- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Spiral taktırmanın çift taraflı kararı mı olur:) Diyelim ki eşiniz olmasın diyor ama aslen istiyor, siz istiyor musunuz ki?Ben tek taraflı değil çift taraflı birlikte karar alalım istiyorum bizim ki sinirleniyo hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spiral taktırmanın çift taraflı kararı mı olur:) Diyelim ki eşiniz olmasın diyor ama aslen istiyor, siz istiyor musunuz ki?Ben tek taraflı değil çift taraflı birlikte karar alalım istiyorum bizim ki sinirleniyo hemen.
Hiç araştırmadım bu konuyu yarın öğreneceğimayrıca doğum yapmamış kadına spiral takılmıyor diye biliyorum
İçime boşalmadığını anlıyorum da ondan boşalmaya yakın göbeğime veya peçeteye boşalıuoIyi de eşiniz korunmaya karşı ise geri çekileceğine nasıl inandınız
Ayrıca da geri çekilip korunduğunu iddia ediyorsa korunmaya karşı değil alın hapı için
Ben istemiyorum şimdilik onun da evet istemiyorum demesini bekliyorum tatlı dille ama ben ona şimdilik istemiyorum dediğim de bana inşaallah olmaz inşaallah hiç olmaz demesi üzüyor gidip tek başıma spiral taktırcam onun fikrini sormadan görecek o zamanSpiral taktırmanın çift taraflı kararı mı olur:) Diyelim ki eşiniz olmasın diyor ama aslen istiyor, siz istiyor musunuz ki?
Yani bir gün içinize boşalmayacağının garantisi yokİçime boşalmadığını anlıyorum da ondan boşalmaya yakın göbeğime veya peçeteye boşalıuo
Hap kullanmak istemiyorum yarın hastaneye gideceğim oluyorsa spiral taktırcam olmuyorsa en son çare hapIyi de eşiniz korunmaya karşı ise geri çekileceğine nasıl inandınız
Ayrıca da geri çekilip korunduğunu iddia ediyorsa korunmaya karşı değil alın hapı için
Evet haklısınız içime boşalma diyerek onun cinsel hayatını mı kısıtladım bilmeden farkında olmadan?Yani bir gün içinize boşalmayacağının garantisi yok
Tutamadım dayanamadım diyecek
Bunu engellemenin tek yolu bildiğiniz tıbbi yöntemler eşiniz korunmaya karşı değilmiş siz de ona muhtaç olmadan korunun
Adam da rahat rahat cinsel hayatını yaşasa olmaz mı
eğer hamileyseniz o bebek Rabbin bir armağını değil son derece biyolojik bir olayın sonucu. lütfen şöyle geri çekilme yöntemi kullanıp korunuyorum demeyin geri çekilme bir korunma yöntemi değildir, bir korunma yöntemi olamayacak kadar risklidir.Ben hamileysem de öyle aman aman üzülmiycem Rabbimin bir armağanı deyip kucağıma alacağım günü sabırla bekliycem ama ben şimdilik erken dediğimde eşim sinirle inşaallah değilsindir inşaallah hiç hamile olmazsın demesi beni çok üzdü ve bu ilk söylediği değil defalarca söyledi çok kırıldım
alacağınız üç kuruşluk bir zevk var onu da şu şekilde heder ediyorsunuz ya ne diyeyim.İçime boşalmadığını anlıyorum da ondan boşalmaya yakın göbeğime veya peçeteye boşalıuo
neden hap kullanmak istiyorsunuz, doğum kontrol hapları son derece güvenlidir, üstelik yan etkisi en az olan yöntemlerden biridir.Hap kullanmak istemiyorum yarın hastaneye gideceğim oluyorsa spiral taktırcam olmuyorsa en son çare hap
Ben de prolaktin yüksek çıkıyor ve göğsümden süt geliyor hem de yeni doğmuş bir kadının ki gibi kaç tane doktora gittim doktorlar kullanmayacaksın dedi doğum kontrol hapınıneden hap kullanmak istiyorsunuz, doğum kontrol hapları son derece güvenlidir, üstelik yan etkisi en az olan yöntemlerden biridir.
Benim derdim kocamın elinden tutup da illa beraber hastaneye gidelim değil bana samimiyetiyle tatlı dillikle korun demiyor spirale tamam diyor sinirli bir şekilde ve ardından yine sinirli bir halde iyi iyi çocuğumuz olmasın, inşaallah hiç olmaz diyor ben de birlikte karar verelim bu konu da diyorum istemiyorsak beraber istiyorsak da beraber isteyelim istiyorum ama belirsiz kararlarla değil.eğer hamileyseniz o bebek Rabbin bir armağını değil son derece biyolojik bir olayın sonucu. lütfen şöyle geri çekilme yöntemi kullanıp korunuyorum demeyin geri çekilme bir korunma yöntemi değildir, bir korunma yöntemi olamayacak kadar risklidir.
tebrik ederim bir hastalığınız yoksa hamilesiniz.
alacağınız üç kuruşluk bir zevk var onu da şu şekilde heder ediyorsunuz ya ne diyeyim.
bebek istemiyorsan neden kocanla gidiyorsun illa doktora anlamıyorum, reçeteyi mi kocan yazacak, spirali mi kocan takacak.
bu arada doğum yapmamış kadınlara da spiral takılıyor, yan etkileri biraz daha fazla olsa da hormon almak istemeyen genç ve doğum yapmamış kadınlar da spiral tercih ediyor.
Hamileysem Rabbim den bir armağan sonuçta seve seve büyük bir mutlulukla cesaretsizliğimi yenerek bakacağımEee peki hamileyseniz nolucak
Bu arada ben kızıma böyle hamile kaldımOda bi ay hapı kesdim diye Hap kullanmak hiç zor değil ben Yasmin kullanıyorum hiç bi zararıda yok niye istemiyorsunuz anlamadım biraz pahalı ama
doktor dediyse doktorun dediği doğrudur elbette.Ben de prolaktin yüksek çıkıyor ve göğsümden süt geliyor hem de yeni doğmuş bir kadının ki gibi kaç tane doktora gittim doktorlar kullanmayacaksın dedi doğum kontrol hapını
Ozaman hayırlı olsun canım keza kanımca hamilesinHamileysem Rabbim den bir armağan sonuçta seve seve büyük bir mutlulukla cesaretsizliğimi yenerek bakacağım