Bilinç altınıza bu şekilde bir yer etmeseydi keşke ama sonuçta siz evlisiniz ve aile bağı oluşması gerekiyor kardeşinizi eşinizden kıskanmak bilemedimÖncelikle herkese mrb..ben kk nün daimi üyelerndenim..ama kim oldugum ve sorunmn bna ait oldugunu arkadslarmn görmemesi icin ikinci bir üyelk actm..
Smdi kizlar hayatmda bu güne kadar hic kmseye tek kelime bile söylemedm bu konuyla alakali..bnm kücüklügümde babam hep teyzm bize geldiginde ( o zamanlar teyzm bekardi) hep annem bi yere gttiginde beni bir yere gönderir teyzmle basbasa kalmak isterdi bunu anlardm ama birsey yapamazdm..annemede birsey diyemezdm tabi.cinsel yönden ne kadar birseyler yaparlardi bilmem ama eminm bisyler yapiyolardi beni dondurmayla cikolatayla kandirip disari yolluyolardi..nitekim teyzm evlendi ve onlarn bu durumu son buldu..smdi bu babadan kalma birsey mi bilmem ama sanki esimde hep bana babamn anneme yaptigini yapacakms korkusu var..kardesm alimli bakimli bir genc kiz..zayif citi piti ne giyse yakisir felan.aralarida cok iyi esimle.ama hep bu gecmisten kalan psikolojik durum beni acaba esimde bana aynisini yapacak mi düşüncesine götürüyor kendme engel olamiyorm korkuyorm endiseleniyorm ama tabi bisy belli etmiyorm..bisey oluyo mesela annmler bize geliyo mesela esim ooo iste ayse niye gelmedi ona küstm bilmem ne diyo gecen annemlerdeyiz evde birsey unuttuk smdi biz ayseyle alir gelirz diyo lan niye onunla gidiyon ben varim ya dicem yanlis anlasilir diye diyemiyorm tabiki.nitekim beraber gittik geldk eve ama ben nasil aşıcam bu sorunu napicam nasil davrancm kardesimede esimede..offf ne zor bisey bu yaaa
Bunun fesatlıkla alakası yok ki yapı meselesi ben kıskanırım benimde kız kardeşim var mecburiyetten kardeşim bana dört ay bakmak zorunda kaldı canım benim ya hiç unutamam o günlerimi kardeşimde eşimle şakalaşır sohbet eder laf atar bazen bana eniştem gibisini zor bulursun felan der ama ben eşime güveniyorum tabi ilk başta kıskançlık durumum oluyordu eşimin nasıl tepki vereceğini bilmediğim için ama bence erkeği çok kısıtlamamak lazım genel itibari ile insanlarda yasakları çiğneme merakıben fesatım malesef. istemem eşimle kız kardeşim, kuzenim falan yakın olsun. :/
kusura bakma bacım onun adı fesatlık değil,gayet normal,fesat başka bişey,ben fesatım malesef. istemem eşimle kız kardeşim, kuzenim falan yakın olsun. :/
canım böyle düşünmekte haklısın.. Ben olsam bende böyle düşünürdüm. bence bu kadar samimiyet olmamalı. bir daha böyle bir durumla karşı karşıya gelirsen eşine tepkini göster.. bir mesafe koymasını söyle. aralarındaki durumdan rahatsız olduğunu, abisi varsa abinle ben bu şekilde samimiyet kursam sen ne düşünürsün diyerek empati kurmasını dile getir. Kardeşine belli etme ama kimseye güvenme. görüyoruz dünyada neler oluyor. kardeş kardeşin eşiyle kaşıyor vs vs.. benim fikrim aralarında mesafe olması .ne demişler baldız baldan tatlıdır.. sakıncalıı!Öncelikle herkese mrb..ben kk nün daimi üyelerndenim..ama kim oldugum ve sorunmn bna ait oldugunu arkadslarmn görmemesi icin ikinci bir üyelk actm..
Smdi kizlar hayatmda bu güne kadar hic kmseye tek kelime bile söylemedm bu konuyla alakali..bnm kücüklügümde babam hep teyzm bize geldiginde ( o zamanlar teyzm bekardi) hep annem bi yere gttiginde beni bir yere gönderir teyzmle basbasa kalmak isterdi bunu anlardm ama birsey yapamazdm..annemede birsey diyemezdm tabi.cinsel yönden ne kadar birseyler yaparlardi bilmem ama eminm bisyler yapiyolardi beni dondurmayla cikolatayla kandirip disari yolluyolardi..nitekim teyzm evlendi ve onlarn bu durumu son buldu..smdi bu babadan kalma birsey mi bilmem ama sanki esimde hep bana babamn anneme yaptigini yapacakms korkusu var..kardesm alimli bakimli bir genc kiz..zayif citi piti ne giyse yakisir felan.aralarida cok iyi esimle.ama hep bu gecmisten kalan psikolojik durum beni acaba esimde bana aynisini yapacak mi düşüncesine götürüyor kendme engel olamiyorm korkuyorm endiseleniyorm ama tabi bisy belli etmiyorm..bisey oluyo mesela annmler bize geliyo mesela esim ooo iste ayse niye gelmedi ona küstm bilmem ne diyo gecen annemlerdeyiz evde birsey unuttuk smdi biz ayseyle alir gelirz diyo lan niye onunla gidiyon ben varim ya dicem yanlis anlasilir diye diyemiyorm tabiki.nitekim beraber gittik geldk eve ama ben nasil aşıcam bu sorunu napicam nasil davrancm kardesimede esimede..offf ne zor bisey bu yaaa
Oooo diyemem anlatamam nasil diyim senin bacin arkandan is cevirdi diye diyemem diyememmmBence geçmişte yaşadıklarını bilmek anne nin hakkı. Sen anne nin yerinde olmak ister miydin ? Ya babanla teyzen devam ediyorlarsa çaktırmadan ? Anneni al karşına öncesinde sakinleştirici ver ve anlat bilsin kız kardeşinin kendisine yaptığı hatayı haksızlığı. Teyzene zorla bir şey yapmadı ya baban , sana çikolata dondurma alıp kandırdıklarına göre. Öyle teyze olmaz olsun. Edepten hayadan yoksun insanlar hayatımızda olmasınlar zaten. Ve teyzene de de : " Geçmişte anneme bunu nasıl yaptın de, sende ki bu nasıl vijdan " de söyle, sizin yüzünüzden hayatım mahcoldu eşime güvenmiyorum şimdi de. Sinir oldum okurken. Kol kırılır yen içinde kalır dışarıya da yansıtmayan sadece annen ve teyzenle konuş. Ve birde kız kardeşinle. Anlat ona. Yaşadığım bu olaylar yüzünden mesafeli dur eşime. Sorarsa da bişey söyleme diye kız kardeşini tembihle. Eşine de deki ben seni çok kıskanıyorum öyle ki kendi kardeşimden bile bu nedenle tüm kızlara kadınlara kızlara mesafeli dur lütfen, dersen ve kız kardeşinde ona mesafeli durursa , inan sorun kökünden hallolur. Teyzene inan çok kızdım. Sakın kırılma da bir laf var hani bunu da teyzene söyle; dişi köpek kuyruğunu sallamazsa erkek köpek peşinden gitmez diye atalarımız boşuna deme miş, bunu da söyle. Biraz sert oldu ama senin şuçun değil. Hakedenler le konuş kardeşim, yoksa bu seni içten içe yıllarca yer, konuş rahatla.
Malesf ki ben hayatmda hic kimseye demedm diyememde cok utanıyorum zatn bu konudan..annem daha öncede aldatilms bir kadin kendiside biliyo ama tabi gidecek bi yeri olmadigindan gidemedi birde bunu ögrenmesi cok agir olur* * * * * * * * *
Annene anlat dedim ama bide kadına bişey olur anlatma. Vebal alma ya yım. Fakat teyzene mutlaka söyle aptal değilim de. Susuyorsam annemin sağlığı için de.
Aynen kesin ben yalanci olurm sen öyle sanmissinzdr öyle sey olur mu diye bni rezil ederler amaaaancnm sen küçüktün öyle zannetmişsindir derler
konu sahibi bence durumdan annene bahsetme yıllar geçmiş teyzen evlenmiş bunun kimseye yararı olmaz
Esim cok seviyo beni biliyorm annemlern yaninda felanda hic cekinmez sarilir sakalasr felanBilinç altınıza bu şekilde bir yer etmeseydi keşke ama sonuçta siz evlisiniz ve aile bağı oluşması gerekiyor kardeşinizi eşinizden kıskanmak bilemedim
Yani bir söz var bilmiyorum duydunuz mu
Baldız baldan tatlı bacısı ondan da Tatlı'diye
Eşinizin kardeşinize yakınlığı değilde size olan tutum davranışına bakmanızı öneririm
Yoook zaten cok dikkat ediyorm belli etmiyorm kardesime felankardeşiniz bu tavrınızın farkındaysa kendini tuhaf hissediyordur eminim.
Bize teyzemler gelirdi ben kalkıp odama gitsem resmen kapımda beklerdi, düşüncesi de kocasının gelip bana bişey yapması. töbe estağfrullah ya. Güvenemiyosun getirme o zaman. Peşimde döner dururdu. İyiliğimi düşünüyosan bana bunları hissettirme. Kısacası çok sinir bozucu bir durum bu!! kardeşinize hissettirmeyin sizden ve eşinizden soğumasını istemiyorsanız eğer.
neeeeee !!!!!!! üffff olmasını hiç istemesekte maalesef oluyor bu tür olaylar !!!aynen benim komşumda yaşandı kocası kardeşiyle kaçtı (ters ilişkiye girmişler ve kocasıyla birleşti komşum. kızda evlendi. barıştılar şu an
yok canım o fesatlık değil :)ben fesatım malesef. istemem eşimle kız kardeşim, kuzenim falan yakın olsun. :/