Arada insanın kafasında yok yere gezer tilkiler. Sizinki de öyle olmuş :)) Siz eşinizi daha iyi tanırsınız ama 27 yaşındaki normal bir erkek için 18 yaşındaki kızlar çok çocuksu olurlar. Benim eşim de nerede genç, çocuk ya da bebek bi kız görse (biz de kız bebek bekliyoruz) "bizimki de böyle tatlı mı olacak, aman ne tatlı şey vs" der durur. Bu meseleyi artık tamamen kapatın. Eşinize güveninizle ilgili bir sıkıntınız da yok. Sadece geçmişte yaşadığınız bir olay sizi hala etkiliyor. Unutmak en güzeli.Kizlar şimdi ben böyle düsünüyorm ya bu onlara güvenmedigimimi gösteriyo sizce ¿ ben güveniyorm diyip kendimimi kandiriyorm yoksa
Ne güzel bebeginizi saglikla hayrlisiyla kucaginiza alirsinz insallahArada insanın kafasında yok yere gezer tilkiler. Sizinki de öyle olmuş :)) Siz eşinizi daha iyi tanırsınız ama 27 yaşındaki normal bir erkek için 18 yaşındaki kızlar çok çocuksu olurlar. Benim eşim de nerede genç, çocuk ya da bebek bi kız görse (biz de kız bebek bekliyoruz) "bizimki de böyle tatlı mı olacak, aman ne tatlı şey vs" der durur. Bu meseleyi artık tamamen kapatın. Eşinize güveninizle ilgili bir sıkıntınız da yok. Sadece geçmişte yaşadığınız bir olay sizi hala etkiliyor. Unutmak en güzeli.
Öncelikle herkese mrb..ben kk nün daimi üyelerndenim..ama kim oldugum ve sorunmn bna ait oldugunu arkadslarmn görmemesi icin ikinci bir üyelk actm..
Smdi kizlar hayatmda bu güne kadar hic kmseye tek kelime bile söylemedm bu konuyla alakali..bnm kücüklügümde babam hep teyzm bize geldiginde ( o zamanlar teyzm bekardi) hep annem bi yere gttiginde beni bir yere gönderir teyzmle basbasa kalmak isterdi bunu anlardm ama birsey yapamazdm..annemede birsey diyemezdm tabi.cinsel yönden ne kadar birseyler yaparlardi bilmem ama eminm bisyler yapiyolardi beni dondurmayla cikolatayla kandirip disari yolluyolardi..nitekim teyzm evlendi ve onlarn bu durumu son buldu..smdi bu babadan kalma birsey mi bilmem ama sanki esimde hep bana babamn anneme yaptigini yapacakms korkusu var..kardesm alimli bakimli bir genc kiz..zayif citi piti ne giyse yakisir felan.aralarida cok iyi esimle.ama hep bu gecmisten kalan psikolojik durum beni acaba esimde bana aynisini yapacak mi düşüncesine götürüyor kendme engel olamiyorm korkuyorm endiseleniyorm ama tabi bisy belli etmiyorm..bisey oluyo mesela annmler bize geliyo mesela esim ooo iste ayse niye gelmedi ona küstm bilmem ne diyo gecen annemlerdeyiz evde birsey unuttuk smdi biz ayseyle alir gelirz diyo lan niye onunla gidiyon ben varim ya dicem yanlis anlasilir diye diyemiyorm tabiki.nitekim beraber gittik geldk eve ama ben nasil aşıcam bu sorunu napicam nasil davrancm kardesimede esimede..offf ne zor bisey bu yaaa
Kardesmn konustugu biri var zateeen esimede bir kac kez bahsi gectiginde söyledm o cocuktan uzak dursun bence dedi durduCok kötü bir durum. Ama eger öyle birsey olsa bile, bu kardesinizin sucu olamaz. O daha cok kücük, kocan ona kötü gözle baksa bile, o kendini yer bitirir. Kardes candir.
Tabi teyzenizle olan durum nahos, ama genelde kardesler böyle yapmaz, ki aysenin yasi cok kücük, öyle seytanlik düsünmez kizlar o yaslarda, ilerki yaslarda da düsünmemeli tabi.
Ben sizin yerinizde olsam, kocamla konusurken bir aksam, ona aysenin bir sevdigi oldugundan bahsederdim, "aman kimse duymasin, bizim Ayse sinifindan birine asik olmus" felan gibilerinden. Bakalim tepkisi ne olacak?
Hakkinizda hayirlisi
Aynen bendee zaten cok donuk bir insanimdr iyikide öyleyim kimseyle samimi olamiyorum fazla samimiyet farkli olaylari getirir amanGeçmişe dayalı kuruntu olabilir fakat olmaz olmaz bu hayatta. Bende böyle şeyler gördüğüm için yabancidan değilde aile içi aşırı samimiyetten urkerim malesef
Eminim kuruntu yapiyorm ama bi taraftan da acabaa diyormEvet hayatta insanın başına herşey gelebilir tabiki kimse kondurmak istemez hem kardeşine hem eşine ama neler duyup görüyoruz inşallah sizinki sadece kuruntuda kalır