eşim ve kiz kardesm

Aynen adim hastaya cikar diye kmseye birsey diyemiyorm ki en yakin arkadslarima dahi anlatamiyorm birde ona söyleyip tabiri caizse essegin aklina karpuzu sokmk istemiyorm yani

Aynen banada yaprak dökümünü hatrlatiyo bu durum..gercekte böyle seyler olmuski insanlar kitaba diziye dökmüs olayi diyorm

Uzman olayini düsünüyorm ama o kadr utaniyorm ki nasil denir ki yani sey bnm babam zamaninda teyzemle fingirdesiyodu smdi ayni durumu kocamin yapmasndan korkuyorm mu dcem Allah ne kadar utanc verici yemin ederm suraya yazarken bile oyle utandm cekindim ki :KK43:
Utanacak bir şey yok. Hayatta fikirlerimiz bazen gördüğümüz olaylar ile şekillenir. Bu senin durduk yere düşündüğün bir şey değil, bunu yaşamış ve hayatta böyle bir durumun var olabileceğini öğrenmişsin, senin suçun değil bu yüzden utanma.

yani hani arkadas uzak akraba desek ,kontagu keser kafani rahatlatirdin,kizkardesinle öyle durum olamayacagindan bir uzmana gidip yardim alman en dogrusu gibi gözüküyor. zor is vesselam empati yapinca.

Ayseyle niye gitsin ki zaten allah allah.

Niye gitmesin ki..Eniştesi sonuçta..Valla benimde 2 ablam var eniştelerim beni çok sever ve hatta yemeklerimi de çok severler, her zamanda dile getirirler. Ablalarımın yanında hep överler beni ve evlendim bu değişmedi..Benim eşim uzakta çalışıyor hep onu ararım bişey olduğunda..Bilmiyorum bizler çok samimiyiz ama ablalarımdan hiç hissetmedim şüphe duygusu. Hatta onlar der hadi enişten şunu seviyor yapıver, gidiver vs vs. Konu sahibi arkadaşım gönlünü ferah tut çünkü herzaman enişteler baldızlarını kardeşleri gibi sever..Sizin babanızın istisna olmuş.

Niye gitmesin ki..Eniştesi sonuçta..Valla benimde 2 ablam var eniştelerim beni çok sever ve hatta yemeklerimi de çok severler, her zamanda dile getirirler. Ablalarımın yanında hep överler beni ve evlendim bu değişmedi..Benim eşim uzakta çalışıyor hep onu ararım bişey olduğunda..Bilmiyorum bizler çok samimiyiz ama ablalarımdan hiç hissetmedim şüphe duygusu. Hatta onlar der hadi enişten şunu seviyor yapıver, gidiver vs vs. Konu sahibi arkadaşım gönlünü ferah tut çünkü herzaman enişteler baldızlarını kardeşleri gibi sever..Sizin babanızın istisna olmuş.
Sizler içi temiz insanlarsiniz çünkü
aile bağlarınız o güveni içeren şekilde kurulmuş
hep böyle devam eder umarim

Kendi kendinizi üzüyorsunuz bence. Elbette iyi anlaşmaları lazım. Emin olun kardeşiniz yerine başkası olsaydı eşiniz de mesafeli davranırdı. Eşiniz, sizi ve ailenizi mutlu etmek için yakınlık kuruyor. Ben de kaynım, eşimin erkek yeğenleriyle böyleyim çünkü. Karşılıklı sevgiden olur bu. Ben de bir aradayken eşimden daha çok onlarla ilgilenir, şakalaşırım. Bu hem sevgiden hem de eşimi mutlu etmek için. Kardeşinizle iyi anlaşarak sizi kazanmaya çalışıyor kocanız. Gayet iyi niyetli bir davranış. Eşinizle gurur duyun bence. Kötü düşünceleri atalım kafamızdan. Bahsettiğiniz olaydaki kişilerin sizin durumunuzla hiç ilgisi yok.

İnsanların çocukken yaşadıkları bu tür olaylar ne yazık ki kolay kolay unutulmuyor, bilinçaltlarına işliyor ve yaşanılanları anımsatan en küçük olayda savunma mekanizması geliştirerek düşüncelerini ele geçiriyor. Burada senin aklından geçenleri hiçbirimiz yargılayamayız . Bunu çevrendekilere özelliklede eşine ve kardeşine yansıtmamaya çalışman çok yerinde olmuş. Onları en ufak bir söz yada hareketle uyarmaya çalışman sonrasında hem seni hem de onları çok ama çok üzer .Üstelik bu durumu arkadaşlarına veya herhangi bir akrabana da anlatmaman taraftarıyım .Bu durumda bana kalırsa yapman gereken en doğru şey psikolojik destek almak .:KK51:Çok zor bir durum farkındayım . Ama eşiniz kardeşinizi sevmeseydi, onunla görüşmenizden yada onun size gelmesinden rahatsız olsaydı, kardeşinizi rencide edecek şekilde konuşup öyle davransaydı çok daha büyük bir çıkmaza girerdiniz. Şükredin ki eşiniz ailenizle iyi anlaşıyor, onları seviyor, saygı duyuyor. Bende kardeşiniz yaşındayım ve benimde bir eniştem var. Eşinizin Ayşe ile bir yerlere gitmesinde kafaya takılacak hiç bir şey yok. Bu tür yorumlara aldırmayıp, içinizi ferah tutun .:KK52::KK16:

Babanız bi istisna kocanızda öyle olacak diye birşey yok sakın kardeşinize böyle bir düşüncenin aklınızdan geçtiğini dahi hissetirmeyin hayatı boyunca unutmaz ve asla eskisi gibi olamazsınız unutun bu düşünceleri hiç hoş değil hiç...

Kendi kendinizi üzüyorsunuz bence. Elbette iyi anlaşmaları lazım. Emin olun kardeşiniz yerine başkası olsaydı eşiniz de mesafeli davranırdı. Eşiniz, sizi ve ailenizi mutlu etmek için yakınlık kuruyor. Ben de kaynım, eşimin erkek yeğenleriyle böyleyim çünkü. Karşılıklı sevgiden olur bu. Ben de bir aradayken eşimden daha çok onlarla ilgilenir, şakalaşırım. Bu hem sevgiden hem de eşimi mutlu etmek için. Kardeşinizle iyi anlaşarak sizi kazanmaya çalışıyor kocanız. Gayet iyi niyetli bir davranış. Eşinizle gurur duyun bence. Kötü düşünceleri atalım kafamızdan. Bahsettiğiniz olaydaki kişilerin sizin durumunuzla hiç ilgisi yok.
Demi yaaa ben cok büyütüyorm sanrm ama inanin elimde degil acayip paranoya oldm sacma sapan seyler düsünüyorm kardesmn adi tabi ayse degilde temsili bir isim söyledm de ya diyorm ayseyle biz eve giderz dedi ya ya eve giderlerse beraberde ya bi yakinlasma olursa ya bilmem söyle olursa ya bilmem böyle olursa diye Allahmmm kafamda ne kadr büyütüyorm kuruyorm anlatamam :KK43:

Baba ve teyzenin arasinda gecenleri gözle görüp kulakla duymadiniz ki? Öyle degil mi?
Belki sadece öyle vesvese düsmüs olabilir icinize..baksaniza kendi hayatiniza kadar uzanmis bu süphe.
Hem gercekten öyle birsey olmus olsa simdi ayni sey basiniza gelecek degil ya illa..
Uzmana gidin utanmayin sonucta siz utanacak birsey yapmadiniz.

İnsanların çocukken yaşadıkları bu tür olaylar ne yazık ki kolay kolay unutulmuyor, bilinçaltlarına işliyor ve yaşanılanları anımsatan en küçük olayda savunma mekanizması geliştirerek düşüncelerini ele geçiriyor. Burada senin aklından geçenleri hiçbirimiz yargılayamayız . Bunu çevrendekilere özelliklede eşine ve kardeşine yansıtmamaya çalışman çok yerinde olmuş. Onları en ufak bir söz yada hareketle uyarmaya çalışman sonrasında hem seni hem de onları çok ama çok üzer .Üstelik bu durumu arkadaşlarına veya herhangi bir akrabana da anlatmaman taraftarıyım .Bu durumda bana kalırsa yapman gereken en doğru şey psikolojik destek almak .:KK51:Çok zor bir durum farkındayım . Ama eşiniz kardeşinizi sevmeseydi, onunla görüşmenizden yada onun size gelmesinden rahatsız olsaydı, kardeşinizi rencide edecek şekilde konuşup öyle davransaydı çok daha büyük bir çıkmaza girerdiniz. Şükredin ki eşiniz ailenizle iyi anlaşıyor, onları seviyor, saygı duyuyor. Bende kardeşiniz yaşındayım ve benimde bir eniştem var. Eşinizin Ayşe ile bir yerlere gitmesinde kafaya takılacak hiç bir şey yok. Bu tür yorumlara aldırmayıp, içinizi ferah tutun .:KK52::KK16:
Cok tsk ederm pozitif acidan bakipda yorumladiginz icin :KK37:

Benim eşimin tam 3 baldızı var. Hepsini kardeşi gibi görür eşim ve yaşlarda yakın birbirine hal böyle olunca ortam çok eğlenceli oluyo. Çoğu zaman kız kardeşlerim eşimin yanına oturur bana yer bırakmazlar, hele küçük olan kolunun altından çıkmaz o derece :-) bi yere gidilecek se beraber de gidebilirler. Böyle olmaları, eşime abilik duygularını tattırmaları çok hoşuma gidiyo. O hiç olmayan abileri, kızlarda eşimin hiç olmayan kardeşleri....
Yardım alınrsanız, bu konuyu kafanızdan atıp aile ortamlarında rahat bi nefes Alırsınız.

Demi yaaa ben cok büyütüyorm sanrm ama inanin elimde degil acayip paranoya oldm sacma sapan seyler düsünüyorm kardesmn adi tabi ayse degilde temsili bir isim söyledm de ya diyorm ayseyle biz eve giderz dedi ya ya eve giderlerse beraberde ya bi yakinlasma olursa ya bilmem söyle olursa ya bilmem böyle olursa diye Allahmmm kafamda ne kadr büyütüyorm kuruyorm anlatamam :KK43:
Eve de giderler, gezmeye de. Onlar kardeş! Önce bunu kabullenin. Kafanızdaki o şeytanları da uzaklaştırın :)Bilseler inanın çok gücenirlerdi. Onları haksız yere üzmeye hakkınız yok. Eşinizi anlamayı deneyin bi kere. Evin bir oğlu gibi davranıyor. Ailenizin güvenini kazanmaya çalışıyor. İnanın bunların hiçbirinin eşinize bi katkısı yok. Hepsi sizi mutluluğunuz ve ailenizin kendisine güvenmesi için. Alnından öpmelisin bence eşini :))

Baba ve teyzenin arasinda gecenleri gözle görüp kulakla duymadiniz ki? Öyle degil mi?
Belki sadece öyle vesvese düsmüs olabilir icinize..baksaniza kendi hayatiniza kadar uzanmis bu süphe.
Hem gercekten öyle birsey olmus olsa simdi ayni sey basiniza gelecek degil ya illa..
Uzmana gidin utanmayin sonucta siz utanacak birsey yapmadiniz.
Kulaklarmla duymadm ama gördügüm seyler var nasil zor bi durum bi anlasanz.. anneme hele hic birsey diyememek..ve babam bi kadinlada annemi aldatmis insan.hatta kendisi söylems anneme onuda tahmin ediyodm mesela malesefki yapms öyle bi ...... neyse birsey demicm daha fazla agzim bozulmasn iste tüm bunlardan snra esime güveniyorm ama acabaaaaa diyorm ¿

Kizlar şimdi ben böyle düsünüyorm ya bu onlara güvenmedigimimi gösteriyo sizce ¿ ben güveniyorm diyip kendimimi kandiriyorm yoksa :KK43:

Niye eve gidelim dedi..Dışarı, market falan tamam da ev ne alaka...

Cünkü evde kardesime getirecegimz seyi unuttuk evle annemlerin ara mesafeside cok fazla arabayla gilip gelinmesi lazim o yüzdn

Tamam da arabayla giderler, eşiniz araba da bekler, kardeşiniz bir koşu alır gelir..Yine bir sorun göremedim ben..başka bişeylerine şahit oldunuz mu?

X