- 26 Kasım 2021
- 13
- -43
- 1
- 28
- Konu Sahibi hellochaan96
-
eşimin bana yardımından konuda bahsetmedim beni hiç zorlamıyor allaha şükür , sofrayı beraber kurar beraber kaldıırırz yeri geldiğinde süpürge bile çeker yalnız konu bu değildi teşekkürlerİkiniz de çalışıyorsanız ev işlerini neden tek başınıza yükleniyorsunuz ki? Evlenince neden tamamen sosyal hayatınız bitiyor?
Eşiniz dışarı arkadaşlarıyla çıkınca siz de kendi arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz. Gelince ev işlerini beraber yapın. İkiniz de çalıştığınız için siz ne kadar ev işlerinden sorumluysanız o da o kadar sorumlu. Bu şekilde alıştırmayın ömür boyu böyle gider.
Sosyal hayatınız da evlendiniz diye bitmesin. Bakın adamın evlendi diye sosyal hayatı bitmemiş sizin neden bitsin ki?
Madem işleri beraber yapıyorsunuz o zaman neden ev işleri yapmaktan sosyal hayatım bitti ama onun sosyal hayatı devam ediyor dediniz anlamadım? Söyledikleriniz çelişkili.eşimin bana yardımından konuda bahsetmedim beni hiç zorlamıyor allaha şükür , sofrayı beraber kurar beraber kaldıırırz yeri geldiğinde süpürge bile çeker yalnız konu bu değildi teşekkürler
iş konusunda dahil oluyor zaten konu kurduğu cümleYaptigin islere onu da dahil et, paşa gibi herseye hazir konarsa seni anlamasini bekleme.
bir erkek olarak doğası gereği temizlik konusunu bir kadın kadar ayrıntılı düşünemediğini biliyor olmalısınız babanızdan veya herhangi bir yakınınızdan anlayacağınız üzere konu bana yardımı sosyal hayatım vs önceliği değil zaten konu davranış şekliMadem işleri beraber yapıyorsunuz o zaman neden ev işleri yapmaktan sosyal hayatım bitti ama onun sosyal hayatı devam ediyor dediniz anlamadım? Söyledikleriniz çelişkili.
oda her işte yardımcı zaten detaylandırmadım bu konuda bir şikayetim yokOlmaz böyle, evde herkesin bir sorumluluğu vardır. Yemekler bendedir, benimki o sırada evi süpürür. Sorumluluk verin, yapsın. Ağam yar paşam yar olmaz.
aklı sıra şaka yapıyor altında kötü bir şey arama diyorda insanların gözünde çizdiğim portre çok kötü oluyor farkında değilBiz de evde vicik vicigizdir ama insanlarin yaninda durup durup birbirmizi şap sup öpüp sarilmayiz, elime filan dokunur en fazla.
Onun disinda soyledigi şey daha talihsiz gorunuyor. Bir ortamda evli erkeklerin boyle evlilik sikayetlerini duymak komik gelmiyor bana, çok yersiz muhabbetler. Boyle seyler soyleyen erkeğe sahit oldugumda yanindaki kadini dusunuyorum istemsiz yazik diye.
olabildiğince dahil zaten bu konuda bir şikayetim yokYaptigin islere onu da dahil et, paşa gibi herseye hazir konarsa seni anlamasini bekleme.
Size daha fazla anlatacak bir şeyim yok. Siz daha ev işlerinin ortak sorumluluk olduğunu bile kabullenememişsiniz. Adamın sofra toplamasını veli nimet gibi anlatmışsınız. Adama hizmet edecem diye sosyal hayatınızı bitirmişsiniz. Hayatta başarılarbir erkek olarak doğası gereği temizlik konusunu bir kadın kadar ayrıntılı düşünemediğini biliyor olmalısınız babanızdan veya herhangi bir yakınınızdan anlayacağınız üzere konu bana yardımı sosyal hayatım vs önceliği değil zaten konu davranış şekli
Yeri geldiginde supurge bile cekerse muzeye kaldiralim onu.eşimin bana yardımından konuda bahsetmedim beni hiç zorlamıyor allaha şükür , sofrayı beraber kurar beraber kaldıırırz yeri geldiğinde süpürge bile çeker yalnız konu bu değildi teşekkürler
Valla benim kocam olsan hic yayilamazsin, her kadin boyle degil.Evde anası yapıyor. Evleniyor karısı yapıyor. Sorumluluk duygusu kendisine verilirse kismen alıyor. Adam konfor alanından konfor alanına yatay geçiş yapıyor.
Kendisinden beklenen tek şey evde oturması. Yani dışarıya daha az çıkması. Isterse evde oturmak yerine yatmayı da tercih edebilir.
Müthiş hayat. Erkek olmak istiyorum arkadaşlar. Beni anliyor musunuz?
konuda uzun uzun bu meseleden bahsetmedim aslında takıldığım konuyuda belirttiğimi düşünüyorumMadem işleri beraber yapıyorsunuz o zaman neden ev işleri yapmaktan sosyal hayatım bitti ama onun sosyal hayatı devam ediyor dediniz anlamadım? Söyledikleriniz çelişkili.
Ayrıca konu bu değil diyosanız ama konuda uzun uzun bu meseleden bahsetmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?