eşim ve kiz kardesm

cnm yorumunda kardeşime ait bir şeyi alcaklardı demişsin. o yüzden ayşeyle alır geliriz demiş eşin. eve birlikte gelmeleri de karşılaşmışlardır. haklısın (babandan dolayı) eşine olmasa bile kardeşine güven

Olması gereken var,her işin bir adabı var..Zaten bir erkekle bayanın basbasa kalması dogru degil...Esine,kardesine güven ama fazla samimiyet kurmalarını da bir sekilde engelle cunku yanlıs oldugunu dusunuyorum..Ayrıca kusura bakma ama her erkek baban kadar ahlaksız,her bayan da teyzen kadar namussuz degil.Kendini bu kadar kasma..Sahsen ben esimle kardesimin muhabbetinden rahatsız olmuyorum cunku ikisine de cok guveniyorum.Yine de basbasa kalmak,bir yere gitmek fin olmaz,mecbur kalınmadıkca.

Bu devirde kimseye güven olmuyor, ben eşimle kız kardeşimin mesafeli olmasını isterim. Eşim çok sıcakkanlıdır ve yanlış anlayabilir diye ve benim ne kadar kıskanç olduğumu kardeşim biliyor olduğundan düzgün bir dille kızkardeşimle konuşmuştım. Olumlu karşılayıp dikkat ediyor şimdi.

geçmişte yaşadıklarından dolayı bu tarz düşüncelere giriyor olabilirsin.
lakin karımla gideriz demek yerine ayşeyle demesi bana hiç normal gelmedi.

Maalesef kötü bir model var ailenizde, bir de çevreden gördüğümüz sayısız örnek ama herkes aynı olacak diye bir şey yok benim eşim ve iki kız kardeşimin arası çok iyi enişte değil abi diyorlar eşime, eşim de baldız değil kardeşlerim diyor, herkese öyle tanıtıyor . Bazen şakalaşıyorlar, markete gidiyorlar beraber, bunların hepsi benim hoşuma gidiyor birbirlerini bu kadar sevip destek olmaları. Tabi izleyin ama bu kadar da kuruntu yapmayın, dünyadaki herkes kötü olacak diye bir kaide yok baktınız bu düşünceden kurtulamıyorsunuz psikolojik destek alın bence

Olucak diye birşey yok ortada olanda bişey yok ama en baştan siz temkinli olun fazla yan yana getirmeyin esinizle kardeşinizi ve birde yine gözünüze batan birsey olursa ben seni herkesten kiskaniyorum aşkım kardeşim dahi olsa de. Belki hareketlerine çeki düzendüzen verir yani sadece eşini kiskandgini kiskandigini ona hissettim.

genel manada evet abi kardeş gözüyle bakılmalı
ama maalesef günümüzde, enişteyle kaçanmı, babası taciz edenmi, abisi satanmı ... vs.. neler duyuyoruz.
hiç bir şey olmaz değildir. ama sadece eşiniz ve kızkardeşinize takılmayın derim ben, eğer bi erkek aldatacaksa
her türlü yapar kız kardeşe hacet yok , şeytan a uymasın inşallah kimse.
kısacası her evlilikte aldatılma ve ayrılma riski azda olsa vardır, o yüzden anormal bişey olmadığı sürece takıntı yapıp kendinizi üzmeyin.

önce çok üzüldüm,geçmişte yaşadığın tecrübe değil,yaşamasansda tuhaf bır durum,yanı araya mesafe iyi olur,bak benımde neiştem var benı çok sever,bende,ablama kızar ağlatmayın falan diye,benı çok güzelsin der benım yaşım küçüktü o damat olduğunda,ama asla öle bişey ima bile görmedim,rahmetli oldu...
irkilmen rahatsız olman demekki yayılan bir elektirikden durum zor,ama sneın yerınde olsam eşinle konuş,kardeşin küçük sanırım,şeytan rahat durmaz,gençlik ama üzme kendını öle bişeyde olsa dik ol.bu düşünce sneı bitirmesin

yanlışlıkla oldu:/

ayşeyle gitmesi durumu kişiden kişiye değişir bence . mesela benim eşimle kardeşim mesafelidir.o yüzden eşimin böyle bir cümle kurduğunu düşündüğümde bu normal olmazdı ama kuzenimin eşini düşünüyorum o baldızı için kursa hiç anormal karşılamamazdım çünkü gerçekten çok samimiler.arada sizin gibi yaş farkı da var abi kardeş gibiler yani. siz de samimi olduklarını söylüyorsunuz sizin ki de öyle bir durumdur inşaallah.

aynen benim komşumda yaşandı kocası kardeşiyle kaçtı (ters ilişkiye girmişler ve kocasıyla birleşti komşum. kızda evlendi. barıştılar şu an

Bence geçmişte yaşadıklarını bilmek anne nin hakkı. Sen anne nin yerinde olmak ister miydin ? Ya babanla teyzen devam ediyorlarsa çaktırmadan ? Anneni al karşına öncesinde sakinleştirici ver ve anlat bilsin kız kardeşinin kendisine yaptığı hatayı haksızlığı. Teyzene zorla bir şey yapmadı ya baban , sana çikolata dondurma alıp kandırdıklarına göre. Öyle teyze olmaz olsun. Edepten hayadan yoksun insanlar hayatımızda olmasınlar zaten. Ve teyzene de de : " Geçmişte anneme bunu nasıl yaptın de, sende ki bu nasıl vijdan " de söyle, sizin yüzünüzden hayatım mahcoldu eşime güvenmiyorum şimdi de. Sinir oldum okurken. Kol kırılır yen içinde kalır dışarıya da yansıtmayan sadece annen ve teyzenle konuş. Ve birde kız kardeşinle. Anlat ona. Yaşadığım bu olaylar yüzünden mesafeli dur eşime. Sorarsa da bişey söyleme diye kız kardeşini tembihle. Eşine de deki ben seni çok kıskanıyorum öyle ki kendi kardeşimden bile bu nedenle tüm kızlara kadınlara kızlara mesafeli dur lütfen, dersen ve kız kardeşinde ona mesafeli durursa , inan sorun kökünden hallolur. Teyzene inan çok kızdım. Sakın kırılma da bir laf var hani bunu da teyzene söyle; dişi köpek kuyruğunu sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez diye atalarımız boşuna deme miş, bunu da söyle. Biraz sert oldu ama senin şuçun değil. Hakedenler le konuş kardeşim, yoksa bu seni içten içe yıllarca yer, konuş rahatla.

* * * * * * * * *

Annene anlat dedim ama bide kadına bişey olur anlatma. Vebal alma ya yım. Fakat teyzene mutlaka söyle aptal değilim de. Susuyorsam annemin sağlığı için de.

Aynen benim eşimle kardeşimin de arası iyidir. Aklıma hiç şüphe düşmez bu konuyla ilgili allaha şükür. Hatta mutlu bile oluyorum iyi anlasiyolar diye.

Ayşe ile gideriz kısmına gelince sizi yormak istemediginden öyle söylemiştir. Kötü bir niyeti olsa bunu herkesin içinde belli etmek istemez diye düşünüyorum.

cnm sen küçüktün öyle zannetmişsindir derler
konu sahibi bence durumdan annene bahsetme yıllar geçmiş teyzen evlenmiş bunun kimseye yararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…