• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve annemin saçmalığı

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
20.054
598
Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum 😆😆😅🤣
Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Bunlarin ikisi disari cikti pasta qlmis gelmis annem asagida arabada oturuyor.
Pasta 10 yildir ayni kalpli pembe pasta .
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.

Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.

Son düzenleme:
Esimle 11 yıllık evliyiz .ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.
Neyse sabah annemle tartistik heseye karisan bir insandir. (Doguramazsin, sutun yok yaramiyor, cocuk emmiyor vs ) boguyor ailede psikolojik baski yaptigi stres attigi kisi benim.
Igrendim artik. Ciddi manada iğrendim bide 2.5 kg almis. Karsimda sırıtıyor kendi begendigi icin aliyor. 10 yildir ayni pastayi aliyroum 5.ilimizde bile demek icin. Geri götur dedim. Geri aldi gitti.

Annem beni arıyorki hic birseyi beğenmiyorsun . Kucuk alsa kucuk buyuk alsa buyuk. Yahu kardesim ben o pastayi isteeemiyorum. Pasta istemiyorum Allah askina abartiyor muyum?
Niye herkes herseye karisiyor. Sirf esim yilalrca ayni pastayi aldim diye anlatsin diye gormek zorundamiyim. 11 yıllık hayatimda bir kere altin yuzuk vs istemedim ya.
Haklisin ama annen neden ozel gunlerinizin seçiminde iştirak ediyor. Ozel gunlerinizi evde kutlayacaginiza başbaşa biryerlere gidin. Kadinlar pahali birsey degil ozenle alinmiş birsey ister. Geri gondermekde dogru mu ettiniz bilemem ama beyenmemekde ve bunu dile getirmekde haklisiniz. Bir kere ozensin dusunsun surpriz yapsin di mi ama

Yani siz madem alınıyor
pastanın farkli olmasını istiyorsunuz.
Bir de annenizin her ise karismamasini.

Konudan bunu anladım sadece 😀
Bu arada kullanıcı niye öyle :KK53: dikkatimi çekti sadece .

Haklisin ama annen neden ozel gunlerinizin seçiminde iştirak ediyor. Ozel gunlerinizi evde kutlayacaginiza başbaşa biryerlere gidin. Kadinlar pahali birsey degil ozenle alinmiş birsey ister. Geri gondermekde dogru mu ettiniz bilemem ama beyenmemekde ve bunu dile getirmekde haklisiniz. Bir kere ozensin dusunsun surpriz yapsin di mi ama
Bastan dedim hic birsey istemiyorum hic birsey bizim ozelimiz felan ne olsun ozel olsa onada karisirlar . Bir sardunya istedim cok degil

Esimle 11 yıllık evliyiz .doğum gunum var ve ilk defa 2 3 gun onceden dedim ben hic bisey istemiyorum sadece sardunya istiyorum . Sen karisma ben alcam dedi.

bazı insanları asla değiştiremeyiz hep kendi akıllarına göre davranırlar karşısındakinin isteklerini pek önemsemezler.git sardunyanı kendin al yetiştir.doğum günü mü evlilik yıldönümü mü anlamadım tam ama musmutlu yıllar diliyorumm :KK200:

Sardunya istemiş doğum günü için galiba. Ama eşi ile annesi bir olup gidip o pembe kalpli pastayı almışlar. Konu sahibi de tiksinmiş 11 senedir aynı pasta alındığı için galiba.
Konu sahibi pasta masta istemem, kimse de gelmesin, kocam bir sardunya alsın yeter kafasındaymış. Ama annesi karışmış ki kendisi her şeye konuşan, karışan biriymiş. Bu sene huzurlu olmak istemiş, ama annesi yüzünden olamamış galiba.
Benim anladığım bu. :KK51:

Dogum gunum dogum gunum keske dogmasaydim dogum gunum 😆😆😅🤣

Bence biraz zor birisiniz. Adam onu beğenmiş almış. Hediye ısmarlamak çok ayıp. Siz de onun doğum gününde kendi istediğinizi alın, bu kadar zorlaştırmayın hayatı.

Sardunya istemiş doğum günü için galiba. Ama eşi ile annesi bir olup gidip o pembe kalpli pastayı almışlar. Konu sahibi de tiksinmiş 11 senedir aynı pasta alındığı için galiba.
Konu sahibi pasta masta istemem, kimse de gelmesin, kocam bir sardunya alsın yeter kafasındaymış. Ama annesi karışmış ki kendisi her şeye konuşan, karışan biriymiş. Bu sene huzurlu olmak istemiş, ama annesi yüzünden olamamış galiba.
Benim anladığım bu. :KK51:
Ya çok tatlı değil mi yıllarca aynı pastanın alınması? Ben çok eğlenirdim kocam böyle bişey yapsa, gelenek gibi. Bağzı insanlar hiç bişeyle mutlu olmuyor bence.

Ya çok tatlı değil mi yıllarca aynı pastanın alınması? Ben çok eğlenirdim kocam böyle bişey yapsa, gelenek gibi. Bağzı insanlar hiç bişeyle mutlu olmuyor bence.
Valla Kudra, 11 sene olmasa da birkaç senedir ailem bana pasta alınacağı zaman bulabilirlerse hep kestaneli pasta alırlar. :KK53:
Ama ben alışkanlıkları olan biriyim, kolay kolay değiştirmem. Her insan aynı değil işte. Kimisi sıkılabiliyor, konu sahibi de bunalmış.
Şimdi baştan belirtmemiş olsa, insanlara durduk yere kapris yapsa o zaman ayrı derdim. Ama baştan söylemiş, bir sardunya al, başka bir şey istemiyorum diye. Tamam ortada iyi niyet var, sürpriz yapmak istemişler vs. Ama kişi istemiyorsa can sıkıcı bir şeye dönüşebilir. Ne demişler, cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir. Bu da aynı hesap işte, istemiyorsa yapmayacaksın. Kişi doğum günü kutlamak istemiyorsa, saygı duymak lazım.

Iste sorun gercekten o degil o pastayi kendi seviyor begeniyor diye almasi.

Birbirimizi burda tanimiyoruz ama ne altin ne gumus ne su bu hic birsey isteyen bir insan degilim. Zaten onemde vermem ama . Ya zaten ben bu kadina 1gun sarilip seni özledim demiyor ama pastayla yilimi kurtariyor. Lahmacun alsa bana derim deger vermis dusunmus mutlu olurum.

Back