- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Arsızlaşmış çünkü. Evine sokmayın,bu o kadar da zor değil.maalesef ki hala geliyor.geçen konuştum, eşimin rahatsız olduğunu ve gündüz gelmesini söyledim ama kadın oralı bile olmuyor anam.
Kaç gündür bahaneler üretiyorum zaten. Bakalım ne olacakArsızlaşmış çünkü. Evine sokmayın,bu o kadar da zor değil.
Kusura bakmayın ama insan 10 saat oturan kardeşinden bile sıkılır. Bence eşiniz çok haklı herşeyin bir usulü adabı var. Zaten kocanız geldiği halde rahatsız olmayıp daha da oturan komşudan bence hayır gelmez.Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Esin hakli 10 saat ne yahuIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
canım farkında mısın böyle devam ederse yakında sende bi komşuna gidip 8 10 saat içini dökmek zorunda kalicaksin tabiki zordaki bi insana yardım etmek boyun borcumuz ama iyi niyetimizi de suiistimal ettirmemek lazimIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Bu kadın terslenmeyi hakediyor tam bir yüzsüz. Siz de bu kadar yumuşak yüzlü olmayın mağdur olan sizsiniz burada. Gorgusuzluk resmen yamaalesef ki hala geliyor.geçen konuştum, eşimin rahatsız olduğunu ve gündüz gelmesini söyledim ama kadın oralı bile olmuyor anam.
8-9 saat oturacak konuşacak konuyu nerden buluyor. Eşiniz yerden göğe haklı. En azından kocanız gelmeden gitmeli. Duruma göre değişir en fazla 3-4 saat uygundur.Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Kimseye saat 5 te gitmem. Özel olarak davet edilmediysem. Akşam yemeği hazırlanır o saatte. Kocası nerede bu hanımın?Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?