- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
Ben yaptım bu iyiliği. Yoksa 200 mesajla 1. olacaktım :))Kim şikayet etti acaba?tam da köşeye sıkışmıştı...niye böyle yapıyorsunuz ya, en güzel yerinde bitti işte, mutlu musunuz?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım bu iyiliği. Yoksa 200 mesajla 1. olacaktım :))Kim şikayet etti acaba?tam da köşeye sıkışmıştı...niye böyle yapıyorsunuz ya, en güzel yerinde bitti işte, mutlu musunuz?![]()
Yok be kuzum fake çıktı, banlandiKonuyu en son bıraktığımdan bu yana nerdeyse 30 sayfa yazılmış. Bir şeyler olmuş belli ama hepsini okuyamam.
Deyiver ne oldu, nikah kıymaya mı gitti konu sahibi
Nihansın dideden, eyy mesti nazımKk da bi şikayet timi var zaten şahsen ben şikayet etmiyorum kimseyi ,ben daha çok sulandırıp iyice eğlenme timindeyim ama burayı da böyle trt programı tadında kullanmak isteyen bi güruh var, farkındayım![]()
Ortalık şizofren kaynıyorYok be kuzum fake çıktı, banlandi
Çok damarıma basilmadikca ciddi yorum bile yapmıyorum, şikayet de etmiyorum, arada gelip kafa dagitma timindeyim, bazı üyelerin zekasına espri yeteneğine bayılıyorum ( isim vermeyim onlar bilir kendiniKk da bi şikayet timi var zaten şahsen ben şikayet etmiyorum kimseyi ,ben daha çok sulandırıp iyice eğlenme timindeyim ama burayı da böyle trt programı tadında kullanmak isteyen bi güruh var, farkındayım![]()
Allah canını almasın began, sesli güldümNihansın dideden, eyy mesti nazım
![]()
Hepinize kafatası çiçeği de denilen snapdragon çiçeği hediye ediyorumBugünkü işsizligimde 9. sirada olarak ilk ona girdim. Ilk ona yönetim ne hediye veriyordu kizlar?
Suy ve melz banlanmis.
Ben de güldüm valla :))Allah canını almasın began, sesli güldüm
Umarım bu masaj o masaj değildir.Bu arada madem kendinize göre anormal dinamikleri olan bi ilişki yaşıyorsunuz bakın evlilik demiyorum çünkü biz ilişkimizi hükümete onaylatıyoruz siz ihtiyaç duymuyorsunuz falan fistan, neden biz normal insanlardan akıl istiyorsunuz ki ?? Bizimki size uymaz beybisi biz sıradan yaşıyoruz haftada bir masaja gitmiyoruz zaten hasetten bi yerden sonrasını da anlamadım velhasıl bizden size ekmek çıkmaz.
Umarım bu masaj o masaj değildir.
Efsaneye göre bu çiçeği yiyen kadın gençliğine ve güzelliğine geri kavuşurmuş. Üstelik bahçede çıkarsa o eve lanet uğramazmış. Bahçeli bir ev alıp hem ekesim hem evde yetiştiresim hem yiyesim geldi...Hepinize kafatası çiçeği de denilen snapdragon çiçeği hediye ediyorumbenden ancak böyle hediye çıkar, patron zıpkın hediye edebilir.
Eki Görüntüle 2894987
Gerçekse ben inanacağım bakEfsaneye göre bu çiçeği yiyen kadın gençliğine ve güzelliğine geri kavuşurmuş. Üstelik bahçede çıkarsa o eve lanet uğramazmış. Bahçeli bir ev alıp hem ekesim hem evde yetiştiresim hem yiyesim geldi...![]()
Aramızda kalsın isim vermiyim baş harfi C ceycey0406 aramızda bazı üyeler hergun bunun suyuyla yıkanıyor olabilirEfsaneye göre bu çiçeği yiyen kadın gençliğine ve güzelliğine geri kavuşurmuş. Üstelik bahçede çıkarsa o eve lanet uğramazmış. Bahçeli bir ev alıp hem ekesim hem evde yetiştiresim hem yiyesim geldi...![]()
vallahi bu çiçeği ilk defa gördümAramızda kalsın isim vermiyim baş harfi C ceycey0406 aramızda bazı üyeler hergun bunun suyuyla yıkanıyor olabilir![]()
![]()
Ben inandım bile , aktarda filan var mıdır? Kaynatıp içeyim, bu aralar çok çöktüm, risk almaya değer bence, en fazla circir olurumGerçekse ben inanacağım bak![]()
Çiçek gerçekten var. Birde mitolojik hikayesi var. Aktarda var mi bilmiyorum ama ticaretine girelim kizlar finansal işler konumuz zatenBen inandım bile , aktarda filan var mıdır? Kaynatıp içeyim, bu aralar çok çöktüm, risk almaya değer bence, en fazla circir olurum
Efsaneye göre bu çiçeği yiyen kadın gençliğine ve güzelliğine geri kavuşurmuş. Üstelik bahçede çıkarsa o eve lanet uğramazmış. Bahçeli bir ev alıp hem ekesim hem evde yetiştiresim hem yiyesim geldi...![]()
Bak ben bu vaade düştüysem +40 yaş dargelirli hedef kitlen hazır demektirÇiçek gerçekten var. Birde mitolojik hikayesi var. Aktarda var mi bilmiyorum ama ticaretine girelim kizlar finansal işler konumuz zaten![]()