- 24 Kasım 2017
- 43
- 13
- 3
- 38
- Konu Sahibi White leon 20
Arkadaslar merhaba,yeni doğum yaptım 5 aylık bir bebeğim var çok kilo aldım dogumdan sonra 68 kiloyla hamile kaldım 82 kiloyum suanda hiçbir kıyafetim olmuyor kendimi hiç güzel bulmuyorum eşimin de beni güzel bulduğunu dusunmuyirum kiloda veremiyorum emziriyirum bilmiyorum ozguvene düştü ilk tanıştığımda eşimle daha guzwl bulurdum kendimi eşim le ilgili bazı seyer kafama takılıyor eşimin arkadaşının karısıya tanıştı benı ben tanışmadan oncesinde de sürekli onlardan bahsederdi en ufak bir konuda onlar şöyle yapmış bizde yapalım flan filan yani herşeye onları örnek gosteriyordu kadını beğendiğini düşündüm nedense gormeden meyen bizi tanıştırdı ve nedense heye canlanıyor sanki kadını girunce daha oncesinde de sürekli onlardan bahsediyor kadini beğendiğini düşünüyorum ve kadını gördükten sonra bunu anladım hoşlanıyor sanırım kadından kadın öle birine benzemiyor ama eşimin hoslanacagi tarz bir bayan fiziksel olarak suanda çalışmıyorum o bayanin bi mesleği var eşimde böle şeylere önem veren birisi ve etkileniyor böle şeylerden yani guzwl bir bayan gördüm u hemen dikkatini çeker bende öle çok çirkin değilim ama sanki idealindeki kadın ben değilim davranışları bunu gösteriyor birde arkadaşı ve eşini yemeğe davet etmek istedi birde sürekli görüşeceğiz onlarla gerçekten o kadından hoşlandığını dusunuyirum konuyu açamam ama eşim beğendiğini bell ediyor istemeden de olsa bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum doğum sonrası bebekle uğraşmaktan kendime bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gerçekten