ben 4. yılımıza giden bir evliliğim var ancak eşimin ailesi yüzünden sorunlarımız var iyice herşey zıvanadan çıktı herşeylerimize karışıyorlar hatta arkamdan konuşuyorlar mesela örnek vereyim benim evimde yardımcı bayan var ve bu yüzden sağda solda arkamdan konuşmuşlar işinide kendi yapamıyor elindende iş gelmez hanım efendi keyfine çok düşkün felan diye hatta o kadar abartıyorlar ki giyimdiğim kıyafetlerin markaları sürdüğüm rujun markasına kadar herşeye karışıyorlar ben yemek yaptığım zaman yaptığım yemeklere hep kusur bulup laf söylüyorlar mesleğime dahi karışıyorlar ama ben evlenirken herşeyi biliyorlardı şimdi herşeyime karışıyorlar ve eşim de beni çok sevdiğini söylüyor ama onların sözünden çıkmıyor ve bu yüzden çok karşı karşıya kalıyoruz eşimle tartışmalarda artık hakarete varacak sözlere gitmeye başladı herşey.Aslınd evlenmeden eşim kurallarımı biliyordu ailelerimizi karıştırmayacaktık hayatımıza ama onun ailesi tepemden ayrılmıyor.En son ben arabamı değiştireceğim dediğimde eşim "YA BOŞVER ABLAMLAR KIZAR !!" dedi ben çalışıyorum canım çıkıyor harcadığım paranın hesabını senin ablanamı vereceğim dediğimde de koptu kıyamet ve hakarete varan sözler girdi ilişkiye .. Boşanmak çok kolay tek celsede bitirebilirim bu davayı ama bir evliliği böyle harcamak değermi bilmiyorum hemde onun ablaları ve babası yüzünden ama ben artık laflarına sözlerine dayanamıyorum.. Böyle bir hayatı sürdürmek istemiyorum ve diyorum ki ben bu adamı nasıl sevmişim diyorum benim yaşayış tarzımı beğenmiyorlar istiyorlarki çalışmim boş boş evde oturup kocamı beklim işimi yapim gibi istiyorlar bir kaç kez söyledilerde ve beni şaşırtan eşiminde bunu istiyor olduğunu öğrenmem oldu ve zihniyetleri bize gelin geldin artık bizimsin zihniyetindeler ama ben böyle geri kafalılıklara tahammül edemeyen biriyim ve sert çıkışlarım benimde oluyor kabul ediyorum ama çokmu ufak şeyleri büyütüyorum acaba diye düşünürken ben eşim ablasının dolduruşuyla üzerime yürüdü ve benim iplerim oradan sonra koptu eminim fikir istiyorum lütfen fikir verin bana.. Özellikle yazmak istedim çünkü çevremdeki herkesin tepkisi boşa gitsin kendi hayatını yaşa onlarla uğraşılmaz diyor...