Sus kiz, suy okuyup okuyup guluyodur şimdi haspalar hem fakirler hem onurlular diyeKendi adıma konuşmak gerekirse keşke öyle olsaydım da böyle sürünmeseydim valla.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus kiz, suy okuyup okuyup guluyodur şimdi haspalar hem fakirler hem onurlular diyeKendi adıma konuşmak gerekirse keşke öyle olsaydım da böyle sürünmeseydim valla.![]()
Bu üyeliğindeki kişiliği zaten hep orda yaşıyormuşOrtada resmi nikah yoksa bu kızçe Türkiyeden oraya nasıl gitti??
Hadi sana bi iyilik yapayımŞimdi konu sahibi resmi nikahlı evli değil.
Sevgilisiyle beraber.
Ortak hesapları var konu sahibi ev almak istiyor ama sevgilisi dükkan almak için paranın yarısını çekmiş.
Doğru mu anlıyorum yoksa ben baştan sona okuyamadım icin çok mu karistirdim![]()
Heh tamam o zaman boşuna tek tek okumayayimHadi sana bi iyilik yapayım
Konu sahibi fake![]()
Hakkaten yaa, konuya kaptırdık haset etmeyi unuttuk.Hollanda gerçekten bu kapasitede birine 3000 Euro maaş vermiyodur di mi? O da yalan olsun lütfenBu arada madem kendinize göre anormal dinamikleri olan bi ilişki yaşıyorsunuz bakın evlilik demiyorum Bizimki size uymaz beybisi biz sıradan yaşıyoruz haftada bir masaja gitmiyoruz zaten hasetten bi yerden sonrasını da anlamadım velhasıl bizden size ekmek çıkmaz.
Yurt dışında yaşadığı da şüpheli, 2 hesabında yaşadığı yer Ankara yazıyor.Hakkaten yaa, konuya kaptırdık haset etmeyi unuttuk.Hollanda gerçekten bu kapasitede birine 3000 Euro maaş vermiyodur di mi? O da yalan olsun lütfen@Began yalan di mi?
Onun geliri olduğunu sanmıyorum.Hakkaten yaa, konuya kaptırdık haset etmeyi unuttuk.Hollanda gerçekten bu kapasitede birine 3000 Euro maaş vermiyodur di mi? O da yalan olsun lütfen@Began yalan di mi?
Yalansa söyle doğruysa soylemeDur arkadaşıma sorayım :))
Lxuxtti demi oymuş yoksa ???
Bu üyeliğindeki kişiliği zaten hep orda yaşıyormuş
İkinci üyeliğiyle cevap vermiş ona daEe bu hanfendi Türkiyeden niye ev almak istiyor o zaman hasetten orayı da mı yanlış anladım, bi daha zenginli konulara girmiycem ya ayrıntılara takılıyorum odağı kaçırıyorum![]()
İkinci üyeliğiyle cevap vermiş ona da
Aileleri aynı şehirde yaşıyormuş gidince kalacaklarmış![]()
Bu yola baş koydum benAllah hafızana zeval vermesin![]()
ayy bir de komşum çıkarmışş evlerden ırakkkkkYurt dışında yaşadığı da şüpheli, 2 hesabında yaşadığı yer Ankara yazıyor.
Bu yola baş koydum ben
Kalktım hollandada boşanma şartlarını araştırdım![]()