Eşim ve erkek kardeşi :(

Arkadasim sen ne yapiyon öyle allah askina?

Üzerine vazife olmayan islere karismakla kendi mutlulugunu baltaladiginin farkindamisin allah askina?

Onlar kardes birbirinin suratinada tükürseler yumruk yumruga kavgada etseler yarin hicbirsey olmamis gibi Canim kardasim deyip yaglim ballim olurlar...senin diyecegin en ufak bir olumsuz kelime hicbir zaman unutulmaz.

Eltini ne kadardir taniyorsunda ona sir veriyorsun? Hemde Kaynanala ilgili?

Hic kusura bakma ama hata sende...esin dogru söylemis...benimle ailemle olan muhabbetlerime karisma demis...sende aynen öyle yap...bundan sonra karisma
ve evlilgini zedeleme..

birbirinizden uzakta olmanıza rağmen maşallah yetmişşniz birbirinize..
keşke eltine sır vermek konusunda daha temkinli olsaydın
elti,görümce,kayınvalide...bunlara sır verilmez,sır alınmaz..hep bir adım mesafede durmak gerekir
dedi geçende bana annem..bu da size bir akıl ahçısı olsun..birdaha ona sır vermeyin..içinizi dökmeyin..
söylediği saçma sapan şeylerde muhatap alıncak biri olmadığını gösteriyor..
siz de sanırım biraz fevri davranıyorsunuz..habire kıskançlıktan bahsetmişşiniz
evet kıskanmış olabilir...ozaman bırakın da kendi kendini yesin...sizin sorununuz değil ki bu..
dvd kırmak falan da saçma geldi bana açıkcası..
kaldı ki neden arayıp aramamasını sorun edip,böyle acılı bir zamanda eşinizle tartıştınız ki onu da anlamadım..kendinizi biraz fazla kasmışşınız bence..siz de bu kişilere karşı biraz relax olmaya bakın derim..a.s.

söylediklerinde çok haklısın çok teşekkür ederim ben acılı günümde eşimle tartışmadım ama eltime kaynıma kırıldım insan umduğu yerden bekliyor çünkü telefon...hatta eltime aramadın beklerdim dediğimde dedikisen arasaysın amcam öldü çok kötüyüm diye dedi ...o duyduğu halde aramıycak ama ben arıycam ....ah ah sinirlerim bozuldu yaaa

ay canım çek elini ayağını gitmede aramada böyle okudukça iyiki bide eltim yok diye dua ediyorum walla ama annem çok çektiği için bu mevzulardan iyi bilirim.Sen eşinle kardeşinin arasına sakın girme sen kötü olursun.Bırak takma da düşünmede ne halleri varsa görsünler sen hayatına bak.

ama içim içimi yiyor ... aldırış etmemeye çalışıyorum ama olmuyor benim annemde eltilerinden çok çekti bende çekiyorum... çok teşekkür ederim cvp yazdığın için
ayrıca herkese teşekkür ederim okuyup cevap yazanlara

bence hiçte bekleme aramasını..aramazsa aramasın
bukadar yüz göz olma..kendini rahat bırak..bunlar sana kimin ne olduğunu
göstermiştir..hiç sinirlerini bozma..ne edersen kendine edersinyerimseniben

canım boşver işte ELti sonuçta bak el le başlıyo dimi hiç takma sadece uzaktan izle neler olup bitiyo.Anneciğim öyle buldu çareyi.Babamda amcamla görüşür ama annem görüşmez sinir de olmaz boş yere en güzeli.Sadece merhabanız olsun yeter ne git ne gelsin...

aman bırak ne hali varsa görsün eltilerin.uzak dur aramasın sormasın.arayıp sorarsa ancak huzurunuz kaçar merak etme.huzurunu kaçırma o insanlar için.karışma eşinin aile işlerine bırak yesinler isterse birbirini..daha yeni evlisin ilk zaman olur böyle şeyler.
eltiye kayınvalideye öyle sır mır da verilmez küpe olsun kulagına..sen eşine nekadar onlar şöyle böyle desende inanmaz ailesine toz kondurmaz ancak kendini üzmekle kalırsın...

Canım boşyere kendini ve eşini üzmüşsün
o aradığında hiç aradın aramadın muhabbetlerine girmeyecektin
saol deyip kapatacaktın
kızlarında dediği gibi kardeş arasına girme hiç
sen kötü olursun sonra
zaten uzakmışsınız,ne takıyosun bu kadar kafana
arayanda sağolsun aramayanda de çık işin içindena.s

canım hiç takma kafana bak ne güzel uzaktasınız
hiç umursama bile aramışmı somuşmu diye.
anca kendini ve eşini üzdügünle kalırsın.
kardeşler arasına da hiç girme şu şöyle yaptı bu böyle yaptı diye anlatma eşine.
kötü olan hep sen olursun.

canım eşimle kaynımın arasında okadar tartışmalar oluyoki anlatamam ama be hiç bi zaman karışmadım benim yüzümdende çıktı çünki onlar gene barışıyolar bu sefer sen sölediğin sözle kalıyosun ve hep yüzüne vuruyolar onun için sana tavsiyem asla eltinede sır verme ne kadar iyi olursa olsun bi yerde çekememezlik çıkıyo ve asla ama asla eşine karışma bırak kardeşiyle ne yaparsa yaprın sen gerektiğinde konuş canım
bebek meselesine gelincede neden yapmayasınki ne alaka yanı hayatına devam et ama şunuda unutma eşinle arana asla 3. kişiyi sokma sadece buna izin verme.

kızlar inanın içimi rahatlattıtın hepinizden allah razı olsun..inanın kimseye anlatamıyotum derdimi iyiki sizler varsınız olumlu olumsuz he releştiriye açığım ... bana yol gösterdiğiniz için sağolun ... benim en çok zoruma gidende şu ... eşimi eziyolar hiç yere koyuyorlar... kaynım eşimi karısı istiyo diye evinden kovmuş git evimden demiş ve eşim kardeşi ile bağını koparmamış doğru olanda bu ama eltim bana diyoki eşim ve ailesi için onlar yüzsüz kapıdan kovsan bacadan girerler diyo ... ya bu lafı sindiremiyorum ya.. birde bana aldığı hediyeyi ve düğünümde taktığı bileziği laf etti ya düşüne biliyomusunuz ... offf gene sinirlendim yaaa

canım hiç değermi ya kendini üzüyorsun boşa.Bak bu üzüldüklerine,yaşadığın streslere çok pişman olursun sonra.Amaaaaaaaaaaaaaaaaan boşver aç bi şarkı oyna geçsin ben öyle yapıyorum kzınca....hihoyyyt

Ya sen niye eltine beni 1 gün gecikmeli aradın diyosun ki? Ne gerek var böyle bir şeye. Çok çocukça bence bu tür sözler. Ne zaman ararsa arasın. Teşekkür et kapat telefonu. Mesafeni koru insanlarla yüzgöz olma. Direk sana birşey söylemedikleri sürece kaynınla kayınvalidenle eltinle tartışma canım abla tavsiyesi:).

teşeküürler ablacım ama işte insan umduğu yerde acılı gününde telefon bekliyo işte ... :bbo:

klasik bir elti kavgsı sendromu olmuş bu...
3. kişiler yüzünden evinin huzurunu bozduğun için bence sen suçlusun...
al eşini karşına güzelce konuş bence. ve bebek yapıp yapmama konusunuda sen karar vereceksin biz yap desek ne olur yapma desek ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…