• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve erkek kardeşi :(

Arkadasim sen ne yapiyon öyle allah askina?

Üzerine vazife olmayan islere karismakla kendi mutlulugunu baltaladiginin farkindamisin allah askina?

Onlar kardes birbirinin suratinada tükürseler yumruk yumruga kavgada etseler yarin hicbirsey olmamis gibi Canim kardasim deyip yaglim ballim olurlar...senin diyecegin en ufak bir olumsuz kelime hicbir zaman unutulmaz.

Eltini ne kadardir taniyorsunda ona sir veriyorsun? Hemde Kaynanala ilgili?

Hic kusura bakma ama hata sende...esin dogru söylemis...benimle ailemle olan muhabbetlerime karisma demis...sende aynen öyle yap...bundan sonra karisma
ve evlilgini zedeleme..

:kahve:

Söylenecek baska söz yok; sonuna kadar katiliyorum!

söylediklerinde çok haklısın çok teşekkür ederim ben acılı günümde eşimle tartışmadım ama eltime kaynıma kırıldım insan umduğu yerden bekliyor çünkü telefon...hatta eltime aramadın beklerdim dediğimde dedikisen arasaysın amcam öldü çok kötüyüm diye dedi ...o duyduğu halde aramıycak ama ben arıycam ....ah ah sinirlerim bozuldu yaaa

Allah Allah; iste ben de bunu anlamiyorum!
Eltinize sirrinizi vermissiniz, gitmis baskasina söylemis...kirilmis ve kizmissiniz...
Vee siz hala bu insandan kötü gününüzde destek bekliyorsunuz!
Ya o sahis arasa ne olur aramasa ne olur Allah askina yaaa!!!

Allah Allah; iste ben de bunu anlamiyorum!
Eltinize sirrinizi vermissiniz, gitmis baskasina söylemis...kirilmis ve kizmissiniz...
Vee siz hala bu insandan kötü gününüzde destek bekliyorsunuz!
Ya o sahis arasa ne olur aramasa ne olur Allah askina yaaa!!!

işte bende bunu çözemedim bi türlü inanirmisin:kahve:

Ya arkadaşlar okuyunda yazın lütfen ya okumadan neden yazıyorsunuz??? sır dediğim şeyin ne olduğunu yazdım sır değildi kaynanam da biliyor söylediğimi ben eltimi denemek için yaptığım bi oyundu ve düştü anladınız mı ??

ya arkadaşım nedir bu denemeler falan böyle allah aşkına eltinin mi senle sorunu var yoksa senin mi bu konuda bir takıntın var öne bunu bir düşün
kaldıki uçakla gidilip gelinecek kadar uzak mesafelerdeyken bile kavga etmeyi nasıl başarıyorsunuz hayret bişey cidden
lüütfen böyle ufak şeylere takılıp evliliğinizi aile çatışması çıkmazı içine sokmayın
politik olun herşeyi hemen dökmeyin ortaya

hay Allah'ım ya inanamıyorum ya...sır dedik kabahatli olduk ... o bitti şimdide deneme yaptım dedik onda olduk... deneme yapmamın sebebi eşime bişeylerin ispatıydı...neyse bişe demiyorum artık

eltiniz kendi eşini nasıl yönlendiriyor? nasıl güzel elinde tutuyor?

siz bile şaşırıp kızıyorsunuz değilmi?

eltinizin size davranışlarını değilde, kocasına olan davranaışları üzerinde fikir yürütürseniz, sizde eşinizle kavga etmezsiniz.. eşinizde sizi tutar belki böyle durumlarda..

Back