- Konu Sahibi Kedi kadin
Yuh o neymiş öyle ya hiç mi evinin işi yok ya da sen nasıl yapıyorsun işleri günün yarısı sende kadın diğer yarıda da uyuyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam hakli yaniIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
kapıyı açmadan mı müsait değilim dediniz :)Bugün iki defa kapıyı çaldı. Birincisinde açmadım, ikincisinde de müsait değilim dedim ki gerçekten eşimle mutfakta yemek yapıyorduk, ama şuanda kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylediğimi düşünebilir diye
Eşiniz haklı bir iki saat oturup gitsin.neymis bu böyle sikilmiyomusunuz.inan üçüncü bı kişi için ailenin huzurunu kaçırmak çok saçma.sinra yarın birgün bu konusundan oyle bir kazık yersin aklın başına gelir.tecrubeyle sabit.kimseye çok fedakarlık yapmaya gelmiyor bu devirdeIyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
En doğrusunu yapmışsınız bikac kez daha aynısını yaparsanız bı daha yapamaz eşinizle huzurunuz en önemlisi.Bugün iki defa kapıyı çaldı. Birincisinde açmadım, ikincisinde de müsait değilim dedim ki gerçekten eşimle mutfakta yemek yapıyorduk, ama şuanda kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylediğimi düşünebilir diye
Bu hissettikleriniz normal değil.Bugün iki defa kapıyı çaldı. Birincisinde açmadım, ikincisinde de müsait değilim dedim ki gerçekten eşimle mutfakta yemek yapıyorduk, ama şuanda kendimi kötü hissettim çünkü yalan söylediğimi düşünebilir diye
Kocanız haklıSaat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Geçen geldi zaten biz de pikniğe gidecektik. Bi oturdu kalmadı. Eşim baktı gitmiyor ; hade pikniğe gitmiyor muyduk, çabuk ol gün bitecek falan dedi de, kadın ondan sonra kalktı gitti evine
Yok canım 10 saat oturuyor
Kocaniz tabiki hakli bizler komsunun kocasi gelince oturmaya bile devam etmeden kalkariz ki insanlar rahatca otursun kalksin diye komsunuz dusuncesiz ama sizde dusuncesizsiniz peki siz rahatsiz olmuyor musunuz kadinin varligindan ben sahsen istemem ve bir bahane bulurum eve almam kapiyi acmam hergun ayni seyi yapan biriyse ve kocam rahatsiz oluyorsa kimse benim evimdeki huzurdan onemli degil. Dert herkeste var kimse boyle dadanmiyor insanlara musallat olmuyor.Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
maalesef ki hala geliyor. geçen konuştum, eşimin rahatsız olduğunu ve gündüz gelmesini söyledim ama kadın oralı bile olmuyor anam.kapıyı açmadan mı müsait değilim dediniz :)
eğer öyleyse çok iyi yapmışsınız aynen devam
eee gelip gitmiyordur hala inşallah
Bizimle birlikte yemeğe otururSaat 8 , 9 , 10 a kadar mı kalkmıyor
8 9 10 saat oturuyor mu kalkmıyor vallahi 3 kere baktım
Siz yemek yaparken sofra kurarken falan rahatsız olmuyor mu ya, eşiniz gelince yada.
Gerçekten çok abartmış komşunuz. He kocanız evde yokken karışmamalı o da ayrı ..