eşim ve kiz kardesm

birisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
108
55
34
Öncelikle herkese mrb..ben kk nün daimi üyelerndenim..ama kim oldugum ve sorunmn bna ait oldugunu arkadslarmn görmemesi icin ikinci bir üyelk actm..
Smdi kizlar hayatmda bu güne kadar hic kmseye tek kelime bile söylemedm bu konuyla alakali..bnm kücüklügümde babam hep teyzm bize geldiginde ( o zamanlar teyzm bekardi) hep annem bi yere gttiginde beni bir yere gönderir teyzmle basbasa kalmak isterdi bunu anlardm ama birsey yapamazdm..annemede birsey diyemezdm tabi.cinsel yönden ne kadar birseyler yaparlardi bilmem ama eminm bisyler yapiyolardi beni dondurmayla cikolatayla kandirip disari yolluyolardi..nitekim teyzm evlendi ve onlarn bu durumu son buldu..smdi bu babadan kalma birsey mi bilmem ama sanki esimde hep bana babamn anneme yaptigini yapacakms korkusu var..kardesm alimli bakimli bir genc kiz..zayif citi piti ne giyse yakisir felan.aralarida cok iyi esimle.ama hep bu gecmisten kalan psikolojik durum beni acaba esimde bana aynisini yapacak mi düşüncesine götürüyor kendme engel olamiyorm korkuyorm endiseleniyorm ama tabi bisy belli etmiyorm..bisey oluyo mesela annmler bize geliyo mesela esim ooo iste ayse niye gelmedi ona küstm bilmem ne diyo gecen annemlerdeyiz evde birsey unuttuk smdi biz ayseyle alir gelirz diyo lan niye onunla gidiyon ben varim ya dicem yanlis anlasilir diye diyemiyorm tabiki.nitekim beraber gittik geldk eve ama ben nasil aşıcam bu sorunu napicam nasil davrancm kardesimede esimede..offf ne zor bisey bu yaaa

Yaslariniz kac? Sizin kocanizin ve kardesinizn?

Geçmişte yaşadıklarınızı (ne kadar doğrudur o kısma girmeyeceğim, çocuk aklı her şeyi yapabilir) bu gününüze, şu an yaşadığınız ilişkilere yansıtmamalısınız. Bu ciddi bir psikolojik problem. Yardım almanızda fayda olduğunu düşünüyorum. Geçmişini yansıtan insanlar genelde tedavi görmeden kurtulamazlar bu davranış bozukluğundan.

Babanızın da teyzenizin de günahını almak istemem. Ama eşiniz babanız değil kardeşiniz de teyzeniz. Kişilikleri farklı, yetiştikleri ortam farklı. Onlar yaşadı diye bunlar da aynısını yapacak değil.

Zor bir durum ya bilemedim ben şimdi bişey olmayacağının ve bu hissettiklerinizin kuruntu olduğunun farkina varın geçmişteki olaylar bu düşünceye itiyor besbelli

ama zaten neden onu sürüyor ki hemen cidden
acaba siz mi algıda seçicilik yapıyorsunuz?
bu eskiden kalma bişey takıntı olur bence sizde
klasik bir cevap ama bir uzmana mı sorsanız acaba? çünkü eğer siz seçip öyle anlamıyorsanız bir gariplik var gerçekten..

2ci üyelik için yönetimden izin aldınızmı

Babanızla teyzeniz in muhabbeti nasıl farkedilmez onu anlamadım sonrasında teyzeniz yada babanız bu durumu bildiginizi ima dahi etmediniz mi ? Şuanki rahatsızlığınız da haklısınız geçmiş kolay silinmiyor eşinize seni herkesten kiskaniyorum derseniz isim vermeden daha dikkatli olacaktır. Yoksa kardeşinizi çok kırarsiniz bi uzmandan da yardım alın bence

Yaslariniz kac? Sizin kocanizin ve kardesinizn?
Benim 25 esim 27 kardesmde 18 yasinda

Zor bir durum ya bilemedim ben şimdi bişey olmayacağının ve bu hissettiklerinizin kuruntu olduğunun farkina varın geçmişteki olaylar bu düşünceye itiyor besbelli
Evet kuruntu belki ama elimde degilki

Bende bunu cok düsündm dikkat ediyorm ya aralarndaki konusmalara felan acaba diyorm ben algida secicilik yapiyormda ondan mi böyle oluyo ki

aynen. bu üyeliğiniz banlanır yoksa. ben yönetime haber verdim zaten. mune yada kazene özel mesaj yazmanız lazımdı
Cok tsk ederm hemen yazayim ben yinede

yas farki fazla yokmus,genelde enisteler baldizlarini sever kafaya takmamayi dene, ayseyle gitmeyi ortaya atmasi sacma ve sakin ona böyle biseyden rahatsiz oldugunu söyleme,adini ruh hastasina cikarir.

tövbe bismillah bu nasıl bişey yaprak dökümü gibi ya, üzüldüm
ama sen varken eşinin kardeşinle gideriz demesi hoş değil

kuruntuda olabilir başka türlüde olabilir.zor bir durum.
yani herkes gibi bende eşinizin ayşeyle gitmek istediğine takdım.siz orda dururken niye ayşe?
ama aklınızıda burda bulandırmak istemiyorum.sonuçta kardeşinizi bir baldız gibi,sizin kardeşiniz olduğu için,ayşeyide kendi kardeşi gibi gördüğü için sevmiş olabilir.

Sen annen değilsin, kardeşin teyzen değil ve eşin baban değil. Baban teyzenle böyle çirkin bir hadise yaşadı diye seninde yaşayacağına inanman gereksiz. Eğer bu korkuyu içinden atamıyorsan bir uzmandan yardım al ki hayatı kendine zehir etme canım çünkü belli ki bu durum sende travma yaratmış.

Ayşe'yle biz gideriz kısmından hoşlanmadım.
Onu konu dışı tutarsak kızlar enişteleri sever, enişteler de baldızla iyi anlaşır ama kuruntuları belli etmeden sakin kafayla izleyin olanları derim.
Kimseye bir şey yansıtmadan gözlemleyin bakalım.
Ailenizin geçmişte yaşadığı hikaye aynen tekrar yaşanacak diye bir durum yok, bu konuda destek almanızda fayda var rahatlamanız için.
Ama insanlar bu zamanda herkesten, her şeyden şüphe eder oldu o yüzden endişelerinizi çok iyi anlıyorum.
Dilerim tez zamanda içiniz rahatlar bu konuda.

yas farki fazla yokmus,genelde enisteler baldizlarini sever kafaya takmamayi dene, ayseyle gitmeyi ortaya atmasi sacma ve sakin ona böyle biseyden rahatsiz oldugunu söyleme,adini ruh hastasina cikarir.
Aynen adim hastaya cikar diye kmseye birsey diyemiyorm ki en yakin arkadslarima dahi anlatamiyorm birde ona söyleyip tabiri caizse essegin aklina karpuzu sokmk istemiyorm yani

tövbe bismillah bu nasıl bişey yaprak dökümü gibi ya, üzüldüm
ama sen varken eşinin kardeşinle gideriz demesi hoş değil
Aynen banada yaprak dökümünü hatrlatiyo bu durum..gercekte böyle seyler olmuski insanlar kitaba diziye dökmüs olayi diyorm
Uzman olayini düsünüyorm ama o kadr utaniyorm ki nasil denir ki yani sey bnm babam zamaninda teyzemle fingirdesiyodu smdi ayni durumu kocamin yapmasndan korkuyorm mu dcem Allah ne kadar utanc verici yemin ederm suraya yazarken bile oyle utandm cekindim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…