eşim ve kiz kardesm

Haaa bide bi kere yine annemlerdeym ben kardesim calisiyo esimle konustk telefonda brazdan geliyorm demisti bekle bekle yok bizimki bi aradm mesgule mi ne atti sonra zil caldi bi baktm kardesimle beraber geldiler ha siz simdi ee kapida karsilasmislardr diyeceksiniz onlarda tam olark bunu dedi kapida karsilastik dedi ama tabi benim icim icimi kemirdi durdu..aslinda o olayin oldugu gün buraya konuyu acip size danisicaktm ama o kadr gergindim ki hesap acmakla felan ugrasamadm simdi bunlarn hepsi bi tesadüf mü yoksa gercektn kuruntu mu nedr bu ya

Kizlar şimdi ben böyle düsünüyorm ya bu onlara güvenmedigimimi gösteriyo sizce ¿ ben güveniyorm diyip kendimimi kandiriyorm yoksa
Arada insanın kafasında yok yere gezer tilkiler. Sizinki de öyle olmuş :)) Siz eşinizi daha iyi tanırsınız ama 27 yaşındaki normal bir erkek için 18 yaşındaki kızlar çok çocuksu olurlar. Benim eşim de nerede genç, çocuk ya da bebek bi kız görse (biz de kız bebek bekliyoruz) "bizimki de böyle tatlı mı olacak, aman ne tatlı şey vs" der durur. Bu meseleyi artık tamamen kapatın. Eşinize güveninizle ilgili bir sıkıntınız da yok. Sadece geçmişte yaşadığınız bir olay sizi hala etkiliyor. Unutmak en güzeli.

Ne güzel bebeginizi saglikla hayrlisiyla kucaginiza alirsinz insallah

Yaş farkı iç rahatlatıcı bi sebep değil ki, eşimle benim aramızda 10yaş fark var. Ki benim de bir yakınım böyle birşey yaşamıştı bin şükür diyorum kız kardeşimin olmadığınA. Konuya dönecek olursak bence yavaş yavaş takipe alın ikisini de, umarım aklınıza gelen doğru değildir. takipten sonra aralarında bişey olmadığından emin olunca eşinizle konuşun, eskiden böyle bi durum vardı benim de bilinçaltıma yerleşti, terapiye gitmeme yardımcı olur musun bana katılır mısın vs...

herkesede ne guzel kondurmussun sapkinligi.babana,teyzene,hayat arkadasina ve dahasi bacina yani canina cigerine...
valla ne denir bu durumuna bilmiyorum.uzman arkadaslar konussun

Cok kötü bir durum. Ama eger öyle birsey olsa bile, bu kardesinizin sucu olamaz. O daha cok kücük, kocan ona kötü gözle baksa bile, o kendini yer bitirir. Kardes candir.

Tabi teyzenizle olan durum nahos, ama genelde kardesler böyle yapmaz, ki aysenin yasi cok kücük, öyle seytanlik düsünmez kizlar o yaslarda, ilerki yaslarda da düsünmemeli tabi.

Ben sizin yerinizde olsam, kocamla konusurken bir aksam, ona aysenin bir sevdigi oldugundan bahsederdim, "aman kimse duymasin, bizim Ayse sinifindan birine asik olmus" felan gibilerinden. Bakalim tepkisi ne olacak?
Hakkinizda hayirlisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmişe dayalı kuruntu olabilir fakat olmaz olmaz bu hayatta. Bende böyle şeyler gördüğüm için yabancidan değilde aile içi aşırı samimiyetten urkerim malesef

Evet hayatta insanın başına herşey gelebilir tabiki kimse kondurmak istemez hem kardeşine hem eşine ama neler duyup görüyoruz inşallah sizinki sadece kuruntuda kalır

Çok zor bi durum.Şüphe.Eşinizin size karşı sadakatinden emin olsaydınız sanırım bu konu açılmazdı.
18 yaşında bi kıza küçük diye bişey hissetmez demicem.Bu tamamen kişilik karakter meselesi.
Ama şunu belirtmeliyimki enişte ve baldızlar arasında mutlaka bi mesafe olmalı.Abi kerdeşten öte olmamalı.
Birde siz sakın sakın eşinize yada başka birine anlatmayın bunu.

ayseyle gidiyim demeside abes ama sizde takıntı olmus her davranısı her sozu farklı sekilde algılayabiirsiniz kendinizi doldurmayın

Kocanıza güvenmiyorsanız, kardeşinize güveneceksiniz.
Kocanız el adamı, namussuz diyelim ama kardeşinizin nasıl bir karakteri ve ahlaki etik değerleri olduğu konusunda bir fikriniz vardır.
Keza, eşiniz ve kardeşiniz ayrı bireyler.
Başkasının yaptığı şeyleri, onlara yüklemek oldukça yanlış bir davranış.
Şahsen ablamın üzerine kocamla kapı kilitlesem, ablam 'imdat' nidalarıyla kapıyı kırar.
Ben yaparım, ablam yapmaz derim hep.
Size de inşallah kardeşiniz her konuda bu güveni verebilmiştir.

Bu şüpheleri yaşamakta inanın ki kötü anılarınız etken başka hiç bir şey değil.

Eski bir oda arkadaşım vardı. Bu tip aldatma olaylarını (diğer tarafın çok yakını ile aldatma vb.) inanılmaz yaygın ve mümkün bir olay gibi gösterir ve anlatırdı hep. Erkek arkadaşım olursa onu en yakın arkadaşlarımla çok fazla aynı ortama sokmamam gerektiğini tembihler dururdu örneğin. Ama bu tip olaylarda tabiri caizse hastalıklı bir düşünce yapısı vardı, yanlış anlamayın size kesinlikle böyle bir şey demiyorum. Çünkü o arkadaşın geçmişinde çok ağır olaylar vardı.

İnanın ki böyle şeyler sık rastlanır ve normal şeyler değil. Belki ben çevremden ve ailemden alıştığım gördüğüm şekilden ötürü böyle toz pembe görüyorum etrafı. Benim babam işin doğrusu, dayılarımı teyzelerimi kendi kardeşlerinden daha çok sever. Küçüklük fotoğraflarımızda bile teyzem ben babam abim çok yakın ve mutluluk dolu pozlarımız vardır. Belki ben bu yüzden imkansız görüyorum bu olayı.

Eşiniz de kardeşinizi seviyor işte, ne güzel. Tersi olsa daha mı mutlu olacaktınız? Ne güzel, iyi anlaşıyorlar. Eşinizi geçtim, kardeşinizden böyle bir şey bekler misiniz? İnanın ki bunlar sık rastlanır normal şeyler değil. Lütfen somut bir kanıtla karşılaşmadıkça kendinizi böyle şüphelerle yıpratmayın, insanların da günahını almayın, sahip olduklarınıza şükredin ve mutluluğunuzu yaşayın inşallah :)

Ayşe ile gitme olayı da, belki ayak üstü bir alıp gelme işi olduğu için öyle demiştir. Siz irrite olduğunuz için algıda seçicilik olmuş bence. Düşününce bana çok anormal gelmedi:)

Düşüncesi bile kötü bence ne yaparsınız bilmem ama bundan kurtulmanızı tavsiye ederim

ayşeyle niye gidiyor ki zaten çok saçma, abi kardeş değil onlar haklısınız

ya yok ben bişey vardır diyerek ayşeyle niye gitsin demedim,eşi dururken niye gitsin anlamında söyledim yoksa benim için de şüphe diye bir şey yok yanlış anlaşılma olmasın...bence de eski anılar kaynaklı bir takıntı sadece ...ama hani eşiyle gider ..

Kardesmn konustugu biri var zateeen esimede bir kac kez bahsi gectiginde söyledm o cocuktan uzak dursun bence dedi durdu

Geçmişe dayalı kuruntu olabilir fakat olmaz olmaz bu hayatta. Bende böyle şeyler gördüğüm için yabancidan değilde aile içi aşırı samimiyetten urkerim malesef
Aynen bendee zaten cok donuk bir insanimdr iyikide öyleyim kimseyle samimi olamiyorum fazla samimiyet farkli olaylari getirir aman

Evet hayatta insanın başına herşey gelebilir tabiki kimse kondurmak istemez hem kardeşine hem eşine ama neler duyup görüyoruz inşallah sizinki sadece kuruntuda kalır
Eminim kuruntu yapiyorm ama bi taraftan da acabaa diyorm

Birde hemen bir yanlis anlasilmayi düzelteym ben esim ve kardesm beraberler demedm bazi yorum yapan arkadaslar olayi farkli anlamislar sanirim ben sadece babamin gecmiste anneme yapmis oldugunu acabaaaa esimde bana yapar mi korkusunu tasiyorm o yüzden hareketlerine cok dikkat ediyorm kardesimnde esiminde dedim bu konuda ne yapmam gerek neye dikkat etmem gerek onu soruyorm aslında.esimde ailesi de cok muhafazakâr insanlardr kardesmle tokalasmazlar bile yani o derece ikisinede konduramiyorm ama gecmisten de geken bir korku var iste nasil asicam bunu bu beni cok rahatsz ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…