamakta bulurum belki

Sanirim cok iyi niyetlisiniz bu cok guzel birsey ama siz onun derdi var diye dusunur esinize bile karsi gelirsiniz bugun onun icin, yarin onun derdi tasasi biter kapiniza bile ugramaz sizin derdiniz olur kapiyi calarsiniz acmaz. Malesef insanlar boyle

Eşiniz haklı.

Saat 1 gibi gelip otururdu, sonra 22 de giderdi evine

Tuhaf , sizin gibi insanlar varmış demek ki ..

Kayinvalideniz her gün böyle gelse sesiniz daha çok çıkardı gibi.

Nasıl sessiz kaldınız, nasıl hayır diyemediniz aklım almıyor .

Çoluk çocuğu yok mu bu kadının ?

Sizin eşinizle oturup iki muhabbet etme isteğiniz yok mu aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…