• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve finansal hakkinda.

Bu arada madem kendinize göre anormal dinamikleri olan bi ilişki yaşıyorsunuz bakın evlilik demiyorum çünkü biz ilişkimizi hükümete onaylatıyoruz siz ihtiyaç duymuyorsunuz falan fistan, neden biz normal insanlardan akıl istiyorsunuz ki ?? Bizimki size uymaz beybisi biz sıradan yaşıyoruz haftada bir masaja gitmiyoruz zaten hasetten bi yerden sonrasını da anlamadım velhasıl bizden size ekmek çıkmaz.

Şimdi konu sahibi resmi nikahlı evli değil.
Sevgilisiyle beraber.
Ortak hesapları var konu sahibi ev almak istiyor ama sevgilisi dükkan almak için paranın yarısını çekmiş.
Doğru mu anlıyorum yoksa ben baştan sona okuyamadım icin çok mu karistirdim 🤔

Şimdi konu sahibi resmi nikahlı evli değil.
Sevgilisiyle beraber.
Ortak hesapları var konu sahibi ev almak istiyor ama sevgilisi dükkan almak için paranın yarısını çekmiş.
Doğru mu anlıyorum yoksa ben baştan sona okuyamadım icin çok mu karistirdim 🤔
Hadi sana bi iyilik yapayım
Konu sahibi fake 😂

Bu arada madem kendinize göre anormal dinamikleri olan bi ilişki yaşıyorsunuz bakın evlilik demiyorum Bizimki size uymaz beybisi biz sıradan yaşıyoruz haftada bir masaja gitmiyoruz zaten hasetten bi yerden sonrasını da anlamadım velhasıl bizden size ekmek çıkmaz.
Hakkaten yaa, konuya kaptırdık haset etmeyi unuttuk.Hollanda gerçekten bu kapasitede birine 3000 Euro maaş vermiyodur di mi? O da yalan olsun lütfen :dua: B Began yalandir di mi?

Hakkaten yaa, konuya kaptırdık haset etmeyi unuttuk.Hollanda gerçekten bu kapasitede birine 3000 Euro maaş vermiyodur di mi? O da yalan olsun lütfen :dua:@Began yalan di mi?
Onun geliri olduğunu sanmıyorum.
O adama kapağı atma derdinde. :D

Hakkaten yaa, konuya kaptırdık haset etmeyi unuttuk.Hollanda gerçekten bu kapasitede birine 3000 Euro maaş vermiyodur di mi? O da yalan olsun lütfen :dua: B Began yalandir di mi?
Dur arkadaşıma sorayım :))

Verse de bizdeki huzur mutluluk Hollanda da yoktur, zaten Hollanda da bizi kıskanıyor 😁😁 (bknz. züğürt tesellisi)

İmam nikahlı yaşadığınız ev arkadaşınızı çok haklı ve mantıklı buldum ortak giderleriniz için ortak hesabınızı kullanırken kendi giderlerine kendi bütçesini kullanıyor bu durum lükse kaçınca gözünüze batıyor. Evliliğin getirisi olan ortak mal ve borç anlayışını aç gözlülük olarak nitelendiriyorsunuz hiç anlamlı değil.
Aranızda resmi bir bağ yok yasalar önünde eşiniz değil sizi kim evli sayıyor imam :KK53:
İmam nikahı ne yahu yıl olmuş 2021

Ee bu hanfendi Türkiyeden niye ev almak istiyor o zaman hasetten orayı da mı yanlış anladım, bi daha zenginli konulara girmiycem ya ayrıntılara takılıyorum odağı kaçırıyorum 😁😁
İkinci üyeliğiyle cevap vermiş ona da
Aileleri aynı şehirde yaşıyormuş gidince kalacaklarmış 🤷‍♀️

Bu yola baş koydum ben
Kalktım hollandada boşanma şartlarını araştırdım 😂😂

Haha ben de bazı konulara gömülüyorum , tekrar tekrar cevap yazıyorum durup durup profili stalkluyorum , vanesaya bu son mesajım deyip yine yazıyorum mesela anlıyorum seni kuzum😁

Back
X