Eşim ve komşum

Bir insanın anne babası bile 3 saatten fazla kalmıyor kızına veya oğluna gittiğinde oda nasıl bir komsuymus tee Allah'ım ya Allah yardımcısı olsun tabide herkesin sıkıntısı var eşiniz haklı komsunuza söyleyin eşim rahatsız oluyor o yokken gelsin ve 10 saat ne konuşulur ki komsunuz yüzünden eşinizle aranizi açmayın derim

Bu hikaye bana tanıdık geliyo bizim yan komşu karşı komşuya sürekli girer çıkardı yedikleri ayrı gitmezdi en sonunda kocasıyla kaçtı ve kadında evli yanı şimdi adamdan çocuğu var eski eside intihar etti o gittikten sonra bence sizde dikkatli olun olmaz demeyin bu hayatta her sey oluyor

E neyse şimdilik o da bişey☺
Allahım yaa ne yüzsüz insanlar var.bende böyle yüzsüz komşulardan yildim.zilime düğme taktım kapatıyorum rahatsız oldugumda.evsahibim zirta pirta Zile basar.evsahibi olduğu için hep alttan aldım.cocuklar uyur alacaklı gibi basar uyandırır.anam yaşında kadın.enson geçen sinir oldum söyledim ne basıyorsun zirta pirta bu evde çocuk var dedim.biraz burutuyor.ama hala gelmeye can atıyor.ne yuzsuzluktur bu.tmm komşuluk iyidir güzeldir de dozunda olsa daha iyi.bole insanı yıldıran kadarda olmaz ki.kadinin ayak sesini bile duyunca tüylerin diken diken oluyor.konu sahibi bende açık açık şöyle bilsin bazı insanlar imadan anlamıyor.sonra yarın birgün dedikodunu ilk o yapar bu beni dinledi yardımcı oldu demez.

Ayy çok kötü olmuş.midesizler

Kaynanan gelir hergun onca saat oturur kocanın a.. s...... bi zahmet şöyle elalemin kadını kocan evdeyken işi bitmiş ya ben olsam şüphelenirim valla

Öncelikle sizi tebrik ederim herkes sizin gibi sabırlı da olamaz, maalesef insanlar bencil davranıp bütün iç sıkıntılarını karşıya aktararak onların evinde hizmet görerek rahatlayıp gidiyor. Peki ya siz? içiniz şişmiyor mu işleriniz aksamıyor mu? Benim çocukluğum da böyle geçti annem çok misafirperverdi ne kadar çok tartışma çıkardı babam da aynı sizin eşiniz gibi konuşurdu, annem hiç onu dinlemedi olan bize oldu, olumsuz da etkilendik. O kadınla acilen aranıza mesafe koyun, zamanla eşiniz eve dahi gelmek istemez, onun eş sorunları varsa sizin de eşinizle olan irtibatınızı zamanla hazmedememe ihtimali var, dışarıda görüşmeyi teklif edin eninde sonunda çok kalamaz. Eşinize dediklerini yapacağım ama pat diye söylemekten çekiniyorum diyerek ortak bir plan yapın yoksa eşiniz haklı olarak evinden soğuyup sizin de onun kararlarına saygı duymayıp fedakarlık etmediğinizi görerek ilgisini azaltacaktır.

Öldü mü? Çocuğu var miydi ?

son durum ne merak ettim
eşiniz haklı şahsen ben ark. gittiğimde eşi gelince kalkarım
eşiniz geldiğinde k. bakma eşim geldi onla ilgilenmem lazım diyerek yolcu edin

Tabiki eşin haklı , evin insanı gibi kaç saat oturmak nedir? Ne düşüncesiz bir kadınmış.

aynisi benim basimda da vardi, vardi diyorum cunku kendisinden kurtuldum benimki birak 9 10 u 12 ye kadar otururdu hemde 3 cocuguyla esim zavallim yatak odasindan cikamazdi simdi dusunuyorum da neden o kadar sene cektim acaba? diyorum hep eltilerinin esinin dedikodusu kini nefreti ve bu olumsuz dusunceler benim cevreme olan dusuncelerimi de etkiler olmustu bir muddet sonra YETERRRR dedim ve cok pis patladim ne varsa icimde doktum doktum simdi 5 aydir gorusmuyoruz Allaha sukur ablamin instagraminda ekli (bende her yerden engelli) bana laf sokuyormus aklinca aman diyorum umurumda degil sizede tavsiyem yol yakinken kurtulun unutmadan cogukez es durumunu gelip gitmek icin kullaniyorlar aslinda evde de gul gibi geciniyorlar bundan emin olun

son durum ne merak ettim
eşiniz haklı şahsen ben ark. gittiğimde eşi gelince kalkarım
eşiniz geldiğinde k. bakma eşim geldi onla ilgilenmem lazım diyerek yolcu edin
Bi on gün var gelmediği. Galiba kaç defa müsait olmadığımı söylediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…