Bilinç altınıza bu şekilde bir yer etmeseydi keşke ama sonuçta siz evlisiniz ve aile bağı oluşması gerekiyor kardeşinizi eşinizden kıskanmak bilemedimÖncelikle herkese mrb..ben kk nün daimi üyelerndenim..ama kim oldugum ve sorunmn bna ait oldugunu arkadslarmn görmemesi icin ikinci bir üyelk actm..
Smdi kizlar hayatmda bu güne kadar hic kmseye tek kelime bile söylemedm bu konuyla alakali..bnm kücüklügümde babam hep teyzm bize geldiginde ( o zamanlar teyzm bekardi) hep annem bi yere gttiginde beni bir yere gönderir teyzmle basbasa kalmak isterdi bunu anlardm ama birsey yapamazdm..annemede birsey diyemezdm tabi.cinsel yönden ne kadar birseyler yaparlardi bilmem ama eminm bisyler yapiyolardi beni dondurmayla cikolatayla kandirip disari yolluyolardi..nitekim teyzm evlendi ve onlarn bu durumu son buldu..smdi bu babadan kalma birsey mi bilmem ama sanki esimde hep bana babamn anneme yaptigini yapacakms korkusu var..kardesm alimli bakimli bir genc kiz..zayif citi piti ne giyse yakisir felan.aralarida cok iyi esimle.ama hep bu gecmisten kalan psikolojik durum beni acaba esimde bana aynisini yapacak mi düşüncesine götürüyor kendme engel olamiyorm korkuyorm endiseleniyorm ama tabi bisy belli etmiyorm..bisey oluyo mesela annmler bize geliyo mesela esim ooo iste ayse niye gelmedi ona küstm bilmem ne diyo gecen annemlerdeyiz evde birsey unuttuk smdi biz ayseyle alir gelirz diyo lan niye onunla gidiyon ben varim ya dicem yanlis anlasilir diye diyemiyorm tabiki.nitekim beraber gittik geldk eve ama ben nasil aşıcam bu sorunu napicam nasil davrancm kardesimede esimede..offf ne zor bisey bu yaaa
Yani bir söz var bilmiyorum duydunuz mu
Baldız baldan tatlı bacısı ondan da Tatlı'diye
Eşinizin kardeşinize yakınlığı değilde size olan tutum davranışına bakmanızı öneririm