birbirinizden uzakta olmanıza rağmen maşallah yetmişşniz birbirinize..
keşke eltine sır vermek konusunda daha temkinli olsaydın
elti,görümce,kayınvalide...bunlara sır verilmez,sır alınmaz..hep bir adım mesafede durmak gerekir
dedi geçende bana annem..bu da size bir akıl ahçısı olsun..birdaha ona sır vermeyin..içinizi dökmeyin..
söylediği saçma sapan şeylerde muhatap alıncak biri olmadığını gösteriyor..
siz de sanırım biraz fevri davranıyorsunuz..habire kıskançlıktan bahsetmişşiniz
evet kıskanmış olabilir...ozaman bırakın da kendi kendini yesin...sizin sorununuz değil ki bu..
dvd kırmak falan da saçma geldi bana açıkcası..
kaldı ki neden arayıp aramamasını sorun edip,böyle acılı bir zamanda eşinizle tartıştınız ki onu da anlamadım..kendinizi biraz fazla kasmışşınız bence..siz de bu kişilere karşı biraz relax olmaya bakın derim..a.s.
ay canım çek elini ayağını gitmede aramada böyle okudukça iyiki bide eltim yok diye dua ediyorum walla ama annem çok çektiği için bu mevzulardan iyi bilirim.Sen eşinle kardeşinin arasına sakın girme sen kötü olursun.Bırak takma da düşünmede ne halleri varsa görsünler sen hayatına bak.
söylediklerinde çok haklısın çok teşekkür ederim ben acılı günümde eşimle tartışmadım ama eltime kaynıma kırıldım insan umduğu yerden bekliyor çünkü telefon...hatta eltime aramadın beklerdim dediğimde dedikisen arasaysın amcam öldü çok kötüyüm diye dedi ...o duyduğu halde aramıycak ama ben arıycam ....ah ah sinirlerim bozuldu yaaa
ama içim içimi yiyor ... aldırış etmemeye çalışıyorum ama olmuyorbenim annemde eltilerinden çok çekti bende çekiyorum... çok teşekkür ederim cvp yazdığın için
ayrıca herkese teşekkür ederim okuyup cevap yazanlara
Ya sen niye eltine beni 1 gün gecikmeli aradın diyosun ki? Ne gerek var böyle bir şeye. Çok çocukça bence bu tür sözler. Ne zaman ararsa arasın. Teşekkür et kapat telefonu. Mesafeni koru insanlarla yüzgöz olma. Direk sana birşey söylemedikleri sürece kaynınla kayınvalidenle eltinle tartışma canım abla tavsiyesi:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?