• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve komşum

Böyle biri için eşinle aranı bozduğun değmez. 10 saat sizde duruyorsa zaten kocasıyla da arasının iyi olmaması normal. Bence geldiğinde müsait olmadığınızı belirtip eve almayın.

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
Kusura bakmayın ama insan 10 saat oturan kardeşinden bile sıkılır. Bence eşiniz çok haklı herşeyin bir usulü adabı var. Zaten kocanız geldiği halde rahatsız olmayıp daha da oturan komşudan bence hayır gelmez.

Bence bahane falan üretmeyin açıkça söyleyin seninle görüşmek istemiyorum .Evimin huzuru bozuluyor diye .ailenizden kıymetli degil

Gerçekten çok yüzsüz bir komşunuz var. Eşiyle sorunları o kadar çoksa boşansın ne diye dertleriyle sizin başınızı şişiriyor.

4 yaşında kızım bile arkadaşına gitmek istediğinde acaba babası evdemidir diye soruyor, koskoca kadın akıl edemiyor mu?

Ne kadar sorunu olursa olsun..
Sizin bir hayatınız var...
Daha erken niye gelmiyor?
Taş patlasın 2-3 saat oturup gitmeli.

Eşiniz ile büyük sorunlar yaşamadan önce,
Komşunuzla çok nazik bir dille konuşun.
Gelebileceğini ama fazla oturmaması gerektiğini,
Özel işlerinizin olduğunu,fazla göze batıyor olduğunuzu açıklayın.
Normal şartlarda bu uyarınızı güzellikle anlaması gerekecek. He anlamazsa da bu sizin sorununuz değil.

Eşinizle geriye vaktiniz ne kalıyor da ne paylaşıyorsunuz ki??

Bir komşumuz var kadın mahallede yürüyüş yaparken bir kadınla tanışmış. tanıştığı kadın komşumuzun peşinden eve gelmiş kadın gitmemiş neyse oturmuşlar evde kadına evine git denilmeyince gitmiyomuş ev sahibinin kocası evde olduğu halde. bir gün kadın eteğini açıvermiş adamın karşısında. tabi ne kadar doğru bilmem de komşumuz bir daha eve almamış. dikkat edin de böyle bir şey çıkmasın altından. hiç normal değil 10 sat oturmak. hele evde adam varsa. dışarda buluşun ev müsait değil diyerekten.

Eşin haklı. O derdini anlatsın, içini döksün derken size aynı sıkıntıları yaşatıyor. Açma kapıyı.

Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor :KK43:
Esin hakli 10 saat ne yahu 😂

canım farkında mısın böyle devam ederse yakında sende bi komşuna gidip 8 10 saat içini dökmek zorunda kalicaksin tabiki zordaki bi insana yardım etmek boyun borcumuz ama iyi niyetimizi de suiistimal ettirmemek lazim

maalesef ki hala geliyor. :olamaz: geçen konuştum, eşimin rahatsız olduğunu ve gündüz gelmesini söyledim ama kadın oralı bile olmuyor anam.
Bu kadın terslenmeyi hakediyor tam bir yüzsüz. Siz de bu kadar yumuşak yüzlü olmayın mağdur olan sizsiniz burada. Gorgusuzluk resmen ya

8,9 saat mi :oha: ben olsam işim var çıkmam lazım diyip yollarım eşin haklı çekilmez bu. Misafir 2,3 saat oturur kalkar

İşim var de alma eve yorumları okudum ne bu yüzsüzlük seninde hatan var yüz vermişsin kadına çok kocan haklı, işten gelmişim evde komşu var istemem bende

8-9 saat oturacak konuşacak konuyu nerden buluyor. Eşiniz yerden göğe haklı. En azından kocanız gelmeden gitmeli. Duruma göre değişir en fazla 3-4 saat uygundur.

Back