- 29 Mayıs 2021
- 13.842
- 89.873
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım kendisi pubg oynuyor hala dönmedi.Dur arkadaşıma sorayım :))
Bir sitede buldum. Asgari ücret 1800 euro civarıymış.Yalansa söyle doğruysa soyleme![]()
az önce oradaydımHaha ben de bazı konulara gömülüyorum , tekrar tekrar cevap yazıyorum durup durup profili stalkluyorum , vanesaya bu son mesajım deyip yine yazıyorum mesela anlıyorum seni kuzum![]()
Bence bı kısmı doğru ama senarist kaçtığı için teyit edemiyorumYalan mıymış yani herşey![]()
az önce oradaydım![]()
Asgari ücret 20 000 TLSanırım kendisi pubg oynuyor hala dönmedi.
Bir sitede buldum. Asgari ücret 1800 euro civarıymış.
Konu sahibi 2900 dediğine göre muhasebeci olabilir :)
- Hollanda’da muhasebeci maaşı; 2871 €
Konuyu dağıtayım hemen
Konuya en çok mesaj yazanlara baktım da en işsiz sırasında 7. Sıradayım sanırım![]()
Bugün ben birinciyimdir, hiç ara vermeden yazdımKonuyu dağıtayım hemen
Konuya en çok mesaj yazanlara baktım da en işsiz sırasında 7. Sıradayım sanırım![]()
Sen 5. SinBugün ben birinciyimdir, hiç ara vermeden yazdım
Sen kazanamamışsınYa öyle bi sıralama mı var demek ordan bakıp bana ayar veriyorlar hepMerak etme yalnız değilsin
![]()
Sen 5. Sin
Sen kazanamamışsın
Sen sus
Bdv de her konuda kaç mesaj yazıldı görünüuor ya
Ona tıklayınca en çok yazanlar sıralanıyor![]()
Bazen ben de az işsiz değildirim10 yıldır şurdayım iki bebe büyüttüm şurdaki bilgilerle, 6696 mesajım var bu bilgiyi şimdi öğrendim, önünde eğiliyorum yüce insan![]()
Sen bugün bomba gibiydin. Felemenk çevirisine yaptığın boynuzlu yoruma hala gülüyorumBazen ben de az işsiz değildirim![]()
Az daha kalsak dili bile öğrenirdim vallaSen bugün bomba gibiydin. Felemenk çevirisine yaptığın boynuzlu yoruma hala gülüyorum![]()
Ohaaa 65 mesajla konu sahibini saymazsam 1. yim.Konuyu dağıtayım hemen
İnşallah konu sahibi ödül veriyordur emeklerimizin karşılığı olarakOhaaa 65 mesajla konu sahibini saymazsam 1. yim.
Oleyyy![]()
İnşallah konu sahibi ödül veriyordur emeklerimizin karşılığı olarak![]()
Kim şikayet etti acaba?tam da köşeye sıkışmıştı...niye böyle yapıyorsunuz ya, en güzel yerinde bitti işte, mutlu musunuz?Bugünkü işsizligimde 9. sirada olarak ilk ona girdim. Ilk ona yönetim ne hediye veriyordu kizlar?
Suy ve melz banlanmis.
Konuyu en son bıraktığımdan bu yana nerdeyse 30 sayfa yazılmış. Bir şeyler olmuş belli ama hepsini okuyamam.Bence bı kısmı doğru ama senarist kaçtığı için teyit edemiyorum
Kim şikayet etti acaba?tam da köşeye sıkışmıştı...niye böyle yapıyorsunuz ya, en güzel yerinde bitti işte, mutlu musunuz?![]()