Evet dediğiniz gibi uzun bir zaman iyi bir baba diye de kendime engel oldumMalesef üzülerek söylüyorum olmayınca olmuyor. Eşiniz yıllardır aynı ve değişmesini beklemeyin. Sizi önemsemediği ilk günden belliymiş zaten genelde bu tarz konularda ama çok iyi bir baba diye savunurlar eşlerini sanirim sizde de durum aynı
Her şey yolunda ve nankörlük mü ediyorsunuz? Yolunda olan tek bir şey söyler misiniz mesela, hiç iyi baba falan konularına girmeyin çocuklar 2 yaşında değil artık.Haklisiniz kendimde kendime defalarca soyledim artik kabul et seni sevmedigini diye. Dediğiniz gibi daha ne yapsin bunu ispatlamak icin. Yine de yuzlesemiyorum kendimle sanki mutlu bir evliligim var, hersey yolunda ve ben nankorluk yapip yillarca emek verdigim bu iliskiyi bos yere yıkıyormus hissinden kurtulamiyorum. Acikcasi korkuyorum, daha yalniz olmaktan, iki cocukla hayati surdurememekten.
Kötü kocadan iyi baba olmaz. İyi baba olsa çocuğunun annesini üzmez . Ezberledik burda konular hep aynı senaryolarla ilerliyor. Bağımlısınız eşinizeEvet dediğiniz gibi uzun bir zaman iyi bir baba diye de kendime engel oldum
Ben de tahmin edip yazdım zaten hemen bu forumda nedense hep iğrenç kocalar çok iyi baba oluyor .Böyle pislik herifler hep iyi bir baba olur zaten, hiç şaşmaz.
Evlilik birliği içinde edinilen mallar zaten ortak, eşinize kalmaz. Bir psikiyatri uzmanından randevu alın ve destek görün.Şu aşamada ben artik bosanma bosanmama konusunu gectim. Bosanma davasi acarsa surec baslar zaten. Ben kendimi iyilestirmek istiyorum. Bu olanlari kabullenmek ve ofkemi yenmek istiyorum acikcasi. Psikolojik saglamligim olursa zaten rahatlikla onume bakabilirim. Bir de isin maddi kismi var. Yıllar icinde calisarak edindigimiz malvarliklari. Tum bunlara ek olarak onlarin da yanina kar kalmasını istemiyorum.
Bu evlilikte gizli bir narsist var dogru, ama o esiniz degil sizsiniz, uzgunum sert yaziyorum ama dogru olan bu.
Bahsettiginiz sey kaybetme korkusu degil, mukemmel bir evliligi degil size "ait" bir esya gibi gordugunuz esinizi kaybetmek istemiyorsunuz siz, bu bosanma korkusu degil yenilme korkusu.
Sizin yenilme korkunuz sebebiyle 3 kisinin hayati sizin kotu evliliginize mahkum olmus, esinize hic uzulmedim beter olsun ama o iki çocuğa yazik, bir sorun bakalim boyle bir ortamda yasamak istiyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?