• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve eşimin ailesi arasında

lawyerbsr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
5
0
6
ben 4. yılımıza giden bir evliliğim var ancak eşimin ailesi yüzünden sorunlarımız var iyice herşey zıvanadan çıktı herşeylerimize karışıyorlar hatta arkamdan konuşuyorlar mesela örnek vereyim benim evimde yardımcı bayan var ve bu yüzden sağda solda arkamdan konuşmuşlar işinide kendi yapamıyor elindende iş gelmez hanım efendi keyfine çok düşkün felan diye hatta o kadar abartıyorlar ki giyimdiğim kıyafetlerin markaları sürdüğüm rujun markasına kadar herşeye karışıyorlar ben yemek yaptığım zaman yaptığım yemeklere hep kusur bulup laf söylüyorlar mesleğime dahi karışıyorlar ama ben evlenirken herşeyi biliyorlardı şimdi herşeyime karışıyorlar ve eşim de beni çok sevdiğini söylüyor ama onların sözünden çıkmıyor ve bu yüzden çok karşı karşıya kalıyoruz eşimle tartışmalarda artık hakarete varacak sözlere gitmeye başladı herşey.Aslınd evlenmeden eşim kurallarımı biliyordu ailelerimizi karıştırmayacaktık hayatımıza ama onun ailesi tepemden ayrılmıyor.En son ben arabamı değiştireceğim dediğimde eşim "YA BOŞVER ABLAMLAR KIZAR !!" dedi ben çalışıyorum canım çıkıyor harcadığım paranın hesabını senin ablanamı vereceğim dediğimde de koptu kıyamet ve hakarete varan sözler girdi ilişkiye .. Boşanmak çok kolay tek celsede bitirebilirim bu davayı ama bir evliliği böyle harcamak değermi bilmiyorum hemde onun ablaları ve babası yüzünden ama ben artık laflarına sözlerine dayanamıyorum.. Böyle bir hayatı sürdürmek istemiyorum ve diyorum ki ben bu adamı nasıl sevmişim diyorum benim yaşayış tarzımı beğenmiyorlar istiyorlarki çalışmim boş boş evde oturup kocamı beklim işimi yapim gibi istiyorlar bir kaç kez söyledilerde ve beni şaşırtan eşiminde bunu istiyor olduğunu öğrenmem oldu ve zihniyetleri bize gelin geldin artık bizimsin zihniyetindeler ama ben böyle geri kafalılıklara tahammül edemeyen biriyim ve sert çıkışlarım benimde oluyor kabul ediyorum ama çokmu ufak şeyleri büyütüyorum acaba diye düşünürken ben eşim ablasının dolduruşuyla üzerime yürüdü ve benim iplerim oradan sonra koptu eminim fikir istiyorum lütfen fikir verin bana.. Özellikle yazmak istedim çünkü çevremdeki herkesin tepkisi boşa gitsin kendi hayatını yaşa onlarla uğraşılmaz diyor...

Senin calistigin parayla aldigin arabadan onun ablasina neymis

Zitlasarak cozemezsiniz..

Esinize sizi taniyip bilip evlendiğini calisan bir kadin olduğunu bildiği halde simdi değişenin ne olduğunu sorun ... Eğer istediğin tarzda bir kadim değilsem birakabilirsin birbirimize eziyet etmemize gerek yok falan diyin ki ettiği laflarin nereye vardigini iyi bilsin...

Bunu eşime söylediğimde kavga çıkarıyor büyüklerimiz onlar doğru düşünür diyor çalışıp para kazandığın için burnunun dikine gidiyorsun hep diyorlar bana ailesi :(

Ah arkadaşım 4 sene olmuş doymamışlar mı karışmaya ?
Senin ağzın armut mu topluoda susuosun eşin yumruğunu masaya vurmuosa sen vurucaksın
Rujun markalar arabalar bunlar ne yahu ?
Kime ne ?
Eşin ve sen bi ailesiniz onlar eşinin annesi ablası ama ailen değil önce onu algılat hem eşine hem kuyruklarına
Ablası kızarmış pehhh su dökte serinlesin
Sende onlara karış ? O benim kocam herşey bizi ilgilendirir de

Boşa git bu adamı onun bun sözüne bakan adamdan huzur bulamazsın ya alışacaksın yada hoşcakal diyeceksin yarın ablası ailesi sana iftira dahi atar , tehlikeli , adamlar hep köprüyü geçene kadar sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor ,

ahh canlarım adam anlamıyor işte boşanma taraftarıyım bende yardımlarınız için çok sağolun annesi küçük yaşta ölmüş ablaları büyütmüş ya ses çıkarmıyor onlara ben susmuyorum canım o yüzden kıyametler kopuyor işte :(

Cocugunuz var mi?
Mesleginiz avukatlik sanirim
Avukat birine evde otur isini yapma diyeceklerine saygi duymalari lazim
Ama sorun esiniz size degil korkusundan ablalarina kiziyor
Arabanizi degistirin degistirecekseniz o zaman kiyamet koparsa kopsun bakalim maalesef bazen sorun cikmasin diye ustunu kapadikca sorun cikiyor yuzlesip onunuze bakmak en dogrusu.
Esinizi seviyor musunuz ? Saygi duyuyor musunuz ona

Ay inanmiyorum ya ustte bir arkadas avukat oldugunuzu yazmis. Gurur duymalari lazim kardesimizin esi avukat cok akilli ayaklari ustunde duran bi kadin diye anlatmalari lazim sizi saga sola. Rujunun markasina karismak ve esinin saygi duyma tarzi. Beni cildirtti okurken. Esinde bitiyor is gercekten. Arabani degistirebilecek durumdaysan bir an once yap bu isi. Inceldigi yerden kopsun. Cocugunuz da yok anladigim kadariyla. Kendinize bu eziyetleri cektirmeyin.

Ne hayallerle okuyoruz meslegimizi elimize aliyoruz guzel bir hayat kurduk saniyiruz. Ama gel gor ki sokakta selam vermeye tenezzul etmeyecegin bos kafalarla muhattap ediyor esin seni.

Ablamlar kizar ne demek ya:KK57:? Ablasina mi aliyorsun kendine mi aliyorsun. Esin ailesini cok onemsiyor ama artik onun onceligi sen olmalisin bunu anlamasi lazim

Senin kazandigin paradan ablasina ne ?
Ister araba alirsin..
Ister cöpe atarsin " Kime Nee " Esin eger Bosver Ablam Kizar diyorsa , o Adama coktan yol gorunmus canim.

Bir erkek esini namusunu sevdigi kadini baskalarina karsi savunamiyorsa , laf getirtiyorsa ondan ne koca olur ne baba olur...

Neden kendine yasatiyosunki bjnlari , cevren cok hakli bencede yol ver gitsin....

belli ki senin başarın ve özgür tutumun onları kıskandırmış çevrelerinde de senin gibi para kazanan kimseler yoksa bu nasıl iş böyle gelinmi olur falan demeye getiriyorlar zira onlar için gelin dediğin oturur hizmet eder köle gibi yani. bu şekilde devam et ve asla taviz verme.

Back