Ya sen niye eltine beni 1 gün gecikmeli aradın diyosun ki? Ne gerek var böyle bir şeye. Çok çocukça bence bu tür sözler. Ne zaman ararsa arasın. Teşekkür et kapat telefonu. Mesafeni koru insanlarla yüzgöz olma. Direk sana birşey söylemedikleri sürece kaynınla kayınvalidenle eltinle tartışma canım abla tavsiyesi:).
Bencede çok yüz göz olunmuş sanki o gün arasa amcasi geri gelecekYa sen niye eltine beni 1 gün gecikmeli aradın diyosun ki? Ne gerek var böyle bir şeye. Çok çocukça bence bu tür sözler. Ne zaman ararsa arasın. Teşekkür et kapat telefonu. Mesafeni koru insanlarla yüzgöz olma. Direk sana birşey söylemedikleri sürece kaynınla kayınvalidenle eltinle tartışma canım abla tavsiyesi:).
kızlar inanın içimi rahatlattıtın hepinizden allah razı olsun..inanın kimseye anlatamıyotum derdimi iyiki sizler varsınız olumlu olumsuz he releştiriye açığım ... bana yol gösterdiğiniz için sağolun ... benim en çok zoruma gidende şu ... eşimi eziyolar hiç yere koyuyorlar... kaynım eşimi karısı istiyo diye evinden kovmuş git evimden demiş ve eşim kardeşi ile bağını koparmamış doğru olanda bu ama eltim bana diyoki eşim ve ailesi için onlar yüzsüz kapıdan kovsan bacadan girerler diyo ... ya bu lafı sindiremiyorum ya.. birde bana aldığı hediyeyi ve düğünümde taktığı bileziği laf etti ya düşüne biliyomusunuz ... offf gene sinirlendim yaaa
Arkadasim sen ne yapiyon öyle allah askina?
Üzerine vazife olmayan islere karismakla kendi mutlulugunu baltaladiginin farkindamisin allah askina?
Onlar kardes birbirinin suratinada tükürseler yumruk yumruga kavgada etseler yarin hicbirsey olmamis gibi Canim kardasim deyip yaglim ballim olurlar...senin diyecegin en ufak bir olumsuz kelime hicbir zaman unutulmaz.
Eltini ne kadardir taniyorsunda ona sir veriyorsun? Hemde Kaynanala ilgili?
Hic kusura bakma ama hata sende...esin dogru söylemis...benimle ailemle olan muhabbetlerime karisma demis...sende aynen öyle yap...bundan sonra karisma
ve evlilgini zedeleme..
arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ederim.
eltimin beni arayıp aramasını büyütüyosunuz diyosunuz ama onlar inanın neleri büyütüyolar anlatsam inanmazsınız...eltim ameliyat oldu (hemoroitten) ve ogü eşimde endoskopiye gircek..neymiş efendim ben ve eşim onu aramamışız ki düşünün eşim endoskopide ... hadi bunu geçtim işten izin alıp ameliyatına koşacakmışız bunu başımız akalktılar durdular...daha neler neler ...
eltime verdiğim dediğim sıra gelince o çok basit bişeydi..yani onu denemek için söylediğim bi laftı.benim annemde eltilerinden çektiği için bilirim güven olmadığını ama eşim güven diyodu ve onu yanıltmak için yapmıştım ve dediğimde çıktı ....
dün eşimle konuştum artık 3. şahısları aramıza ilişkimize sokmuycaz...ben bunu sizlerin yorumları sayesinde başardım teşekkürler arkadaşlar ama sır konusu ve aramama konusuna gelince onlarda çok yanlış yorumlarda var ama yukarda yazdıklarım sanırım açıklamıştır kendimi... ve ayrıca ben hakkını arayan ve hak için babamla bile tartışan birisiyimdir ....neden dışkapının mandalına hesap sormayayım beni aramadın diye ki o hanfendi haksız bi olaya bile hesap sorarken ????
hepinize teşekkürler arkadaşlar
ha bide benim kardeşikardeşe düşürmek gibi bi amacımda yok...yazımın en başını okursanız ben eşime dedim ara kardeşnle bağını koparma eltimin istediği bu ona istediğni verme dedim...benim sindiremediğim kocamın haksızlığa karşı meydan okuyamaması... kardeşi haksız bi çok konuda ama ona haksızsız diyemiyo ....benim kocam ezilmemeli benim doğacak çocuklarımın babası haksıza hakksızsın diyebilmelii
elti eltinin ne olmasını istermiş ne de ölmesini...
elti-görümce-kaynana üçlüsüne her daim bir adım mesafeli olman gerektiğini kimse sana öğretmedimi be güzelim...
bu 3'lüye ne sır verilir nede ardından atıp tutulur..
eşinin aile ilişkilerine çok fazla karışıyorsun buda çok büyük bir hata!
benim görümcemle bir problemim olduğu zaman küs falan olsak eşimi bu durumdan hep muaf tutarım...
küsün ortağı olmaz kaldıki onlar et ve tırnak!
sen şimdi oturda hayıflan o verdiğin sır her ne ise kaynanan hakkında bu gün yarın bir patlama olacak hazırlıklı ol!
eltin can yakmak ortalık karıştırmak adına bunu kaynanana ileticek(belkide hiç söylemediğin şeyleri bile ekleyecek) ve ortalık karışacak....
birde cenazede aramamışlar kusura bakma kimse kimseyi aramak zorunda değil!
aralarına henüz yeni girmişsin ama çok şeyler bekliyorsun...
insanları mecbur kılıyorsun!
eğer kendini geri çekseydin o geldikleri gün biraz soğuk durup tavrını koysaydın mesafeni koysaydın su an senden çekinirler ve saygı duyarlardı..
ama sen çok vıcık vıcık olmuşsun...
kusura bakma ama ben sende çok hatalar gördüm..
ilk görüşmede kaynanamla ilgili atıp tutacak bir eltim olsaydı eğer inan bende görüşmek istemezdim..
kaynanama böyle yapan banada yapar derdim..
otur bence hareketlerine çeki düzen ver....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?