Eşim ve Annesi

Tek çözüm para vermeceksin 1 lira dâhi tüm ev masraflarını eşine bırak eğer sana hak etmediğin şekilde davranırsa bu konudan üzerse manipüle etmeye kalkarsa boşanmayı düşünürsün çok kazanıyorsunuz oraya buraya dağıtacak kadar vede eşiniz size yalan söylüyor.

Ilaç parasıda az bir para değil ki, asgari ücret alan bi insanin her ay ödeyeceği bir miktar değil 600 tl. Biraz annesi versin biraz kardeşleri biraz eşiniz.
Burs fln tamamen saçmalık, sizi banka olarakmi görüyor eşiniz anlamadim ki. Bu ay harcamam fazla oldu para yok deyin eşinize bakalim tepkisi ne olacak
Çocuğu kesinlikle erteleyin

annesini rahatsızlığı nedir her ay 600 tl ile ilaç alınıyor ,

ben asla kabul etmem , benım evimin rızkını ihtiyacı olmayan anasına harcasın ,

ozaman son kuruşuna kardar borca sokacaksın ve ek işte gitsin çalışsın , hammallık yapsın o parasınıa annesine versin
yada burs versin , teee allahımmmmm

Ilac parası dıyınce bı kızdım sıze ama gerısını okuyunca esınıze gıcık oldum sızın maasınız kac kı esınız bukadar cok talepte bulunuyor. Evı sız gecındırın bıde ustune yegenıne burs verın bu adam ne ıse yarıyor valla ben ev gecındırmeyen erkege erkek demem sımdı benı lınclerler ama ben boyle dusunuyorum. Cocuk nasıl kadının gorevı yemek temızlık kadına nasıl yuklenıyor erkekelrde sadece yardım yapıuorsa erkekte evını gecındırmek zorunda kadında yardım eder.
Bence hıc bırını yapma kıranı ver az bıde eve alısverıs yap gerısını o halletsın haletmıyorsa gıtsın anasıyla yasasın zaten sıze bı faydası yok barı kambur olmasın bıde. Cocukta ıyıkı olmamıs ıste her şerde bı hayır var bu cocugun bakımınıda sıze atardı. Ben olsam duzeldın duzeldın duzelmedın bosanalım derdım. Ne gerek varkı boyle bırıyle hayat paylasmaya ınsanın ömründen calar bunlar

Kendi kazandığı onun parası ama sizin kazandığınız herkesin parası oh ne ala.
İşiniz var çocuğunuz yok hayata bir kere geliyorsunuz.

Al karsina acik acik konus. En fenasida annesi kurban kessin diye para veriyorsunuz kendiniz kesemiyorsunuz bu helalmi annesi sevap aliyormu sizin suçunuz ne? Kendine ve ailene donmezsen bende her ay aileme para gondericem sana asla yardimda bulunmayacagim bakalim
Gecinebilecekmisin de. Siz calismadiginiz zaman size para vermemesi korkunc bisey. Cok uzgunum ama bu adam sizi ailesi olarak falan gormuyor yani gorse boyle yaormiydi birde yegenime burs verelim
Diyormus uyanik. Harcamalari ikiye bolelim bu sekilde devam eedemem de bakalim
Harcamalarin yarisini bile karsilayabilecekmi. Hesabini ayir belki biseyler duzelir duzelmezse yol ver gitsin omur boyu bu ana kuzusu cekilmez

Örneğin kurban parası telefon parası garip

Evi var yalnız yaşıyor 2000 tl neden biriktirmiyor kime veriyor başka çocuğu var mı

Yani kurbandan kurbana pekala biriktirir ya da telefon

En son oğluma 256 GB telefon aldık 3000 civarı kv bu kadarına ihtiyacı da yoktur birikimli hiç mi yok yoksa tarifesine ek taksit yapsın vs

Kv ve kp birlikte büyükşehirde yaşıyor evleri var ve emekli maaşından dünya para biriktiriyor olmayacak şeyler değil ki bunlar

Açıkça konuşun beden böyle yaptığını anlatsın

Bir de nedir bu 600 ilaç sosyal güvencesi yok mu

Henüz bir buçuk yıldır evlisiniz.. Eşiniz aile bütçesini düşünmeden ve size haber vermeden düzenli bir ödeme yapıyor..
Bu benim kaldırabileceğim bir şey değil. Nereye kime ne amaçla vermiş olduğu önemli değil. Annesiymiş, babasıymış, ilaçmış, yemekmiş. Haberiniz olmalı.

Ben bu evliliğe devam etmemeyi ciddi ciddi düşünürdüm. Kendi evine yetmeyip sadece benim geçindirmemi bekleyen bir adam beni kullanmaya çalışıyor demektir. Ne münasebet..

Çocuk yapmayın lütfen . Eğer imkanınız varsa ya işten çıkın çıkmam diyorsanzda krndi paranızdan vermeyin. Bunları okuyunca eşime kurban olayım ben. Maaşını bana verir mesai kazanır bana verir tek hesapta dursun der. Böyle olunca brn götürürm annesine söylerim annenin neye ihtiyacı varmış alalım derim giderken meyvemizi alır gideriz kadına gecen kurban götürdüm evimde vardı çünkü sorduğumuz da bir şeye ihtiyaç yok diyor iş kadında bitiyor kendi demesi lazım maalesef eğer böyleyse sizde otururn evinzde masraf çıkarın yapsın önce evşne yetsin sonra annesine bakar

Mesafe en iyisi dimi bende benim kayınvalidem uzakken yakınıma taşındırdım.Tansiyon hastası bişey falan olur diye.İyi niyetimin karşılığınıda fazlasıyla aldım.
Hatta o dönemler ben o kadar çok ısrar etmiştimki taşınırken bana ‘oglum annem sensiz ben yapamam nolur evi taşıyalım’ dedi diye geldim yoksa gelmezdim dedi.Hani sen kimsinki seni dinlicem diyormuş anlayamamışım.
Üslubu hoş degil kayınvalidenin. Yakın olsada mesafe koyun. O yüzü bulamazsa pek karışamaz zaten

Eşiniz bunları yaparken siz nasıl tepki veriyorsunuz.
Başlarda hiç karışmadım.Çalışmıyordum kendi çalışıp kazanıyordu.Kendi parası zaten ne yaparsa yapsın diye düşündüm.ama işe başlayınca benden istekleri olunca onada razı geldim. hadi yetemiyor eve ortak olalım evlilik dedign budur diye.Ama ikinci bir evi daha geçindirmeye kalktığını görünce sinirlendim.Bunu asla kabul etmicem cnkü.Annenin parası varsada ihtiyaçlarını karşılasın götürürsün getirirsin.fatura ödeme işlemlerini halledersn vs ama para yedirmesi benim için ayrılma sebebi.Bunun metres hayatından farkı var mı siz söyleyin.Kendisi eve yetemiyor ama baska ev geçindiriyor.

Son düzenleme:
Kelin ilacı olsa basina sürermiş:)) benim eşiminde senin esinden fazlası var eksiği yok..kimlere anlatayım derdimi anlatsam ne çare benim ki 5 yıldır böyle zannetmiyorum ki senin ki değişsin ben kabullendim hiçbir şey demiyorum artik bu ay babasının kredi borcunu ödedi gecen ay annesine telefon aldi tek maaşla iki ev gecindirmeye çalışıyoruz üstelik kp in iki evi arabası ve arsaları varken hala bizden geçiniyor bebeğim bir haftadır bezsiz ablasının 2 numara büyük beziyle duruyor dolap boş bisey al dedigimde para yok para yok diyip duruyor ben ne yapıyım Allah onları bilgi gibi yapsın
Bu durumun kanunda bir yeri vardır muhtemelen. Keşke dava acabilseniz eş ve çocuklari ihmalden

Bu durumun kanunda bir yeri vardır muhtemelen. Keşke dava acabilseniz eş ve çocuklari ihmalden
İş o raddeye geldiğinde elbet haklarım vardır illaki.çünkü ev geçindirmek kendi görevi ben istersem destek çıkarım.Ama umarım bunun için zorlamaz bir daha beni çalışsın.kazansın evine baksn umrumda bile degil.Ama mendil sattıran adam muamlesi yaptırmıcam bi daha kendime.Derseki ben yetemiyorum diye yattığı yerden o zaman gitsin annesinin evine yapacak birşey yok.Birikim yapmaya devam etsinler

biz de daha farklı bir şekilde içe geçtik. 9 yıllık evliyim.
başka sorunlarımızda vardır tabi. boşanmanın eşiğine geldik.
sonra tekrar çözüme ulaşınca maşını bana vereceksin dedim. kabul etti. neyse barıştık ilk birkaç ay salladı yine. sonra bir cıngar çıkardım aldım maaşını. sanki kendine harcayacağım ev alma fikrim var.
siz erken aymışsınız. artık maaşınızı sadece birikim yapacağınızı söyleyin. evi kendi geçindirsin o maaşıyla da isterse annesine ablasına yeğenine villa alsın burs versin :KK70:

X